Къде в Пловдив? - 60 тема

• 57 826
  • 740
  •   1
Отговори
# 690

Изирвам този пъзел: http://www.kristaltoys.com/pyzel-60-elementa-aladin-i-jasmin-na- … 26867-p-7723.html или подобен, важно е Аладин да присъства  Simple Smile
Проверих в Комсед, Хипото, Джъмбо но го няма. Идеи ?

# 691
.

Трапезица,как да се свържа с момичетата от тези къщи за сираци?
Движение на българските майки -ДБМ са много сериозни хора. За пералнята ако става въпрос,може да е необходима в общинските жилища. НО нямам представа от конкретните нужди,най-добре в темата им попитай
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=838168.0;topicrefid=19

И заповядайте пак на КОледния им благотворителен базар 18,19 20 декември ( петък събота и неделя ) в МОЛ Пловдив,най-горния етаж до киното  Hug

# 692
  • Пловдив
Момичета, имате ли представа откъде минават автобусите, след като "Васил Априлов" е затворен за ремонт? Детето трябва да стигне от р-нт Стадиона до гарата, обаче каза, че на спирката не спирали никакви рейсове вече... Става въпрос за 113, 17 и 222.

# 693
  • Plovdiv
Автобусна линия № 17/ ЖР „Тракия”, А13 - локално платно на бул. „Свобода”/: спирка № 205 - Централна гара, наляво по бул. „Руски” - спирки № 309, 155, 156, наляво по бул. „Шести септември” - спирка № 142, надясно  по  бул. „Васил Априлов” - спирка № 383, и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул. „Васил Априлов” – спирка № 451, наляво по бул. „Шести Септември” - спирки № 116, 117, надясно по бул. „Руски”, спирки № 167, 168, надясно по бул. „Христо Ботев” – спирка № 188, и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Автобусна линия № 222 /кв. „Прослав“ – ПУ „Паисий Хилендарски”/: спирка № 205 - Централна гара, наляво по бул. „Руски” - спирки № 309, 155, 156, наляво по бул. „Шести септември” - спирка № 142, надясно по бул. „Васил Априлов” - спирка № 383, и по маршрута , утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул. „Васил Априлов” – спирка № 451, наляво по бул. „Шести Септември” - спирки № 116, 117, надясно по бул. „Руски”, спирки № 167, 168, надясно по бул. „Христо Ботев” – спирка № 188, и по маршрута, утвърден с Общинската  транспортна схема.

Автобусна линия № 113 /Колелото но Централна гара – КАТ/: спирка № 1016 – колелото на Централна гара, наляво по бул. „Руски” - спирки № 309, 155, 156, наляво по бул. „Шести септември” - спирка № 142, надясно по бул. „Васил Априлов” - спирка № 383, и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул. „Васил Априлов” – спирка № 451, наляво по бул. „Шести Септември” спирки № 116, 117, надясно по бул. „Руски”, спирки № 167, 168, 1016.

Автобусна линия № 24 /ЖР „Тракия” – кв. „Прослав”/: спирка № 205 -Централна гара, наляво по бул. „Руски” - спирки № 309, 155, 156, наляво по бул. „Шести септември” - спирка № 142, наляво  по бул. „Васил Априлов” - спирки № 312 и 246, надясно по бул. „Пещерско шосе” - спирка № 170, и  по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: наляво по бул. „Васил Априлов” – спирки № 265, 317, надясно по бул. „Шести септември” – спирки № 116,117, надясно по бул. „Руски”, спирки № 167, 168, надясно по бул. „Христо Ботев” – спирка № 188, и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

# 694
  • под тепетата
Благодаря, Десиссслава и portokalche! Ще проверя и трите места.

# 695
  • Пловдив
LOLI{P} , златна си, мерси много  bouquet!

Къде я намери тая информация? Цяла сутрин ровя и нищо не откривам.

# 696
Торбички от органза различни цветове имаше и в Джъмбо.

# 697
  • Пловдив
Торбички от органза има и в индийския магазин /не този с дрехите, а там където продават сувенири всякакви/ на Центъра.

# 698
  • Plovdiv
Кипра, работя в новинарски сайт и в него я намерих Simple Smile...Аз да попитам някой ходил ли е на езиков курс в Скрипта и дали сте доволни?

# 699
Бихте ли ми препоръчали от къде да купувам хубаво прясно месо за бебето(за Кючука или Южен)? Преди взимах от Ново село в Кючука, но и двата магазина ги затвориха.

# 700
  • о`майна лунна нощ е
В магазина на Фреш маркет на ул. "Скопие" до НАП има прясно месо. На мен ми е по-лесно да си взимам от другия им магазин в Ягодово, защото ни е на път към село уикендите. Знам, че имат транжорна, но не запомних в Скутаре или Стряма е. Все се бъркам.

# 701
Същият Фреш маркет има и зад градинката на у-ще "Димитър Талев". Ако ти е удобно и в магазин "Попов" на Коматевско шосе също има хубаво месо. Сещам се и за един магазин за месо на "Ритон" на кръстовището на ул."Скопие" и "Македония".

# 702
Здравейте! За тази Коледа ми се ще да сменим пластмасовата елха с живо дръвче в саксия. Та, това е въпросът - от къде? Магазин, разсадник? Нямам никакви наблюдения...
Месото от "Попов" е много добро Peace

# 703
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, искам да си купя пръстен и поради предните ми случки с уж сребърни пръстени сега реших да пробвам да го взема от медицинска стомана. Знаете ли тук в Пловдив дали някъде продават

# 704
  • Пловдив
Да имате идея за някой, който рисува семейни шаржове/карикатури  Thinking Гледам разни сайтове на художници от други градове, но като че ли ми се иска да видя техни работи "на живо", а и предпочитам живия контакт.

Общи условия

Активация на акаунт