Къде в Пловдив? - 60 тема

• 57 837
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Купих си бойлер, но не знам към кого да се обърна, за да се монтира.
Притеснявам се да не ме излъжат, защото съм жена не разбирам нищо и живея сама.
Звънях в някакъв сервиз, но те ми увъртаха, и се правеха на много заети.

# 661
Който се интересува от д-р Котева - днес я посетих. Много съм доволна. Grinning Супер спокойно и без опашка. Използвайте момента. Всичко хубаво!

# 662
Някой да е виждал някъде коледно бастунче - сувенир, не близалка Wink

Джъмбо
Ако няма при коледната стока, има секция с бонбони и кесчета декоративни от стерипор, там със сигурност има и бастунче  /в розово е обаче/. В Коледните може да има червено/бяло, ако не - можеш да купиш розовото и да го увиеш с коледна панделка /пак там има много избор/

Използвам случая да попитам за добър очен лекар за възрастен за първи преглед.

# 663
# 664
  • Пловдив
Добър очен
Димитрина Петкова

# 665
Добър очен
Димитрина Петкова

Нея съм я сложила в черния списък. Naughty
За деца.
За възрастни не знам  как е.

# 666
  • Plovdiv
Благодаря за отговорите  Hug Hug

# 667
Купих си бойлер, но не знам към кого да се обърна, за да се монтира.
Притеснявам се да не ме излъжат, защото съм жена не разбирам нищо и живея сама.
Звънях в някакъв сервиз, но те ми увъртаха, и се правеха на много заети.

Не мисля, че има какво да се притесняваш. Монтажът е в порядъка на 40-60 лв, зависи дали има демонтаж на стар бойлер, колко голям е новия и т.н.

# 668
  • Пловдив
Добър очен
Димитрина Петкова
Нея съм я сложила в черния списък. Naughty

Петкова е и в моя черен списък  Peace

# 669
Добър очен лекар за деца и възрастни д-р Лесенска. Работи и със ЗК.

# 670
  • Пловдив
Използвам случая да попитам за добър очен лекар за възрастен за първи преглед.

За Д-р Албена Теодосиева съм чувала добри отзиви.

# 671
За очен лекар мога да препоръчам по повод травматизъм на моята племенница д-р Станка Пачева. Бяха й насинили много лошо окото в училище при инцидент и извънредно бързо я прие, също и лечението беше адекватно. Някъде на Васил Априлов е кабинета.

Моля да ме насочите за дънкова пола, недънкова пола /подходяща за сезона/ за момиче, ръст 152-164. Всичко ни е малко и вече летно, та не става. Малко е преходен ръста, та се чудя къде да ходя да гледам, не обичам много да обикалям.

# 672
  • о`майна лунна нощ е
Въпросът ми не е много за тук, но не мога да намеря информация почнали ли са плащанията на детските за Пловдив?

# 673
Детски имаше още в четвъртък.

# 674
  • Пловдив
Моля да ме насочите за дънкова пола, недънкова пола /подходяща за сезона/ за момиче, ръст 152-164. Всичко ни е малко и вече летно, та не става. Малко е преходен ръста, та се чудя къде да ходя да гледам, не обичам много да обикалям.

аз си купувах в този ръст за мен от окаиди в мола(164), особено в намаление имат от по 20 лв джинсови и всякакви поли - една жълта имам някъде из гардероба есенно-зимна, сега не съм била няколко месеца, предполагам е нова колекция заредено, но винаги имат поли като ходя и особено в този ръст им остават и от предишни години, може и намаление на тях да има и в момента. Ако някой скоро е посещавал магазина да даде и повече инфо

Общи условия

Активация на акаунт