Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 489
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Не съм сигурна, че въпроса е за тук, но къде мога да даря книги, по възможност в Кючука? Има ли такава опция изобщо? Става дума за малко фентъзи, повече любовни романи, около 60тина книги?

Ако не ти е сложно, дари ги в с. Марково - там взимат, ние наскоро дарихме и са мнг щастливи!
В твоя квартал не се сещам, ние ходим в детска библиотека, но Иван вазов на центъра предполагам приема...да знаеш, че някъде не искат обаче, не знам поради каква причина, бяха отказали на баща ми да вземат книгите, които отидоха в марково после. Ще го питам кой не ги е искал.

# 586
Не съм сигурна, че въпроса е за тук, но къде мога да даря книги, по възможност в Кючука? Има ли такава опция изобщо? Става дума за малко фентъзи, повече любовни романи, около 60тина книги?

Ако не ти е сложно, дари ги в с. Марково - там взимат, ние наскоро дарихме и са мнг щастливи!
В твоя квартал не се сещам, ние ходим в детска библиотека, но Иван вазов на центъра предполагам приема...да знаеш, че някъде не искат обаче, не знам поради каква причина, бяха отказали на баща ми да вземат книгите, които отидоха в марково после. Ще го питам кой не ги е искал.

Сложен ми е транспорта, че не съм шофьор,половинката на работа , носенето също /в седмия месец съм/, а и детето е вкъщи с мен,та затова ми се искаше да е в Кючука. Не че не мога и такси да си хвана де, но Марково ми е супер непозната територия.

# 587
  • Пловдив
ооо, на твое място друг ще оставя да върши това, с дете и в 7 месец само почивка! Угаждай си много хах, че после...
В Марково не е трудно, един голям площад има точно на пътя- това е центъра, там е всичко.

# 588
Някоя библиотека е добър вариант.Особено ако е квартална,много се радват на книгите.
Мога да ги транспортирам до нашата ( "Христо Данов " -кино Фламинго),ако артисат .Пиши ми на ЛС,ако останат излишни.

Гледах репортажи за селски библиотеки,които приемат с радост книги,но координати нямам.

# 589
  • Пловдив
  Защо не пробваш в дома за възрастни хора на Коматевско шосе. Можеш да звъннеш предварително да попиташ.

# 590

Има дядо на пешеходния мост продава стари книги. Ако му ги подариш, много ще се зарадва.  bouquet

# 591
  • Пловдив

Може да ги даруш в Инкубатор в Капана, като те ги продават за набиране на средства за animal hope plovdiv

# 592
  • Варна, Пловдив
Сетих се за това читалище. Те търсeха, не знам дали е актуално.  Ще трябва с куриер, за съжаление.

# 593
Благодаря Ви, момичета, виждам доста интересни предложения, ще помисля и ще реша кое ми е най-удобно.
В нета ми излезе и като най-близо библиотека в Народно Читалище "Цар Борис III и Царица Йоанна",
само дето в гугъл мапс адреса ми излиза в една детска градина...

# 594
  • Пловдив
Мога да попитам утре учителката, която отговаря за библиотеката в училище дали иска да я попълним и ако е съгласна и ти си склонна да ги дадеш можем да дойдем направо да ги вземем.

# 595
Мога да попитам утре учителката, която отговаря за библиотеката в училище дали иска да я попълним и ако е съгласна и ти си склонна да ги дадеш можем да дойдем направо да ги вземем.

По-горе писах, че са масово любовни романи, не  е удачно за училищна библиотека Laughing

# 596
Някой има ли идея дали има вече зоологическа градина в града?

# 597
  • Plovdiv
Мисля, че още не е отворена

# 598

На пазарчето на р-т "Хоризонт", сега м-н "Слънчеви лъчи" има баби и продават стари книги.

# 599
  • Пловдив
Някой има ли идея дали има вече зоологическа градина в града?
Зоологическата е на кота нула.

Общи условия

Активация на акаунт