90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 311
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Стасите тръгвам да ям одринската баница, стискай палци да не се олея много....!!!
Каква е тази одринска баница? Толкова ли е мазна и калорична, че е за стискане на палци?  newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 256
Мими,дояде ми се баница като каза  Embarassed Ех, живот си живееш ти  Heart Eyes Аз много добре се наспах, днес станах в 11  Twisted Evil

Стаси,станало ти е зле, защото не си свикнала толкова сладко. И на мен ми се ядеше солено после. Потърпи до утре! Нямам търпение да чуя какъв е резултатът.

# 257
Светле, свикнала съм сладко, но след солено и да ям по малко от мнооооого неща. Май трябваше да карам само на сладолед, от него нищо не ми стана  hahaha. Аз така правя понякога: солено-сладко-солено hahaha Знам, че е вредно, ама след много сладко, по две филиики ФПХ с кашкавал и доматки, ммм.... Но това е като мажа много  hahaha
Ти до 11, аз в 9 вече не можех да спя повече и това ми беше. Утре пак  hahaha

# 258
Е хапнах и аз,  2 малки парчета кекс+5 кестена и РЧШ, но ми стана тежко и на мен за малко, а сега пък ми е гладно  ooooh!
И аз обичам сладко, после солено и така..... и явно от този вид смесване качвам  Mr. Green
Стаси нямам снимка в цял ръст, последните са от кръщенето на малката-тях сте ги виждали  Peace

# 259
  • Targovishte
Ехо банда bouquet
Цял следобед спах. Дрогирах се с лекарства, опиках се от чайове. Главата ми тежи цял тон, но другите симптоми отшумяха.
Хапнах малко кисело мляко, друго не мога.

Сега ви нагледах. Видях Стаси - чудна си, като в приказка  Hug

Само да ме забравите за терасата на Илианка - лошо ви се пише. А терасата е чуууудннааааа   Hug Hug Hug

Мими - приятно хапване  Hug

# 260
Вили, знам ги аз тях. На теб втора врътка не ти трябва  Naughty
Курдов, благодаря  Hug. Взех си днес чай ройбос и карамел и за теб се сетих, че тук с теб си пием ройбоса  hahaha. Не е лош, ама мвого оцветен в оранжево ми стана чая. На Биопрограма е иначе

# 261
  • Стара Загора
И аз вчера търсих в Кауфланд чай "ройбос и ванилия",който Курдов похвали,но не го намерих  newsm78
Чай не съм пила никога,но този ми прозвуча добре,но друг път ще е  Simple Smile

# 262
И аз вчера търсих в Кауфланд чай "ройбос и ванилия",който Курдов похвали,но не го намерих
Видях го аз днес, но реших да сменя и взех с карамел на Биопрограма.
А ей това е този с ройбос и ванилия, който пием:
Скрит текст:

# 263
  • Габрово
Стаси,аз също пия,по 2-3 зелен чай с лимон,след обяд 2 ройбос(различни),преди лягане "ЛЕКА НОЩ" и от няколко дни маточина по 3 пъти на ден  hahaha без да съм болна.

# 264
 Hug Стаси баницата беше с одрински кори...Simple Smile
Изядох едно парче само, ммм чудничка, тя се прави вита защото корите са дебели... Hug,но я предлагаха с една чаша червено вино Embarassed
Курдов дано утре си по добре

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 20:10 от mimi.7299

# 265
И аз пия Ройбос ванилия-уникален е  Peace
Стаси ти ще ме разкандардисаш за втора врътка  Thinking
Ама те всички са фиданки където се "записаха" за врътка  newsm78

# 266
И аз пия Ройбос ванилия-уникален е  Peace
Стаси ти ще ме разкандардисаш за втора врътка  Thinking
Ама те всички са фиданки където се "записаха" за врътка  newsm78
Да да 56 кг на 160 не е фиданка Naughty
На мен тез кила са ми много... Thinking...изглеждам пухеста hahaha

# 267
Илиянка, много го харесвам аз. Като алтернатива на зеления, че не било хубаво да се пие много зелен, а на мен само той не ми омръзва и не ми е гаден. Имам зелен с жасмин, сега си взех зелен с лимон, за разнообразие  hahaha
Мими, не съм яла аз такава. Под дебела какво разбираш? Баба ми едно време правеше баница с точени кори, по-дебели са от купешките, ама не знам достатъчно дебели ли са за като твоята баница  newsm78
Вили, чак за врътка не си според мен. Хапвай си разделно, един плодов, един сладък ден на седмица  hahaha стига толкова- Утре ще засичаме резултати.

Ама Гени вярно хвана гората  newsm78. Дано да няма проблеми, а да е за хубаво. Знаем за червеното вино в хладилника, сирената и мъжа  hahaha

# 268
  • Габрово
Мими,каква врътка,нали декември ще пием вино с морски дарове  Crossing Arms

# 269
Мими,каква врътка,нали декември ще пием вино с морски дарове  Crossing Arms
М дддаааа и не виждам какво може да ни спре Joy Няма някаква си врътка да ни изплаши Simple Smile
Незнам в София продават ли...тук носят от тези кори Стасита...а дружката беше в Одрин, трябваше да почерпи....
Ще си купя и аз от този чай, че много мразя чай hahaha

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 21:15 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт