Къде в Пловдив? - 60 тема

• 58 496
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета, знаете ли къде в Пловдив правят принт върху фонданова хартия?
Не се занимавам със сладкарски неща и идея нямам, но ми ще за коледните меденки да взема.
Благодаря   bouquet

И аз се интересувам....

Може да се попита в Торнадо трип. Иначе аз съм поръчвала по интернет от Сладката къща или Куки Буки.
В Торнадо правят принт, но само върху вафлена хартия  Peace

# 391
  • plovdiv
Момичета трябва ми дърводелец.Мисля,че тук коментирахте , но тогава не обърнах внимание.

# 392
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за Бижуленда.

# 393
Някъде правят ли баница на хапки? Като тази:

Скрит текст:

Ще ми трябва и сериозно количество - т.е. да приемат поръчки и по възможност да доставят.. Whistling

# 394
Момичета трябва ми дърводелец.Мисля,че тук коментирахте , но тогава не обърнах внимание.
Какъв да бъде: майстор,който работи с дървесен материал или с плоскости  (ПДЧ)?

# 395

Скрит текст:

Ще ми трябва и сериозно количество - т.е. да приемат поръчки и по възможност да доставят.. Whistling
На Събота пазара съм купувала такива банички.

# 396
  • Пловдив

Скрит текст:

В подлеза на Тримонциум доколкото знам също правят  Peace Но за доставка ме съмнява...

# 397
  • plovdiv
Какъв да бъде: майстор,който работи с дървесен материал или с плоскости  (ПДЧ)?
С дървесен материал по-скоро.

# 398
  • Пловдив
Виждали ли сте някъде да се продават лешнико/орехотрошачи като този- http://2styrkela.com/orehotroshachnusknaker-husar-113022.html

# 399
  • Пловдив
Пповери в магазин "Двата щъркела" на Заимов. По-известен като магазина на Солинген. Simple Smile Simple Smile

# 400
  • Пловдив
Виждали ли сте някъде да се продават лешнико/орехотрошачи като този- http://2styrkela.com/orehotroshachnusknaker-husar-113022.html

http://dims-92.com/ClientDisplayVendorProducts?param=4553686f703 … f6e6c794e65773d3b

Магазин Деникс в МОЛ Пловдив на 2ет  Peace

# 401
  • Пловдив
Тези дни се каних да питам знае ли някой къде продават консумативи за инхалатори и тази вечер случайно попаднах на едно специализирано магазинче за медицински консумативи.

Ако някому е нужно ще споделя.

# 402
Сподели.

# 403
Момичета,къде мога да намеря игли за шалове. Приготвям за подарък плетен шал и искам красив аксесоар към него. Peace

# 404
  • Пловдив
Някой ще ми обясни ли разликата между лунен пясък и кинетичен пясък? Търсих лунен пясък от оригинала moon sand, но нямаше в хиполенд и след това в комсед намерих кинетичен и там нямаше от лунния. Та купих един комплект кинетичен със замък и легенче, в един цвят - около 40 лв беше, ужас.
Сега гледам различни цветове на лунен и кинетичен - същото ли е, с формичките на едното може ли да се прави и другото?
 ooooh!

Вие откъде купувате такова нещо, има ли специален магазин, склад, някъде по-евтино?

Общи условия

Активация на акаунт