90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 265
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • планетата Земя
Вия от глад от 16 ч.Бухалки в главата ли раздавате,тигани ли,давайте нещо,да ме вкара в пътя.Явно пицата за обяд във Въглехидратен не е за мен.Имаше и огромна салата

# 91
Стаси , аз от къде мога да знам кой е в почивка и кой е на режима. Четох книгата, чета ви и вас какво пишете и коментирате, давате много ценни съвети, за които съм ви много благодарна. Няма ли начин, по който да отбелязвате кой е в почивка и кой е режимен, объркващо е така.

Другото, което искам да попитам, след като съм сбъркала и съм направила сладък обяд, сега да направя ли солена вечеря?

# 92
Стаси , аз от къде мога да знам кой е в почивка и кой е на режима.
Цветни менюта - почивка. Пишем "почивка". Но вече си признаха и на режим хора, които са пробвали такива неща. И това е объркващо, да. За това мнооооого пъти тук съветват новите хора предварително да си пишат менютата, не като е вече изядено  hahaha.

За твоя казус не знам  newsm78

Изгаряща, за това съм аз на разни вариации, че режим не ми се прави. Стига ми преди година  hahaha

# 93
  • У дома
София, яж сладко като ти се яде, и ще видиш утре как е кантара.
пешеходке, засрами ме, моето мръсно подсъзнание hahaha Joy Ама Стасита е откачалка Hug и знам ли я какви снимки иска. На малчо снимките от детската още и аз ги чакам Rolling Eyes
Аз днес си хапнах киноа, но много късно - около 14.15часа, та се чудя за вечера какво да правя, само на салатка ли newsm78

# 94
пешеходке, засрами ме, моето мръсно подсъзнание hahaha Joy Ама Стасита е откачалка Hug и знам ли я какви снимки иска.
Гени, как какви. Още от преди ти казвах, че искам от градината с 4-те зъба и ти ми каза: а, два са там  tooth

# 95
София, направи каквато искаш вечерята, грешката вече е направена, не се обвинявай.

На мен днес много ми се прияде печена тиква и в момента се пече ще я хапна за последното хранене.

Сега си хапвам грозде. От ябълките много огладнях, пък и цял ден вкъщи не мисля за друго. Дотук 2 ябълки, банан 200грама - грешка ядки(поне мисълта че 1/2от тях бяха стафиди и червени боровинки ме утешава, но още една ябълка нямаше да ме наяде). Днес три пъти ходя до магазина да си купя плодове.

А навън се носеше такъв аромат на супичка. Чак ми се прииска утре да си хапна. Отдавна не съм хапвала. Само се чудя какво да сложа - без картоф и фиде не съм правила, идеИ  newsm78

# 96
  • планетата Земя
Само се чудя какво да сложа - без картоф и фиде не съм правила, идеИ  newsm78

Става си и без картоф или фиде.Слагаш лук,морков,чушка,домат,малко тиквичка,магданоз,чер пипер,чесънче,ако искаш и месце.Нали си утре на белтъчен

# 97
Благодаря, Миленка. Ще пробвам така да я направя  Hug

# 98
Ехоооо свърши и днешния работен ден, ууууу главата ми запушииии #2gunfire #2gunfire
Вили, Вили ми ти си си висока, какво ще сваляш още....????
Но ще сме луда дружина....у дай боже за коледния банкет да съм се вталила, че..... #2gunfire #2gunfire
Сега се захващам да готвя супа от карфиол, с чесънче, с черно пиперче...... крем супаа, само дано  ми стигне прясното мляко hahaha hahaha
Ей, утре пак съм по пътищата....тия пусти командировки...сетих се за Лаура и тя ни изостави
Жени, добре, че е бил малкия дявол Hug Hug Hug
Пешеходчето и то комар ама врътка ще прави.... hahaha hahaha

# 99
 Sick Явно с този режим ще се отвратя от сладкото.  Laughing Чудя се до сега как съм яла толкова сладко, не ми ли е било гадно до сега, дали съм хапвала и солено или съм пила вода, не знам, но сега на третата - четвъртата хапка вече ми е гадно, ама много гадно. Не знам дали успях да изям 200г.

Как е при вас "греховната" вечер, не ви ли става твърде сладко?

# 100
Sick Явно с този режим ще се отвратя от сладкото.  Laughing Чудя се до сега как съм яла толкова сладко, не ми ли е било гадно до сега, дали съм хапвала и солено или съм пила вода, не знам, но сега на третата - четвъртата хапка вече ми е гадно, ама много гадно. Не знам дали успях да изям 200г.

Ами аз понеже не обичам сладко не ям сладка вечеря, а соленка и редче черен шоколад

# 101
  • планетата Земя

Да,и при мен е така.Та и със зор изяждам РЧШ то накрая.То и това е идеята според мен.Да те натърти и отврати за поне 3 дни  Laughing

# 102
Аз бях пристрастена към сладко, но от както съм на режима (месец и половина вече) не ми липсва. Имала съм всичко на всичко една сладка вечеря и това е. Плодовете ми стигат, щом дори гроздете понякога ми идва в повече.
Аз реших да вечерям рано тази вечер (още в 17:00 часа) и сега пия тука един чай. Да видим ще има ли ефект утре. Че до сега все вечерям в 20:00 та даже 20:30 и като лягам още ми е тежко.

# 103
  • хасково
Привет от мен, момичета и момчета.  Hug
С вас съм но, нещата при мен се зациклиха, от 23.09 след водния, когато видях 79.800, от тогава близо 15 дни съм 80.500 и не съм мръднала ни надолу, ни нагоре. Наруших режима една единствена вечер на 27.09, че станах на христовата възраст. Спряла съм всички купешки салати, салами, както ми казахте, минах на пълнозърнест хляб във въглехд. ден и ям салата със хляб вита, и за вечеря същото + РЧШ.  Когато ям фасул, пак включих филийка хляб.  Не съм разменяла дни.Днес съм на плодове сутринта грозде, на обяд грозде, вечерта 2 банана. Пия по 2 литра вода, вечерям в 17.00 часа. Не ми е гладно вообще, но не свалям. Моля за съвет.

# 104
София, много е важно и колко е сладка сладката вечеря. Аз примерно сега на тази врътка първият път ядох меденки и бисквитки и не можах да стигна 200грама, бързо се заситих. Вчера изядох може би малко повече от 200 грама тиквеник, докато се заситя.

Станкова, да не би да са ти малко количествата?

Общи условия

Активация на акаунт