Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 657
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Къде има руски магазини в Пловдив?
Берьозка - на бул. "6-ти септември" 54 (точно след прелеза ако идваш от Гребната база, до катмите)
Имат си и сайт http://www.berezka.bg

# 256
  • Пловдив
Руски магазин има и срещу Военна болница.

# 257
  • Пловдив
Нямам поле за изява и затова споделям тук...
Снощи в Тракия около 15 блок е нападната жена от двама в тъмни дрехи и качулки с цел грабеж, използвали са и физическа сила...ако има хора в този район нека го имат предвид, макар, че е възможно всяка вечер да са в различен край на града...

# 258
Благодаря,  miraluba и *Бенджи*. Hug

# 259
Момичета,спешно ми трябва електротехник за малка промяна в офис-сградата.Ще ми трябва и официален документ-фактура.Моля препоръчайте ми някой,който ще ми свърши работа.Благодаря!!

# 260
Момичета, имам два въпроса - къде мога да водя на плуване дете на 10 г. Да е топло и чисто и да има наставник разбира се?
От къде мога да купя среден клас ролери за дете 80-120 лв.? Сещам де само за Декатлона. В Спорт Депо вече не продават ролери.
Топло - Матевски.
Ролери - Яко си преместиха магазина от МОЛ Галерия в улицата срещо Халите - накрая, ъглов голям магазин, след спортния магазин Люлю. Имато доста избор и то точно в ценовия диапазон, който си споменала. Момчетата се оказаха много добри консултанти  Peace

# 261
  • Пловдив
Drozi, само да попитам магазина на Яко на главната ли е или в пресечка?
Благосаря ти!

# 262
# 263
Drozi, само да попитам магазина на Яко на главната ли е или в пресечка?
Благосаря ти!
В пресечка на Главната. Като застанеш с гръб към халите - отсреща има задънена улица с кафене - тръгваш по улицата зад кафенето и като стигнеш първото кръстовище  - на ъгъла от лявата ти страна е Яко Peace

# 264
  • Пловдив
Благодаря ти много Drozi!

# 265
  • Пловдив
Имам два въпроса - откъде мога да закупя покривало за външно ползване, трябва ми например 4 метра, като найлоново, но по плътно, което да закрепя на навес за да не духа и ако се намокри или духа да не се отвее - затова по-плътно?

Другият ми въпрос е относно р.д на детето - препоръчайте ми аниматор, който се облича като рапунцел и я играе добре, като елза имам една фаворитка, била съм на 2 рожденни дни с нея, но някак пак тя...просто да имам 2-3 телефона на аниматори и как вървят цените им? Може и на лични да ми пишете това

Благодаря, дано имате идеи, че изобщо съм до никъде, а остана малко!

# 266
Благодаря,  miraluba и *Бенджи*. Hug
На 6-септември е по добре зареден

# 267
  • Plovdiv, Bulgaria
Къде мога да намеря флоралните води на Алтея органик? В био магазина в мола ги няма.  newsm78

# 268
  • Пловдив
Здравейте! Знаете ли къде в града може да се направи поправка на чанта? Досега не съм търсила такава услуга, но сега ми се налага да занеса две-три чанти за поправка /смяна на дръжки/. Нямам идея къде, предполагам, че при обущар. От къде сте доволни? Hug

# 269
Здравейте! Знаете ли къде в града може да се направи поправка на чанта? Досега не съм търсила такава услуга, но сега ми се налага да занеса две-три чанти за поправка /смяна на дръжки/. Нямам идея къде, предполагам, че при обущар. От къде сте доволни? Hug

В кой район си?

Срещу стадион Ботев, съвсем до Лидл, има обущар, поправя и чанти.

Общи условия

Активация на акаунт