90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 260
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • Targovishte
Ехо банда  bouquet

Вечерях тази вечер почти в последния момент. Закъснях за магазина с два часа и половина, колежката ги пое с два тона мърморене.
Та вечерях вчерашния ориз, но от салатата боднах едва-едва 2-3 пъти. Просто не ставаше за ядене, нали и тя, като ориза, остана от вчера и беше овкусена... И беше вкиснала. Малко беше като че ли като цяло количеството на яденето. Сега си правя чай Ройбос с ванилия и се надявам с това да приключа за днес.

Студът навън ми пречи да пия вода. Не ми се пие, насилвам се... но не се получава. Почвам аромотерапия с чай. Имам още от чайовете които миналата зима бях поръчал от Зоя.бг - джинджифил с ванилия, джинжифил с праскова и някакъв зелен чай. Днес опуках ТРИ чая, като всеки филтър го правих два пъти. Така че до момента съм изпил общо 6 чая, 3-4 кафета и около 800-1000 мл вода. Като количество го докарвам горе-долу, нали  newsm78 newsm78

Станкова  Hug Зациклянето във втория месец е абсолютно нормално - и при мене беше така и на двете врътки. После нещата ще се случат главоломно, затова бъди стриктна и продължавай  Hug Именно зациклянето по време на първата врътка ме накара да поровя в нета и да намеря НАЙ-ЧУДЕСНИЯ ФОРУМ  bouquet bouquet в който си останах - вече 17 месеца.

Бобина, МИМИ
Hug Hug Hug Аз преди режима може да се каже че не ядях сладко. Започнах по време на първата врътка и сега може да се каже че понякога чувствам че ми се яде именно нещо сладко. Но не мога да ям твърде много - бързо-бързо ми натъртва. Затова гледам да са от няколко неща по-малко, като се съобразявам да е до 200 гр.

Оставам на пост - ще ви следя  Hug Hug Hug

# 106
stankova82 Спокойно, това се случва често. Вторият месец при някои падат малко килограми и то в края на месеца чак се раздвижват нещата. Ако си се мерила на сантиментри в началото сравни, този месец падат сантиментри, не толкова килограми. А и е по-скоро за задържане и организма да свикне с новите килограми. Давай смело напред и бъди търпелива.

# 107
Ехеее, моята карфиолена крем супа стана божествена, с масълце и две парченца топено сирене...и смачкан чесън и поръсена с черен пипер, пък как сгряваааа в студените зимни дни....!
Курдов и аз преди режима сладко не ядях, но сега ми се прияжда чат пат....обичах само млечен шоколад, а сега ми е отровно сладък....в момента имам твоя с портокал от ЛИДЛ и много много ми харесва....

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 20:21 от mimi.7299

# 108
  • Бургас
Днес от скитане не ми остава време.
Обядът ми вместо катък беше салата от печени чушки, 7-8 парченца свинско задушено, 1 фпх.
Вечерята - боб чорба и топла салата от печени на грил тиквички и праз + свежи домати.

Утре ще видим резултата.
Курдов, и аз лоча чай. Водата не ми върви.

# 109
  • хасково
Hrisi, jpg. Курдов, благодаря за подкрепата и бързия отговор!!!Да, като сантиметри  има видима разлика, но като кг. няма. Щом била така работата, продължавам смело и стриктно.
Хриси, незнам дали са ми малки порциите.
За утре съм приготвила 2 кюфтета и 1 кебапче и салата зеле, вечерта кюфте и половина+ салата. Сега се сетих, че ям доста маслини,през всички дни без плодовия, не са солени обаче. Сутрин ям или 2 ябълки или грозде, не пия кафе. Салатата я подправям с олио и много малко сол.

# 110
Kurdov мерси, че напомни за новата тема, имам доста работа и чета назад и въобще не съм видяла къде пиша.

Крем супата от тиква - варена и пасирана супа, сол, джинджифил и капка зехтин + тиквени семки за украса.
По принцип на тази супа се слага лук и моркови не знам какъв ще е вкуса без тях.
Оригиналната рецепта е с мляко и масло, но може спокойно да се мине без тях.

Чудя се супата дали минава само като храна за плодовия ден или ако не слагам тиквени семки може да мине за "зеленчукова"?

# 111
Добър вечер.
M-tinaТиквата се води към така наречените плодови зеленчуци --нещо като доматите ама не баш Mr. Green
Обаче виж съдържанието на захари на доматите и после на тиквата --тиквата води домата 3 пъти някъде  съответно малко трудно ще се третира според мен като неутрален зеленчук. Hug

# 112
  • планетата Земя
Тиквата я хапвам в плодов ден

# 113
В книгите пише, че тиквата е плод.
Утре ми е протеинов ден (втори)и мисля да си сервирам нещо с яйца, мляко сирене и кашкавал (или без). Пуснете ми малко идеи, защото тези неща искам да хапвам, да не объркам нещо от незнание.
 Хриси, ти на какво ще си утре? Мерси предварително. newsm78

# 114
В книгите пише, че тиквата е плод.
Утре ми е протеинов ден (втори)и мисля да си сервирам нещо с яйца, мляко сирене и кашкавал (или без).
Протеините не се смесват. Може само яйца или само млечни. По принцип е добре каквото на обяд, това и на вечеря. Но ако толкова ти се яде всичко, яйца на обяд и млечни на вечеря, или пък обратното. Аз по време на режим винаги ядях каквото съм яла на обяд, същото на вечеря  Peace

А, ти пита и за идеи... С яйца: миш маш без сирене, яйца с лук на тигана, варени яйца.
Млечни: катък, млечна салата, шопска салата. Тук гледай мазните и солените млечни да са по-малко, а ако е кисело мляко или извара, може и повече.А, Жули говореше за пълнени чушки с извара, ето ти и друга идея.

# 115
  • планетата Земя
нещо с яйца, мляко сирене и кашкавал (или без).

Избираш един продукт от горните за едно ядене.Не може да смесваш.Примерно забулени във вода яйца+задушени зеленчуци със салата.Задушени зеленчуци,запечени с кашкавал и салата.Салата със сирене+задушени зеленчуци.Някакви такива комбинации.На последния си белтъчен вечерях салата от домати,краставици,печени чушки,магданоз,лук и сирене.Засити ме много добре

# 116
Банда, попаднах на много полезна и хубава статия: http://www.bb-team.org/articles/5099_vsichko-koeto-nauchih-za-15 … 05d77b0-421432893
Морска вълничка, яйцата са самостоятелна група и не се смесват с месо и/или млечни Peace За идея печени чушки, тиквичка, домат, патладжан, овкусен със зехтин и оцет, аз слагам и чубрица. Отгоре поръсвам малко сирене и става много вкусно

# 117
  • планетата Земя
А кисело мляко и сирене може ли на едно хранене в белтъчен?

# 118
Добър вечер, слабеещи  Heart Eyes

Толкова се радвам, че приключи този дълъг и труден ден. Изкарах на сладък обяд и вечеря, както бях планирала.

Менюто беше:
(В почивка съм!)
З: ябълка
О: кроасан, малка паста и 2 бонбона
В: бисквитена торта и РЧШ

Ще видим утре дали ще има -.

Bobinaaa, резултатът ти е добър. Чела съм, че доста хора свалят на сантиметри, а после на килограми. Важното е, че сама усещаш разликата и чувстваш, че има ефект от режима. Продължавай все така!:)

Sofia_, лесно може да разграничиш хората, които спазват режима от тези, които са в почивка... След като правим експерименти и си позволяваме да променяме менютата и никой не ни прави забележка за това,значи сме в почивка и сме приключили засега с 90-дневната диета. Ще се постарая в постовете си да го пояснявам, за да няма недоразумения.

Genni, никога не съм яла киноа. Трябва да пробвам. Ти успяваш ли да задържиш -?

mimi.7299, къде си на командировка утре? Приятно изкарване  Heart Eyes И аз се сетих за Лаура, и Алечка спря да влиза след сватбата си  newsm78

курдов,перфектно те разбирам! И на мен не ми се пие много вода тези дни, но залагам на повече чай, поне така да си набавям течности, а и да се стопля  Hug И аз пия доста кафе....Да, докарваш количеството, но все пак трябва да се насилиш да пиеш и вода към всичко, поне 2 чашки.

Heart Eyes Стаси, Hug
Милена,може, защото и сиренето, и киселото мляко са млечни протеини.

Лека нощ и утре ще споделям резултата от днешните сладки хранения.  newsm51 smile3524 newsm46

# 119
  • Targovishte
Милена -  Hug може сирене и мляко, но все пак сиренето го ограничи до под или около 70_100 грама. Почти всички иаме плюсове от сир-ене и кашкавал. Изварата като че ли е по удачен вариант  bouquet

Светле  Hug  Hug Hug

Завивам ви и ви казвам лека нощ и сладки сънища  bouquet Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт