90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 291
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Стаси,голям бонбон си  Heart Eyes  bouquet

# 241
  • Габрово
Пешеходке,пълни самолета с фиданки и фиданчо и идвайте.За съжаление обаче предлагам само такъв балкон Wink

Стаси,комарчееее  Hug прекрасна си!

# 242
жгмъц, Светле, Илиянка, Вили, благодаря  Hug
Вили, ама и аз съм с едър кокал уж. Дай някоя нова снимка да те огледам хубаво  Heart Eyes. Аз само си връщам старите килограми, под 51 не мога да задържам, не му харесва на моето тЕло  hahaha. Както каза Тамара, едно е какво искаме ние, друго какво иска то. И аз лесно смъквам до 51, после е зор и само с глад мога да държа, а аз да гладувам - не  Crossing Arms. Нали съм от породата на Гени, лакомата  hahaha
Светле, днес и аз съм така. Сега обядвах, 400гр сладолед, хич не ми е тежко, ама не беше много сладък, че аз не обичам да ми кърти от сладост, сигурно и за това мога да ям много  hahaha. После ще врътна сладките, взех си повече масло, че няма в нас, овесени трици, кафява захар, а сега се сещам, че май и кисело мляко имаше  ooooh!. Пфу, май ще се ходи до магазина  ooooh!
А днес сядам да пиша курсова, три дни рових за материали и си избирах, най-накрая се спрях на една и започвам, преди да са ни дали още 100 неща да правим, че този семестър много писане ще е  Close. Ти наспа ли се? Какъв дъжд навън, много коли, много нещо, на Кауфланд спрях на края на паркинга, че всеки тръгнал на пазар.

# 243
  • София
Стаси, прекрасно изглеждаш Hug чудя и се мая, като те гледам защо ти е диета ooooh!
Илианка, аз и тази тераса харесвам, ида и аз да си пием кафето bouquet
Атари, честито най-ниско тегло.
Аз хапнах една филийка черен хляб със намазано сиренце и 4 печени чушки. За вечеря не знам още, нещо и водата не ми върви днес и се насилвам да я пия Sick
Слагам следобедното кафе

# 244
Илиянка ама какво за съжаление, имаш  прекрасна тераса  Hug И аз се нареждам за място в самолета.  Grinning

Взимам си от кафето на Unforgotten`feeling`f и vangobi   Heart Eyes

Стаси  Grinning много си хубава, млада и щастливо усмихната  Grinning

На обяд нали ядох омлет с яйца и гъби, но нещо на стомахът ми не му пасна тази комбинация и ..... ясно  Sick ... все едно не съм обядвала. Сега си направих овкусена салата от зеле и извара. С водата не съм много в норма, трябва да наваксвам.

И хубавата новина е, че си купих много хубави ботуши  newsm68 Но докато отида до магазина и се върна на този дъжд, краката ми плуваха във вода  hahaha

# 245
  • Габрово
Стаси,аз правих ето тези:

http://s8.postimg.org/xr8ghjk2d/CIMG2944.jpg
А рецептата е следната:
Продукти
100 г овесени ядки
100 г лешници (заместват се със слънчоглед, тиквено семе или други ядки)
15 фурми (около 120-150 г без костилките)
200 мл вода
Канела на вкус (може какао или и двете)
3 щипки чили (може да се пропусне)
Но аз добавих на око  малко сусам,слънчогледови семки и стафиди(много малко),водата заместих с кокосово мляко.
Приготвяне
Лещниците се смилат в кухненски робот на едро. Добавят се водата, фурмите, канелата и чили. Разбива се докато фурмите се разтворят във водата. Накрая се добавят овесените ядки и се разбива добре, до пълно поемане на водата.
С лъжица се сипват топки в тава и с лъжица се натискат в кръг, така че да станат бисквити. Пече се в предварително загрята на 150 градуса фурна, долен и горен реотан, с вентилатор за 50 минути. Хапват се топли или студени.
Може сместа да се изсипе в тавата и с лъжица да се заравни като сладкиш, след което да се нареже на квадрати.
Вангоби,Атари  Hug,приемам всички,къщата е голяма Simple Smile

# 246
Така....Илианка терасата е идеална ще ни побере всички  Hug
Само Пешеходката да каже кога и в колко  newsm78
Пешеходке как беше палачинкатА  Heart Eyes
Аз варя кестени, днес правя сладкият експеримент, та въпроса ми е мога ли да си хапна от тях за вечеря 5-6 +кекс+РЧШ или да ги пропусна тях  newsm78

Много ме поддиска това дъждовно време, искам си слънчицето  Rolling Eyes

# 247
  • софия
Имам нужда от съвет.Аз кърмя, но бебето  не е качило нито грам за месец.Явно диетата не се отразява добре.А и в плодов не се чувствам добре Да я спра ли? Режим почивка ли да правя? Ох, искам да отслабна.

# 248
  • София
Имам нужда от съвет.Аз кърмя, но бебето  не е качило нито грам за месец.Явно диетата не се отразява добре.А и в плодов не се чувствам добре Да я спра ли? Режим почивка ли да правя? Ох, искам да отслабна.
Остави, диетата Naughty сега е по - важно бебето. Има време ще отслабнеш Hug

# 249
Дилянд храни се, така че да има храна за бебо  Peace
Ще свалиш има време, сега няма по-важно от това бебето да расте здраво и на наддава  Peace
Мой съвет: Спри с диетата  Hug

# 250
  • хасково
Според мен пробвай да ядеш по-големи количества, ако не се получи я спри или пропускай плодовите дни. Пробвай и виж как ще се чувстваш добре.

# 251
 Hug Ехееее напълнили сте самолета...Стасите как да не те искаме душицо мила....еееей комарче си си, чудна си Simple Smile
Светле, нали добре се наспа моето момиче Heart Eyes
Напук на дъждовете...ние се разходихме...седнахме на басейна в парка на жива бира, миди, сафрид... Wink
Илянке ми тя твоята тераса ПО ХУБАВА bouquet
Вечерта съм канена на одринска баница....ейййй в почивка съм Thinking
Сутринта мих балкона, прах чаршафи, оправях китките...
Сега нека се пукне да вали...
като хапна баницата може и да попиша hahaha

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 17:41 от mimi.7299

# 252
  • планетата Земя

Аз бих спряла.Пак се съобразявай какво хапваш,разделя групите,не яж късно.Бебето ти е едва на 6 м.Има време да отслабнеш

# 253
Ей това ми беше вечерята, ама 200гр. само:
Скрит текст:
Но нещо ми стана гадно, а ги обичам по принцип. Явно мога да тъпча много като са различни неща  hahaha. Яде ми се нещо солено сега  Blush

Мимонче, всички сме на самолета, да  hahaha Hug
Илиянка, интересни изглеждат, но нямах ядки. Мога следващия път тях да пробвам.
Вангоби  Hug, това е резултат след диетата  bowuu
Атари, благодаря  Hug

# 254
Мимонче, всички сме на самолета, да  hahaha Hug
Стасите тръгвам да ям одринската баница, стискай палци да не се олея много....!!!

Общи условия

Активация на акаунт