Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 562
  • 740
  •   2
Отговори
# 315
  • Plovdiv, Bulgaria
Ами ще ги разгледам, по принцип ще пътувам с British Airways т.е. не е нискотарифна, но пък ако се наложи все пак..
Благодаря за отговорите.

# 316
Детски психолог ще ми препоръчате ли?

# 317
линк

# 318
  • Sunshine state

Намерете адвокат, който да изготви книжата. Понеже  нотариусите и без това имат много работа, като имат да изготвят нот.актове за самото съставяне  направо дерат кожи, освен таксите. При нотариуса  ще платите само таксите.
Предния път точно така ни се оскъпи прехвърлянето - понеже адвокатката отделно си имаше хонорар,а и работела само с определен нотариус. Днес се обадих на препоръчания от adoration_ и таксата ни устройва идеално,а и ще стане без адвокат. Много й благодаря за препоръката,спести ни обикаляне!  bouquet

# 319

Ина Бранева, детски психолог, пътува 2 пъти седмично от София и има приема в Пловдив.
Много добра!

# 320
Скрит текст:
Търся геймърска клавиатура на приемлива цена. Някой да е виждал нещо такова?
Добре е да ни ориентираш какво за теб е приемлива цена и какво търсиш в една клавиатура Peace
Приемлива цена - до 40лв.
За подарък за 10-годишно дете. Освен подсилените бутони, с които се играе, не търся друго в клавиатурата.  Simple Smile
Ами тогава се връщам към първоначалното си предложение, по-конкретно тази: http://www.technopolis.bg/bg/Keyboards/Keyboard-A4-X7-G800/p/562776

Здрави са, функционални, и може би най-важното в тази възраст, имат вид на геймърски  Peace

# 321
За събота вечер ми трябват 2 стаи за гости в с. Марково или някъде в Пловдив, където е по-близо?
Гугъл нещо не ми помага. И да са по-евтини от 75 лв.

# 322

Ина Бранева, детски психолог, пътува 2 пъти седмично от София и има приема в Пловдив.
Много добра!
Къде се намира ?  Rolling Eyes

Ние ходихме при Златомира Костова, но не ми помогна за това за което отидох  Peace

# 323
За събота вечер ми трябват 2 стаи за гости в с. Марково или някъде в Пловдив, където е по-близо?
Гугъл нещо не ми помага. И да са по-евтини от 75 лв.
за около Пловдив
http://bunara.net/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%B1%D1%83%D0 … D0%B0%D1%80%D0%B0

http://hotel-berkut.eu/
виждала съм ги отвън, не съм отсядала

# 324
  • Пловдив
Нискотарифните компании смениха преди 2 години размерите и сега си е направо подигравка с размера. Абсолютно излишно е да се купува куфар с тези размери, защото стените и колелцата ще са повече от мястото за багаж.
Видях че са пуснали куфари по новите правила /но съм виждала само в комплектите на скъпите марки /самсонайт и тн т/, но масово хората са с големи сакове, които са наистина по-подходящи.

Зависи кои нискотарифни. На Райън еър са повече от прилични размерите за ръчен багаж, а дори има и втора бройка за дамска/друга чанта. И определено смятам, че с куфарче (на колелца) е много по-удобно, отколкото със сак или раница. Освен това куфарите се качват над главите, а раниците най-любезно ви молят да набутате в краката си, което нито е комфортно, нито хигиенично.

# 325
Пух, благодаря.  bouquet

# 326
  • Пловдив
Търся геймърска клавиатура на приемлива цена. Някой да е виждал нещо такова?
Добре е да ни ориентираш какво за теб е приемлива цена и какво търсиш в една клавиатура Peace

Приемлива цена - до 40лв.
За подарък за 10-годишно дете. Освен подсилените бутони, с които се играе, не търся друго в клавиатурата.  Simple Smile
Пробвайте в магазин Вали, на ул. Янко Сакъзов, имат сайт, че не знам други данни. Имат голям избор и добри цени

# 327
  • Пловдив
За Wizz става въпрос. Те отдавна не са нискотарифни, ако ти трябва билет в последния момент, но това е друга тема. За Rayan е така, но те пък спряха полетите до Франкфурт Хан от Пловдив. А аз честно не знам до къде хвърчат от София. Аз пътувам с чекиран багаж и ми е много по-удобно да нося малка чанта на дръжката на куфара или раница на гърба, отколкото да търкалям два куфара. Аз и в ръчния багаж на Rayan не се събирам...... Crossing Arms

# 328
  • Пловдив
Чудесно разбрах за кои става въпрос.
Като се дават съвети, според мен не е зле да са адекватни според конкретния случай. Питащата всъщност няма да лети нито с Уиз, нито с Райън, нито с друга нискобюджетна  Peace

# 329
  • Пловдив
Аз също не летя само с една авиокомпания. Но да трупам амнайсе куфара според това с кой летя.....Нито имам място, нито желание да ги подритвам в къщи. Общо взето пътуването ми е организирано по един и същи начин и гледам да е оптимално във всяка ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт