Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 572
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Sunshine state
Момичета, имам малко сложно питане и се надявам някой да се отзове с препоръка.
Искаме да прехвърлим имот  на свекърва ми като всичко да ни излезе възможно най-евтино, понеже жената не може да поеме разходите, а и ние не сме цъфнали и вързали, понеже сме в процес на емиграция. Знам, че чрез дарение става най-евтино и моля за препоръка на нотариус, който да не "дере кожи", При покупко продажбата на същия този имот/апартамент/ ни взеха над 1500лв при данъчна оценка 26000лв. Та, моля за препоръки, може и на ЛС. Peace

# 301
  • Пловдив
Колкото по-далече от съда, толкова по-евтино. Просто минете през няколко и преценете колко ще вземат, дано някой успее да каже по-евтин. Ние преди две години прехвърляхме апартамент на сина ми. Срещу съда ни искаха сума от порядъка на 3000 лева, след това отидохме при друг, който ни поиска 1800, но на другия ден заминаваше на море и не успя да осъществи сделката. Тъй като бързахме отидохме при трети, който учудващо ни взе 1500. Светлозар, не му помня фамилията, срещу аптека Марица. По-точно пресечката, която води към Съединението, не булеварда, а следващата, като слизаш от моста в дясно. Там от лявата страна си пише Нотариус, дано съм обяснила правилно. Но може да има и по-евтини, дано друг също даде съвет. На мен тогава този направо ми се стори като дар от небето.
Да допълня, че беше покупко продажба и бяхме обявили много ниска (фиктивна) цена.

# 302
  • Sunshine state
Благодаря! Една съфорумка ми даде препоръка и ще проверя как стоят нещата там. А дали по телефона ще ми даде ориентировъчна цена или нямаш представа?

# 303
Търся геймърска клавиатура на приемлива цена. Някой да е виждал нещо такова?

# 304
  • Пловдив
Здравейте! Можете ли да препоръчате добра фирма за почистване?

# 305
Добре е да ни ориентираш какво за теб е приемлива цена и какво търсиш в една клавиатура Peace В магазини като Техномаркет и Технополис има избор, имала съм мишка от геймърската серия на A4Tech X7 и бях доволна, клавиатурите им също изглеждат добре, но не съм ги тествала. Това като първоначален ориентир Peace

http://www.x7.cn/en/products.asp?cid=102

# 306
Добре е да ни ориентираш какво за теб е приемлива цена и какво търсиш в една клавиатура Peace

Приемлива цена - до 40лв.
За подарък за 10-годишно дете. Освен подсилените бутони, с които се играе, не търся друго в клавиатурата.  Simple Smile

# 307
Момичета, имам малко сложно питане и се надявам някой да се отзове с препоръка.
Искаме да прехвърлим имот  на свекърва ми като всичко да ни излезе възможно най-евтино, понеже жената не може да поеме разходите, а и ние не сме цъфнали и вързали, понеже сме в процес на емиграция. Знам, че чрез дарение става най-евтино и моля за препоръка на нотариус, който да не "дере кожи", При покупко продажбата на същия този имот/апартамент/ ни взеха над 1500лв при данъчна оценка 26000лв. Та, моля за препоръки, може и на ЛС. Peace

Намерете адвокат, който да изготви книжата. Понеже  нотариусите и без това имат много работа, като имат да изготвят нот.актове за самото съставяне  направо дерат кожи, освен таксите. При нотариуса  ще платите само таксите.

# 308
  • Пловдив
Не всички нотариуси взимат пари за изработка. Моят съвет е да не ползвате адвокат. Обикновено те си работят с конкретни нотариуси. Не само не ти излиза по-евтино, но и не става по-бързо.
Споделих опита си на лични, но мога да посоча и тук, че съм доволна от нотариус Светлозар Йорданов, както и от нотариус Веселин Петров.

# 309
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой знае ли в момента къде има евтини куфари, по-точно за ръчен багаж, или на промоция?  Thinking

# 310
Някой знае ли в момента къде има евтини куфари, по-точно за ръчен багаж, или на промоция?  Thinking
Спорт Директ вариант ли ти е? Ако не - в Метро съм виждала, преди година и малко си купихме 2 на цената на един, но взехме най-големия възможен размер.

# 311
  • Plovdiv, Bulgaria
Мерси, ще разгледам. Ами имам 2 месеца, така, че ако не намеря тук, ще поръчам.

# 312
  • Пловдив
За ръчен багаж, по-добре сак или раница с приблизителни размери. Защото при нискотарифните авиокомпании, куфарът трябва да влиза точно в клетката и ако е леко претъпкан,понякога не влиза. Докато другото може да го натъпчеш. Не че мерят багаж всеки път, но се случва.

# 313
  • Пловдив
Здравейте! Знам, че назад в темите е обсъждано, но нещо не успявам да го намеря. Бихте ли ми препоръчали кожен лекар за възрастен, който работи със здравната каса?

# 314
Нискотарифните компании смениха преди 2 години размерите и сега си е направо подигравка с размера. Абсолютно излишно е да се купува куфар с тези размери, защото стените и колелцата ще са повече от мястото за багаж.
Видях че са пуснали куфари по новите правила /но съм виждала само в комплектите на скъпите марки /самсонайт и тн т/, но масово хората са с големи сакове, които са наистина по-подходящи.

Общи условия

Активация на акаунт