Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 459
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Ако кинетичен е този който не се разделя /разсипва/ е много хубав и практичен, не знаех че го има вече и при нас.
Виждала съм ги в чужбина и между 20 и 30 евро, което си е точно толкова.
Наскоро видях промоции по 8/10 евро, шведска марка, и бях решила да поръчвам онлайн.
Понеже разфасовките са тежки /оскъпява транспорта/ и на вас ви трябва за лично ползване, тази цена е нормална и добра.
Много повече препоръчвам от лунния пясък.

# 406
Поне от година и половина го има и в България.
Нашият е от тогава, подарък е, но казаха, че е купен от тук.

# 407
  • Пловдив
Ако кинетичен е този който не се разделя /разсипва/ е много хубав и практичен, не знаех че го има вече и при нас.
Наскоро видях промоции по 8/10 евро, шведска марка, и бях решила да поръчвам онлайн.
Понеже разфасовките са тежки /оскъпява транспорта/ и на вас ви трябва за лично ползване, тази цена е нормална и добра.
Извинявам се ,но за какво се ползва този пясък ? Embarassed

# 408
  • Майничка
Някъде правят ли баница на хапки? Като тази:

Скрит текст:

Ще ми трябва и сериозно количество - т.е. да приемат поръчки и по възможност да доставят.. Whistling

В пекарните на "Мария Луиза" /до Теленор, след Авеню/ и на Пешеходния мост правят такива, водят се бейби банички и цената на дребно е 50ст. Аз съм поръчвала, но са ми трябвали неголеми количества, до ок.50бр. и не ми е трябвала доставка.

# 409
Не му е тука мястото но за втори път купувам мюсли Арива с вкус на сапун. Имаше на промоция в кварталния магазин, бях взела няколко пакета. Другите бяха със страхотен вкус, но 3-тия пакет не ставаше за ядене. Вчера пак взех от друг магазин, като се надявах, че само в този явно с нещо са ги полели и за това са сапунени, докато отворих пакета и пак познатия перилен мирис. Чудя се къде да се оплача, и как може да продават такова нещо.

# 410
  • Пловдив
Скрит текст:
Тези дни се каних да питам знае ли някой къде продават консумативи за инхалатори и тази вечер случайно попаднах на едно специализирано магазинче за медицински консумативи.

Ако някому е нужно ще споделя.

Не останах доволна как разпрашава новата чашка, с 3 ml видя голям зор. Докато със оригиналната на Омрон образува облак.

# 411
  • Пловдив

а разликата каква е с лунния, това не ми е ясно? Като гледам са на сходни цени.
 bouquet

# 412
  • Пловдив
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/659_2809

ето тук, нашето е лилавия замък. Сега закупувам блестящите...

# 413
  • Пловдив
Търся си черни кожени обувки Кларк... Някий да е виждал някъде  newsm78

# 414
  • Пловдив
Не останах доволна как разпрашава новата чашка, с 3 ml видя голям зор. Докато със оригиналната на Омрон образува облак.

Новата чашка не е Омрон,нали?
За моя инхалатор купувам части от вносителя на Омрон в София.Момичетата по телефона са много любезни-обясняват и пращат по Спиди

# 415
Дистрибутора в Пловдив няма ли резервни части( да не плащаш и транспорт) ?

# 416
  • Пловдив
Дистрибутора в Пловдив няма ли резервни части( да не плащаш и транспорт) ?

Нямам идея дали в Пловдив поддържат наличност.Предпочитам да платя 3 лв доставка.Иначе трябва да се занеса до центъра и да плащам синя зона до Новотела.Няма да ми излезе по-евтино.Поне така мисля

# 417
  • Пловдив
Търся си черни кожени обувки Кларк... Някий да е виждал някъде  newsm78

clarks Има на уличката отстрани на халите едно малко магазинче.
Но ако си знаеш номера - в олкс има внесени от англия доста обувки на кларкс на супер ниски цени.

# 418
  • Пловдив
Новата чашка не е Омрон,нали?
За моя инхалатор купувам части от вносителя на Омрон в София.Момичетата по телефона са много любезни-обясняват и пращат по Спиди

Чашката не е Омрон. на друг принцип е. Вътре настава един кипеж и не разпрашава добре.

Намерих фирма, дистрибутор на оригинални части.
В контактите имаше телефон на жена в Пловдив, която обеща утре да ми ги донесе на адрес.

# 419
Благодаря за предложенията за баничарници bouquet
Тази на Авеню я знам и често взимам бейби баничките, но някак си не се сетих за нея онзи ден.. Ще ги имам наум за по-натам. В крайна сметка поръчахме няколко тави пица (от Сенди, препоръчвам ги с две ръце, ако някой се интересува) и свършихме работа, много доволни.

Общи условия

Активация на акаунт