Къде в Пловдив? - 60 тема

• 57 850
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте.
Моля да ми кажете къде има денонощен спешен център с адекватни лекари освен ВМИ..Става въпрос за мен - имам или вирус, или натравяне от риба. Благодаря.

# 631
  • Пловдив
Благодаря, но сега дали ще става? В см. работят ли заведения, има ли хора?

и аз всичкото за сега го бях написала. Лятото работят и други каравани из гребната, сега тази до трибуната. Събота и неделя е пълно с хора, то през седмицата има, камо ли тогава.
Отивайте и се насладете, то целия ноември досега беше за разходки, уникално време.

Кажете ресторант, де, никой ли не знае шантав, арт, нов ресторант...може и стар хах

# 632
  • Пловдив
За ресторант - Малкият двор на Петното, май отговаря на изискванията...

# 633
Къде се вадят карти гети ?
Не мога да се възползвам от намалението в Комсед защото нямам такава, а искам да взема едно Лего !

# 634
Здравейте.
Моля да ми кажете къде има денонощен спешен център с адекватни лекари освен ВМИ..Става въпрос за мен - имам или вирус, или натравяне от риба. Благодаря.

Едва ли вече ще ти свърши работа, но в кабинета на инфекциозна болница винаги има дежурен и преглежда.

# 635
Знаете ли къде мога да намеря декоративни стикери за стена с мотив Париж?

# 636
Отвори ли НМ в центъра?

# 637
  • Майничка
Не, на 28.11., доколкото прочетох.

# 638
  • Sunshine state
Пробвай в Бриколаж,а напоследък и в Кауфланд са напускали стикери за стена,та и там може да има.

# 639

Ако не се лъжа,миналата седмица видях в Джъмбо такива.

# 640
  • Пловдив
а ако може да ги изчакаш 1 ден в повече, в олкс аз следя такива стикери, има една фирма софиийска мисля те само това продават и имаха варианти доста...на париж са с айфеловата кула, но мисля, че и надпис париж и някакви пеперудки съм виждала, в черно, не цветно.

# 641
Да сте виждали някъде хляб или козунак във формата на полумесец? Преди имаше в Лекси един с чубрица-точно каквото ми трябва, но вече няма и нямало да зареждат.  Sad

Трябва ми спешно за утре.

Турски лири от къде е най-изгодно да се купят?

# 642
  • Пловдив
Да сте виждали някъде хляб или козунак във формата на полумесец? Преди имаше в Лекси един с чубрица-точно каквото ми трябва, но вече няма и нямало да зареждат.  Sad

Трябва ми спешно за утре.

Турски лири от къде е най-изгодно да се купят?
  А английски лири  newsm78

# 643
  • Пловдив
Момичета,къде да оставя старата ми работеща пералня,за някаква скромна сума Thinking Или за части...не ми се занимава с продавалници и т.н...

# 644
Ако желаеш да я дариш , има младежи от институции ( разбирай сираци ),които се настаняват в празни общински жилища и им е от полза всякакво обзавеждане. Момичетата от ДБМ  могат да те ориентират.

Ако искаш малко пари ( няма да са много),има роми,които обикалят и съобщават,че изкупуват стари уреди.

Общи условия

Активация на акаунт