Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 582
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
4-ката са 78 броя

# 376
  • Пловдив
Имам часовник CERTINA, който започна да издава багажа. Батерията му е нова и ми трябва часовникар за поправка (но без този, който е под магазин Джулиани).

# 377
  • Пловдив
Имам часовник CERTINA, който започна да издава багажа. Батерията му е нова и ми трябва часовникар за поправка (но без този, който е под магазин Джулиани).
Този в Джулиани в никакъв случай Naughty  Peace По-надолу по Генерал Заимов (почти към края) има едно магазинче за часовници и в двора отзад има часовникар (известен е като"Сейкото").Ползвала съм го за дребни неща само,но знам,че е добър  Peace

# 378
  • Пловдив
На ул."Отец Паисий", някъде срещу р-т "Чучура" малко ателие, майсторът е арменец. Препоръчвам!  Peace

# 379
Здравейте момичета, знаете ли къде в Пловдив правят принт върху фонданова хартия?
Не се занимавам със сладкарски неща и идея нямам, но ми ще за коледните меденки да взема.
Благодаря   bouquet

И аз се интересувам....

# 380
  • под тепетата
Попитайте в Торнадо за принт
  http://www.tornado-trip.com/%D0%92%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B0 … %D0%B0%D1%81.aspx

# 381
  • Майничка
Здравейте момичета, знаете ли къде в Пловдив правят принт върху фонданова хартия?
Не се занимавам със сладкарски неща и идея нямам, но ми ще за коледните меденки да взема.
Благодаря   bouquet

И аз се интересувам....

Може да се попита в Торнадо трип. Иначе аз съм поръчвала по интернет от Сладката къща или Куки Буки.

# 382
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите, много ми помогнахте  bouquet

# 383
Благодаря   bouquet

И аз се интересувам....

Може да се попита в Торнадо трип. Иначе аз съм поръчвала по интернет от Сладката къща или Куки Буки.

Благодаря!

# 384
  • Пловдив
В Пловдив има ли магазин за обувки GIDO?

# 385
  • Пловдив
Здравейте!
Къде се намира в Пловдив Бижуленда? Знам, че е някъде на център, но от пощата накъде? Нагоре към Джумаята, а после?

# 386
  • о`майна лунна нощ е
В Капана е. Близо до Халите. На малкото площадче зад тях /кьошетата/, където се събират няколко улици.

# 387
  • Пловдив
Здравейте!
Къде се намира в Пловдив Бижуленда? Знам, че е някъде на център, но от пощата накъде? Нагоре към Джумаята, а после?

Джумаята и надолу към Халите.Ето да се ориентираш на картата. http://www.bgmaps.com/link/C0D990F00F15BE9FF3D51F11D5981F3E
Адресът е Йоаким Груев 9

# 388
GIDO се побърках да издирвам лятото заради едни сандали, в които се бях влюбила, но ударих на камък. Единственото място на което имат НЯКОИ модели е един магазин на ул.Ив.Вазов близо до кръговото на гарата... От колелото към Тримонциум вдясно, съвсем в началото. Има адрес на сайта. Като ги разпитвах ми обясниха, че имат безплатна доставка и безплатна замяна на номер, ако ти се рискува за поръчка онлайн. (аз така и не се престраших). Адресите на магазини в сайта не били актуални-- аз това вече го бях установила.
Бижуленд има и на пешеходния мост, но доста по-беден.

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 17:02 от orez

# 389
  • Пловдив
  Точно там е магазинчето на GIDO. През няколко къщи от бившия родилен дом. Точно до него има голяма метална врата на гараж.

Общи условия

Активация на акаунт