Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 572
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Ерин, благодаря. Ще видя как стоят нещата със залите на хотели.

# 76
  • Пловдив
Търся сервиз - чивии, купички, чаши за кафе или чай, може и тенджерки, нещо каквото и да е с череши. Имаме си нещо като девиз на компанията, една от нас се жени и искаме да подарим на сватбата подарък точно с черешки. Ако някой е виждал някъде моля да сподели.

# 77
  • о`майна лунна нощ е
Зла Вещица, преди година си купих чайник с мотив на череши от магазина за домашни потреби на Джумаята. Точно до вестниците срещу въртящите врати на ДСК.

# 78
  • Пловдив
Зла вещица може да потърсиш и нещо из магазинчетата за ръчно правени нещица из капана.

# 79
Виж в сайта на вивре, понякога има страхотни неща.
Понеже това е любимият ми плод, съм си купувала такива чашки от магазин в Мола, на 2 етаж: като тръгнеш от ХМ в посока Хиполенд,от ляво.

# 80
Технмаркет имаше поне няколко вида плодови мотива, може и череши да е имало.

# 81
  • Пловдив
Благодаря ви много, ще проверя  bouquet

# 82
  • Пловдив
Виж в сайта на вивре, понякога има страхотни неща.
Понеже това е любимият ми плод, съм си купувала такива чашки от магазин в Мола, на 2 етаж: като тръгнеш от ХМ в посока Хиполенд,от ляво.
Магазина е Деникс, а това е от сайта им:

http://dims-92.com/ClientDisplayNewProductFromVendor?param=45536 … 331383b543d42473b

http://dims-92.com/ClientDisplayProductFromFolder?param=4553686f … 131373b543d42473b

# 83
  • Пловдив
Търся сервиз - чивии, купички, чаши за кафе или чай, може и тенджерки, нещо каквото и да е с череши. Имаме си нещо като девиз на компанията, една от нас се жени и искаме да подарим на сватбата подарък точно с черешки. Ако някой е виждал някъде моля да сподели.

Нямам представа дали Ема и Арлин още работят. Могат да ти нарисуват какъвто поискаш сервиз. И върху порцелан и върху стъкло. Купуваш бели чаши и чинии, но не знам като цена как ще стои въпроса. Аз много години не съм се сещала за тях, макар че имам спомен, че ги коментирахме преди време в темата.  Thinking

# 84
Минавам да кажа,че Ареал ( Асеновград) не работи вече в неделя.
 От същата страна след Ареал в посока Пловдив ,но малко по-навътре от пътя има един магазин за трикотаж и анцузи- Геовест. Дамски комплект е 35 лв,детски- 28,от тънка материя. Жената каза,че ще шият тепърва ватирани анцузи.
Рапорт даден!

# 85
  • Пловдив
Подкрепям, че нещата на Геовест са сравнително качествени и евтини. По едно време имаха магазин и във Форума /или ако не е бих тяхен, продаваха само техни неща/, но мисля, че го затвориха.

# 86
Собственичката каза,че имат магазин на Илиенци .

# 87
Май ще отскочим до Асеновград

# 88
Сега преглеждах старата тема, че съм изпуснала края и имаше въпрос за медицински преводи.
В Максимум един от преподавателите- Христо е филолог, сега завършва или медицина или дентална медицина (може вече и да е завършил) и много години се занимава с превод на медицински учебници.

# 89
Момичета, помагайте  Praynig препоръчайте някой за външна изолация

Общи условия

Активация на акаунт