Къде в Пловдив? - 60 тема

• 57 849
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • No Line On The Horizon
Турски лири, както и други по рядко срещани валути - от чейнч бюрото на Центъра до РТВЦ (в сградата където беше Берлиц). Също така до данъчното на ул. Победа.

# 646
Момичета,къде да оставя старата ми работеща пералня,за някаква скромна сума Thinking Или за части...не ми се занимава с продавалници и т.н...

Ако си в Тракия, точно до 52 бл. има сервиз за перални, може да питаш момчетата.

# 647
  • Пловдив
Тавекс не предлагат ли всякакви валути. Вече за курс къде е най-изгодно....нямам представа.

# 648
Тавекс не предлагат ли всякакви валути. Вече за курс къде е най-изгодно....нямам представа.
Да - Тавекс, работят и с турски лири,а и курсовете им са с малък марж.

# 649
Здравейте, някой да знае от къде мога да купя/поръчам детски пуф фотьойл (барбарон), но ако са готови да има все пак някакво разнообразие?

# 650
Здравейте, някой да знае от къде мога да купя/поръчам детски пуф фотьойл (барбарон), но ако са готови да има все пак някакво разнообразие?

В Юск ги има,различни цветове,около 50 лв.

# 651
  • Plovdiv
Момичета, знаете ли къде мога да ми направят коледна кошница, пълна с неща, които аз съм купила. В метро има, но с продукти, които не ме устройват

# 652
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде мога да ми направят коледна кошница, пълна с неща, които аз съм купила. В метро има, но с продукти, които не ме устройват
Аз съм купувала от Лекси празна кошница и слагам вътре каквото реша,после един целуфан ии панделка и готово  Peace

# 653
  • Пловдив
По Отец Паисий има магазинчета за опаковане на подаръци, преди ЕВН също има такъв магазин, както и всички цветарски магазини вършат тази услуга.

# 654

По пътя от площад Шахбазян към Понеделник пазара, отдясно точно над пицария Ориджинале, е склад за цветарски материали Диги, има над 20 вида кошници, както и ако ти се занимава, можеш да си вземеш хартии и панделки за украса на самата кошница.

# 655
  • Пловдив
Препоръчайте фирма за извършва доставка на минерална и трапезна вода, и предлага безплатно диспенсери за топла и студена вода.

# 656
  • о`майна лунна нощ е
Близо 10 години съм на Живена. С техен апарат съм и в кантората, и у дома. Когато не ми харесва /спре да топли или охлажда/ се обаждам и ми го подменят с друг техен.

# 657
Имат ли изискване за поръчка на месец ? И какви са условията им ?

# 658
  • о`майна лунна нощ е
Моят договор е много стар. Условията за консумация са спрямо хората, които ще ползват водата. Вкъщи сме четиричленно семейство и изискването им, когато подписвахме, беше за 2 бутилки месечно, което е 2*19 л. Изпиваме ги без проблем.
Машината ни я дадоха срещу протокол. Не съм сигурна дали нямаше някакво изискване за първоначален депозит за бутилките, но ако е имало, едва ли ще е голяма сума. Доставят и след 17 часа, събота почти целия ден ... Доволна съм, щом стоя при тях толкова време.

ПП - Трябва да имат сайт. Телефонът, който виждам, изписан върху бутилката с вода е 0700 16 016, но като ми се обаждат за доставките, звънят от мобилни номера.

# 659
  • Пловдив
Някой да е виждал някъде коледно бастунче - сувенир, не близалка Wink

Общи условия

Активация на акаунт