90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 270
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
 Стaси,
Да, обяснено е, но преди това и аз го взех за чиста монета и направих сладък ден. За зайците трябва да се казват нещата, макар и в скоби. Нали сме тук да се учим от "старите кокали". Аз лично не приемам като караница забележките, спокойно. Даже съм благодарна!
Приятен следобед!
 Grinning

# 76
Морска вълничка, знам, че много от новите го приеха точно така. И като чета вече такива неща, се хванах за главата.

Гени го е правила в почивка, Мина и Светлето са почивка. Иринитка също май пробва, също е в почивка. Знам, че после го написахме това, но доста нови девойки се подлъгаха. Та за това се "скарах" аз  Naughty

# 77
Не стигнах за добро утро, затова добър ден от мен  Hug
Мими 167см. съм, 57кг.  в момента, но предстой една ескурзия и тъкмо като се върна ще започна режима  Peace Аз както писах, искам просто да се храня по дни, че иначе все криввам от правилният път, а аз под  55кг. не мога и да сваля-тялото се съпротивлява и ставам грозно слаба 55-57 са моите кг. Така че с вас съм  Peace
От мен имаш  fingerscrossed
А ето, че групичката ни се увеличава-Пешеходката  Hug МГМ  Joy
Гени съжалявам за случката, лошо, но наистина ламарини се правят, както казват старите хора "Малкият дявол е бил", добре че Лили не е била с вас  Hug
Браво на Хриси за минуса, със здраве да си го носиш  Hug
Изгарящата нз колко е голяма малката(видях в долният ти пост) но когато тръгват зъбките децата масово отказват храната, друг такъв момент е когато прохождат-педито на мен ми казваше:опознават света, интересно им е и храната не ги влече. Давай плодове  Peace Малката и до ден днешен е злояда, но плодове хапва стабилно и сега яде ябълка до мен  Peace Може да изпечеш рибката и на много малки залчета, почти размачкано между пръстите ти и давай смело
Стаси аз искам да зная кой ден какво да ям, иначе ми е трудно  ooooh! а и както казах-няма да съм от най-най-стриктните, а и колкото време го спазвам, толкова  Peace
Айде и ти и Светлето към нас-ей така за здраве и красота  Hug
Хайде лек ден от мен  Hug , ние с малката отново отиваме на контролен преглед  ooooh!

# 78
Искам да попрявя Стаси, аз не съм почивка, правя ВТОРА ВРЪТКА и предвид малкото килограми, който искам да сваля по-скоро от женска суета, мога да си позволя да кривна от правилата, експериментите който правя по никакъв начин не ангажират останалите хора тук, особено тези, който правят режима за пръв път, помнтете, че тогава се сваля НАЙ-МНОГО, за това ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ПРАВИЛАТА, в тяхното спазване се крие успеха, казвам го от личен опит.
Още веднъж се извинявам ако съм подвела някой Hug Hug Hug

# 79
Вилянка, на 9м е. Пробвах с риба, хапна малко> Знам за тези особености, ама пусто все се притеснявам. Иначе да видиш как иска да яде от нашата храна...
За вечеря мисля да хапна тиквички, печена чушка, домати и малко обезсолено козе сирене. 70гр ли беше грамажът?

# 80
Здравейте!  Hug
Напоследък нямам време да пиша. Първата четворка след воден - само задържам, но ми се стори нормално.
Чудя се как има момичета, които имат малко за сваляне, а пък правят -900гр, че дори и повече за една четворка?  newsm78  Поздравления за волята и постоянството!
Желая на всички много минуси, усмихнат ден и бъдете здрави! Hug  Hug Hug

# 81
Какъв беше грамажът при въглехидратния обяд? Аз изядох 160 гр. сухари, дали не прекалих?

Аз пак да си питам  Blush Blush

# 82
atari, лично аз мисля, че не си прекалила, но нека по-опитните кажат  Simple Smile
Есия, аз също им се възхищавам и се чудя та чак благородно им завиждам  Blush Blush Blush аз имам доста за сваляне понеже съм 1,73 висока а съм 76кг.... абсолютно стриктна съм, но тъкмо свалих 1,5кг и след вчерашният протеинов ден съм на + та това килограмче си играе  smile3518 отдавам го на това, че съм едва в началото днес ми е 6 ден или варива... та не се отказвам имам време за резултати  newsm08

# 83
Какъв беше грамажът при въглехидратния обяд? Аз изядох 160 гр. сухари, дали не прекалих?

Аз пак да си питам  Blush Blush
120 гр. сухо при макарони. Значи повече от 120 гр  hahaha

Мина, бях сигурна, че си почивка  newsm78
Вили, не виждам смисъл да съм на режим аз  newsm78. Нямам толкова за сваляне и с една седмица почивка си се връщам на килограмите.

# 84
Атари, и според мен не си прекалила Hug
Валенце, ще се случат нещата, сигурна съм.
Стаси, аз също мисля, че не ти трябва режим, само поддръжка

# 85
  • Targovishte
Ехо банда  bouquet
Минавам на бърз ход, четох ви по диагонал, после пак ще се върна да чета.

ГЕНИ  Hug Много кофти. Хубавото е че на вас нищо ви няма. А и детенцето не се е стресирало. Вярно ще отидат парички и нерви, но от здравето по-важно няма  bouquet

АТАРИ  Hug Напротив, малко си яла. Аз през цялото време, във всички дни , се придържам към следното : на обяд основното до 300 грама, на вечеря основното до 200 грама. Изключение правя само за сирена и кашкавали - от тях ям максимум до 100 грама, по често дори до 50 грама.

Айде пак бегаааааам  animal037 animal037 animal037 animal037

# 86
Аз днес се претеглих, след водния на 28 септември имам свален само половин кг. Но по дрехи виждам, че влизам в норми, навирам се в дънки, които съм носила на 63 кг, а сега съм 66,5. Не му се връзвам изобщо на кантара, знам, че с една врътка няма да стане работа и директно съм се настроила за втора. Аз като цяло съм впечатлена от режима и мисля и в почивка дори да се придържам към него. Имам още 10 кг за сваляне, ако успея до РД (1 януари) ще съм най-щастливия човек на света ама и по-малко да са ще съм благодарна.
Днес съм на варива.
З- банан и кафе
О- готвих ориз с тиквички, морков и малко грах и салата домат и краствица
В- Същото

Ориз сложих една кафена чаша плюс 4 с.л. грах от консерва. Това за целия ден. Много ли е?  newsm78

Имам малко нарушение днес, разболявам се и си приготвих мед, зехтин и ракия и изядох 2 чаени лъжички. Но трябва са стопирам вируса на време, че иначе по-лошо.

# 87
Благодаря ви за отговорите,  Hugзначи да не се притеснявам. Могла съм и едно пакетче солети да изям   Joy Joy

Ориз сложих една кафена чаша плюс 4 с.л. грах от консерва. Това за целия ден. Много ли е?  newsm78

Даже ми се струва, че е малко. Една кафена чашка сигурно няма и 100 гр. Аз съм мерила ориз в онези по-големите чаши, които са за чая и излиза 250 гр.

# 88

Мина, бях сигурна, че си почивка  newsm78

Стаси  Hug, заблудила си се сигурно заради волностите които си позволявам от време на време Hug

# 89
izgariashtata,щом е на 9 месеца детенце и иска от вашата храна си му давай. Стига да не е люто. Бъди по-смела, детето ти показва, че е готово. Моя малкия син като беше на 6 - 7 м. имаше някакъв стомашен проблем и не искаше да яде неговите каши , а моя сандвич (какво ли нямаше в тоя джоб!). Е, от тогава е на обща храна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт