Къде в Пловдив? - 60 тема

• 57 870
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
То да са само Комсед Tired.

Търся ЧЕРНА, тънка блузка за под рокля. Боди не ме устройва. Мис драма куин отказва да носи. Размер 3-4 години. Хелп
.
В НМ има, от тези които са по 2 в опаковка. Има във вариант черна и бяла.

# 616
Така ли? Чудесно, а къде да ги търся? В сектора за по-големи госпожици ли?

# 617
Така ли? Чудесно, а къде да ги търся? В сектора за по-големи госпожици ли?
Да, точно зад касите са ! Ако говорим за магазина в мола де  Simple Smile
На едни щендери, наредени по 2 или 3 съответно  Peace

# 618
Благодаря ви, ще пратя утре таткото да дири. Точно на гърба на касите, така ли? Не на стелажа за бельо, да не да от онези купи 3, плати 2?

# 619
Благодаря ви, ще пратя утре таткото да дири. Точно на гърба на касите, така ли? Не на стелажа за бельо, да не да от онези купи 3, плати 2?
По памет казвам, но мисля че са някъде там.
За да не се обърка му покажи снимка на това което търсиш Simple Smile

Доколкото разбирам ти търсиш това: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0289791013.html
Нямам идея дали ги има налични, но винаги имаш възможност да поръчаш и онлайн Simple Smile

# 620
  • Пловдив
нали и бенетона пускат изчистени блузи, един надпис отпред "бенетон", който дразни, но с рокля отгоре не се вижда. ние имахме такава бяла, точно под рокли съм я ползвала.
да вземат да отворят една зара в града, какво е това с новия хм на центъра, беше си място за зара това, колко хм смятат да отворят в този малък град!? или този в мола търпи затваряне ..

аз пък да питам за някое ресторантче от тези новите "арт", с интересна храна, обстановка, но не цените на хемингуей?
Стил Глухарчето, ако го знаете...

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 23:17 от Josefin

# 621
  • Пловдив
Някъде в града провеждат ли се тренировки по хандбал за деца?
знам, че в с.Труд има тренировки за деца, но за в града не съм чула Peace

# 622
мен също ме интересуват тренировки по хандбал, дано да има в града.
/когато го играят по физическо става новия любим спорт/

# 623
  • Точно където трябва
На Гребната става ли за разходки сега? Или вече всичко е затворено? Не съм ходила с години. Или пък на Лаута? Там подходящо ли е да заведа дребната?

# 624
  • Пловдив
Вярно ли от години не си ходила на гребната, а си от Пловдив?
На гребната има нова площадка, хубава е, слънчева е, от най-новия тип с меко на земята и хубави катерушки - и за по-големи и за по-малки. Дори само за разходка пак става, работи си караваната до трибуната, има храна и напитки, има боклуци като захарен памук, царевица, понички, има хора...

На лаута положението е пак такова - ремонтирано е доста, оправено е и е хубаво, ние ходим често - има площадка, бесетки, нарисувани дами и игри по асфалта, самия асфалт е нов и се карат добре ролери, скутери, колела...пък и живеем наблизо до лаута, стана си хубаво място най-после!

# 625
  • Точно където трябва
Благодаря, но сега дали ще става? В см. работят ли заведения, има ли хора?

# 626
  • Пловдив
Благодаря, но сега дали ще става? В см. работят ли заведения, има ли хора?

Да,работят и има хора.Ние често ходим там

# 627
Към момента някъде в града има ли Лего на изгодна цена или да се ориентирам към Mytoys? В Хиполенд дали е реално -25% днес?

# 628
  • Пловдив
Погледни в www.get7.eu. Ние често поръчваме от там.

# 629
  • Пловдив
Към момента някъде в града има ли Лего на изгодна цена или да се ориентирам към Mytoys? В Хиполенд дали е реално -25% днес?
Реално е,аз накупих някои подаръци за "Дядо Коледа"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт