Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Онова до Марицата си е на Арабаджиеви и доколкото знам май ще си е нещо като бизнес сграда...

# 496
  • Пловдив
Случайно да сте виждали в магазинчетата за домашни потреби по центъра бързовар?
Малки бързоварчета в магазините за левче на 2лв, за голям - незнам Sad

Малко бързоварче ми трябва - колкото за чаша вода за чай или кафе. Ще проверя значи в левчетата.

# 497
Напред във фейсбук ми излезе страница на магазинче, където предлагаха интересни десени плат на опрелен размер / пр. 40/50 см./
Запомних, че пишеше адрес като се уточняваше, че е срещу Мармалад, дали някой се сеща?

Попитайте в заведението Баския срещу Мармалад. Там ги предлагат.

# 498
  • Пловдив
От къде да купя златни обици на дъщеря ми. Не съм купувала злато от години. Моля да ми ппепоръчате място със злато на приемриви цени.

За бързоварчетата - вземете си българско те са около 10 лв.! Не поемайте ненужни рискове с бързовари от по 2 лв.

# 499
  • Пловдив
Искам да купя на ММ бяла класическа тениска с дълъг ръкав. Носи такива през зимата като бельо. Няколко дни търся в нета и нищо не открих на цена до 10 лв.

Търся това
Скрит текст:

Ако някой се сеща за магазин или сайт, моля да ми пише на ЛС. Hug

# 500
аз такива купувах за мен от най-обикновен магазин за бельо. толкова им е цената. има с ликра и чист памук. просто влез някъде, където продават и мъжко бельо и пижами и попитай.

# 501
Има ли някакъв магазин в който предлагат по-изискани вина ?
Тряба да купя за подарък, сумата е до 50 лева за бутилка.
Аз вино не пия и следователно нищо не разбирам ! Така че ако може да ми препоръчате и определена марка ще бъде чудесно ! Става въпрос за червено вино, или в краен случай комбинация между бяло и червено.

# 502
А какво ще стане с недовършените молове до панаира и до хотел Лайпциг?

Ще си се довършат и ще си работят.
До хотел Марица е сграда, която е с магазини и заведения проект,но не е толкова голяма търговската площ. Така че не е точно мол и не съм чула движение там от една година.
До хотел Лайпциг след смяната на собственици си върви по план. Когато са готови инвеститорите ще обявят датата на отваряне.

# 503
  • Пловдив
Има ли някакъв магазин в който предлагат по-изискани вина ?

Бутик за вино и аксесоари Пловдив 4000, ул. Св. Петка 22
Тел.: +359 888 003 018

В ресторант Мемори също продават вина,като магазин е

Био вина в магазин за здравословни храни Green Home https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0 … 59259876/?fref=ts

Избор на вина има и във всеки голям супермаркет-Лекси,Метро,но и аз не мога да те посъветвам за марка,защото не съм ценител.

# 504
  • Plovdiv
Мисля, че вина продаваха до църкватя Света Петка, от към страната на бизнес сградата като тръгнеш в посока към тунела (охх дано ме разбра ooooh! )

# 505
  • Пловдив
Откъде в Пловдив мога да купя нов пръстен със златно покритие /позлатен/ - като пръстенът от Властелина на пръстените?

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 12:28 от *Бенджи*

# 506
много харесвам малиновото вино на "трастена", но то беше към 20лв миналата година, тази не знам,... има го в баския срещу мармалад... хах

# 507
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали стоматолог работещ по ЗК за вадене на зъб.
Д-р  Мариян Хаджиев на Пере Тошев 11 мисля беше номера

# 508
  • Пловдив
Момичета, случайно някоя да има форма на кученце за работа с лунен пясък, която да не му трябва?

# 509
Ще си купувам бойлер, мсля да е Теси, но къде да търся майстор да ми го монтира?
 Нищо не разбирам и това много ме притеснява, как ще се справя.

Общи условия

Активация на акаунт