Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 632
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Здравейте! Знаете ли къде в града може да се направи поправка на чанта? Досега не съм търсила такава услуга, но сега ми се налага да занеса две-три чанти за поправка /смяна на дръжки/. Нямам идея къде, предполагам, че при обущар. От къде сте доволни? Hug

В кой район си?

Срещу стадион Ботев, съвсем до Лидл, има обущар, поправя и чанти.

Благодаря ти много! В Кършияка съм, но не е проблем да отида и другаде, централната част ми е много  удобна.
Благодаря и на теб, `ТуиГ!

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 22:04 от marzeliva

# 271
  • о`майна лунна нощ е
Подлеза на аптека Марица. Има обущарско ателие, в което поправят и чанти.

# 272
  • Пловдив
Извинявайте, че нахлувам с въпрос, който беше коментиран, но сега нямам време да чета назад.Транспортните карти за деца безплатни ли бяха, снимка на място ли правят и от колко часа сутрин отваря бюрото ?

# 273
  • Майничка
За деца до 7г., нали? Безплатни са, няма снимки /поне миналата година нямаше/, снимките са само за ученическите и картите за възрастни, бюрото на "Мария-Луиза" отваря в 8ч.

# 274
  • под тепетата
Добро утро!
 Знаете ли къде има дежурен очен лекар?

# 275
  • Пловдив
Благодаря. Значи мога да отида и без детето.А вечер до 17ч ли са ?

# 276
  • Пловдив
Дежурен очен лекар има на Хирургиите на Пещерско шосе. За частен мога да препоръчам Д-р Аврамова 0888501922.

# 277
  • под тепетата
Благодаря за светкавичната реакция, SINEOCKA_D!

# 278
  • Sunshine state
Извинявайте, че нахлувам с въпрос, който беше коментиран, но сега нямам време да чета назад.Транспортните карти за деца безплатни ли бяха, снимка на място ли правят и от колко часа сутрин отваря бюрото ?
Отиваш с акта за раждане + негово копие.  Peace

# 279
В магазин Борн на центъра наистина ли праховете са внос от Германия, Белгия и не знам къде си или са поредната пародия ?

# 280
  • Пловдив
Здравейте! Знаете ли къде в града може да се направи поправка на чанта? Досега не съм търсила такава услуга, но сега ми се налага да занеса две-три чанти за поправка /смяна на дръжки/. Нямам идея къде, предполагам, че при обущар. От къде сте доволни? Hug

Има едно ателиенце за поправки на чанти, пак е в центъра. Заставаш с гръб към Маркет центъра и хващаш уличката насреща, под втроия блок е  Peace

# 281
Препоръчайте уроци по балет или художествена гимнастика за малки човеци. И всъщност на колко най-рано ги взимат? Не съм тръгнала да водя госпожицата още, но ни предстои така или иначе Flutter

# 282
  • Пловдив
Може ли на мен препоръка къде да запиша дете на 5 да пее, в хор например? Заплаща ли се?

# 283
Препоръчайте уроци по балет или художествена гимнастика за малки човеци. И всъщност на колко най-рано ги взимат? Не съм тръгнала да водя госпожицата още, но ни предстои така или иначе Flutter

Взимат ги на 5 години
Бих препоръчала за художествена гимнастика спортен клуб Тракия
тренират на стадиона на гребната база

За хор не мога да твърдя дали има/освен хора на момчетата/
Има много вокални групи, чувала съм много добри отзиви за "Малките котенца" или нещо подобно беше името, съжалявам ако го бъркам, пеят в Стария град. Всички се плащат, между 10 и 20 лв на месец.

# 284
  • Пловдив
благодаря, дано да е такова името, ще поразровя, защото старият град ми е удобно

Общи условия

Активация на акаунт