Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 408
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Някъде виждали ли сте да продават бебешки плетени терлички (такива като чорапче с връзки) Laughing
Ако може в реален магазин.

# 421
Някъде виждали ли сте да продават бебешки плетени терлички (такива като чорапче с връзки) Laughing

Има 2-3 баби дето излизат на моста до Новотела - съвсем в началото - продават билки, дребни плодове, та там има и терлички - точно този уикенд гледах, че ги бяха строили - 5-6 вида  Peace

# 422

На подлеза на Тримонциум и на подлеза на Понеделник пазара.

# 423
Drozi, monesia, много ви благодаря! bouquet Не се бях сещала за бабите Grinning

Drozi, на моста от страната на Новотела ли да потърся, защото там ми е най-удобно?

# 424

а разликата каква е с лунния, това не ми е ясно? Като гледам са на сходни цени.
 bouquet

Разликата е че лунният се разсипва, разделя се на малки частици и после винаги има чистене
а този /дано не бъркам имената/ е винаги хомогенен, тоест не може да го разсипеш и направиш мръсно
Минусът за мен е че когато детето не е с идеално чисти ръце, всичките микроби и бактерии остават по него. Това го прави неподходящ за обща игра /в детска градина и тн т/ иначе е много занимателен особено на групова игра.

# 425
  • Пловдив
Здравейте,
къде в Пловдив има голям избор на покани за рожден ден (за момиче)?

# 426
  • Пловдив Белащица
Здравейте,
Къде продават здрави и не много скъпи топки за футбол, баскетбол, волейбол... Трябва да купим за училище за свободното време на децата, до сега всичко издържа седмица-две и успяват да ги спукат.

# 427
  • Пловдив
Декатлон

# 428
Здравейте,знаете ли къде преинсталират андроид на телефон и таблет

# 429
Drozi, monesia, много ви благодаря! bouquet Не се бях сещала за бабите Grinning

Drozi, на моста от страната на Новотела ли да потърся, защото там ми е най-удобно?
От страната на Новотела - още като тръгнеш да качваш моста  Peace

# 430
Или са там, или са пред Четв.пазара. Има и на подлеза на Тримонциум.

# 431
Търся си представител на Ейвън в града, който има възможност да ми поръча комплекта обици от тази оферта: https://www.avon.bg/specialni-oferti/2877/
 bouquet

# 432
Къде може да се намери комплект протектори за ролери за възрастни? Търсихме в Декатлон, но има само за деца.

# 433
  • Пловдив
моите ролери едно време бяха от магазина на гладстон, мисля, че още го има този магазин ,продават спортна екипировка.

и другото е слс росиньол, ако могат да ти поръчат такова нещо, дори да го нямат поне са верига магазини.

аз лично бих си ги купила онлайн от олкс, има някакви обяви, може да сортираш по ползвани и нови:
http://olx.bg/ad/protektori-za-kolene-i-lakti-ID3qMst.html#fdc4109db0
http://olx.bg/sport-knigi-hobi/sportni-stoki/q-%D0%BF%D1%80%D0%B … 0%BE%D1%80%D0%B8/

# 434
Много благодаря за отговора Josefin  bouquet Не се бяхме сетили за магазина на Гладстон. ММ иска да ги види и пробва и няма да иска да взема нещо от интернет.

Общи условия

Активация на акаунт