Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
при всички положения е котенца, но какви не помня
моето е котарак вече, порасна, беше преди доста време  Simple Smile

редактирам, намерих ги - вокална група пеещи котенца - в нета има контакти

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 01:25 от Ерин Брокович

# 286
  • Пловдив
Към ОДК освен хор на момчетата има и хор на момичетата - "Детска китка", безплатно е. Обикновено предпочитат да ги вземат към 8-9 годишни, но ако детето може да пее го вземат и по-малко.
Има и вокални групи.

http://odk-plovdiv.com/

# 287
  • Пловдив
Може ли на мен препоръка къде да запиша дете на 5 да пее, в хор например? Заплаща ли се?

Вокална група Омайниче,ръководител г-жа Орманова.Заниманията се провеждат в ДНА то,срещу партийния дом на главната.Плаща се 20-30 лв.Не мога да кажа точно

# 288
  • Майничка
Името е "Пеещите котенца", ръководител е Невена Кичукова, децата са от 4г. Пеят или поне пееха в сградата на читалище Европа /по-известна като СОТ Брадърс/, срещу фитнес площадката до ТЦ Гранд.
Освен това, към Общинския детски комплекс има вокална група "Бамбини", за деца от 5 до 12, ръководител е Снежана Донева. Сбирките им са във филиала на ОДК на ул."Христо Казанджиев"19, в Кючук Париж.

# 289
  • Пловдив
Невена Кичукова съм я чувала, мисля, че е нейна песента Ало ало слънчице хаха, която по едно време беше тотален хит у нас.
Ще ви преслушам всичките, благодаря за идеите!

# 290
  • Майничка
Невена Кичукова съм я чувала, мисля, че е нейна песента Ало ало слънчице хаха, която по едно време беше тотален хит у нас....

Не е нейна, варненска рожба е. Текстът е на Райна Пенева, музиката - на Доно Цветков.

# 291
  • Пловдив
В градската градина един клип, явно се бъркам, че е пловдивска, имаме диска като поразгледах с котето, та може и оттам да я знам, цяло лято го слушаме в колата..заедно с приказката за педя човек  #Crazy

# 292
Препоръчайте уроци по балет или художествена гимнастика за малки човеци. И всъщност на колко най-рано ги взимат? Не съм тръгнала да водя госпожицата още, но ни предстои така или иначе Flutter
Балет - Денсмания - в нашата група имаше 3 годишно  Hug - но все пак зависи и от детето де - ако си прави упражненията и не бръмчи нонстоп като заблуден електрон  Mr. Green няма проблем

# 293
  • Пловдив
Днес в халите на центъра откриха ДМ.имаше на всичко 15% отстъпка.

# 294
  • под тепетата
Бре, че много нагъсто ги докараха в центъра! Другият е точно до светофарите на Четвъртък пазара.

# 295
Къде мога да се оплача от една лекарка?

# 296
  • Пловдив
Днес в халите на центъра откриха ДМ.имаше на всичко 15% отстъпка.
Намалението не само за днес до 28-ми ще е, така че ако искате нещо сега е момента Simple Smile.

Искам да ви питам някой знае ли магазина за втора употреба долу под Евмолпия дали се е преместил някъде или са го затворили?

# 297
  • Майничка
...Искам да ви питам някой знае ли магазина за втора употреба долу под Евмолпия дали се е преместил някъде или са го затворили?

Премести се под Дома на техниката, откъм паркинга на Сентрал парк.

# 298
  • Пловдив
...Искам да ви питам някой знае ли магазина за втора употреба долу под Евмолпия дали се е преместил някъде или са го затворили?

Премести се под Дома на техниката, откъм паркинга на Сентрал парк.

Много благодаря  Hug

# 299
Ерин Брокович, Drozi - благодаря ви bouquet

Общи условия

Активация на акаунт