90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 286
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
ili-ana,честито ти минус. Ииии, да попитам това товята тераска ли е ? Ако е така  travel идаааааааааа
Да бе идеш, а мен къде забрави..... animal037 animal037
Е как, съм те забравила не видиш две глави в колата.
Ох, отдъхнах си, ама нали не карам аз hahaha
Не, сложила съм те отзад, за да можеш да си напишеш писанието. Joy hahaha

# 226
Добро утро, днес след въглехидратен съм на нула, доволна съм предвид плюскането снощи на еклери и кекс.  Joy
Днес плодчета и салатки  chef

Хубав уикенд на всички, болничките да се оправят бързо! Явно има някакъв вирус, че всички са болнички  ooooh!

# 227
Пешеходката и Мими не ме искат, за това си направих кафенце, пийвам го и се оправям да излизам на пазар. Нищо, че е студено и мокро, аз този уикенд не трябва да ходя до университета и ще ходя да попълвам шкафовете, че се опразниха  hahaha
Премерих се днес, 52.200  Shocked. И то при положение, че ми закъснява МЦ, края на миналата и началото на тази седмица имам 4 дни с голямо вечерно плюскане. Два дни бях на режим Тамара, май е дало отражение. Днес ще видя аз какно се мръщите на това сладко  hahaha. Ще си харесам нещо от Кауфланд като за днес  Party
Иначе закуска 2 ябълки и кафенце

# 228
  • София
Стаси, накъде още ще сваляш ? УаУ!  Wink
И аз искам такава цифра да видя на кантара, мечтиии ...

# 229
За да няма сърдити!

image sharing

# 230
Добро съботно утро  Hug
При нас вали  Wear Umbrella
Ирка  Hug за стилното кафе
Пешеходката благодаря за закуската и сладките бебоци  Heart Eyes
Еййй размечтах се Илианка  Hug Честит ти минуууууууус  Peace
Днес и аз ще направя експеримента със сладкото (и аз съм в почивка)  Peace Стаси заедно ще правим експеримента и после може и ние към Илианка да запрашим  Naughty Ние от София, те от Бургас , кой превари  hahaha
Ааааа Пешеходката самолет извади, значи сме с вас  Hug
Илианка нареди повече столове на терасата  Naughty
Атари честито най-ниско тегло  Peace

# 231
жгмъц, аз искам да си поддържам 51кг, ама ми е слаб ангела  hahaha. И 50 бях по време на диетата, но това май не са моите кила. +1,2 нямам никакъв проблем. Така че каквото каже то, това става  Party
Пешеходке, взимам Вили под мишница и идваме  Hug
Вили, дай и ти начални кила и да видим какво ще е. Мисля си за сладолед на обяд и за вечеря да си направя овесените сладки + РЧШ. За новите, в почивка сме и е наш ред за експеримента  hahaha
Миме, къде си, душо. Пишеш ли?
И Гени ни остави, сигурно се забавлява с НМ.
Илиянка, малък минус, ама минус и кой ти го дава  Hug

А Светлето дали не спи? Милото, цяла седмица става много рано  Hug. Светле, как е ден след експеримента?

# 232
Стаситке днес 57 кг.  Blush
Аз за обяд ще хапна френска селска торта, а за вечеря мисля един кекс да спретна и РЧШ
Ти с овесените сладки може повече да свалиш, но утре ще видим резултата, дано и при двете да подейства експеримента  Hug

# 233
  • София
Стаси, а колко си висока ?

# 234
Вили, чудя ти се къде са ти тези 57 кила, честно. Понеже си колкото мен висока, пък да имаме разлика 5-6 кг  newsm78
жгмъц, 168 съм. Ето снимка как изглеждам сега, на нея съм пак някъде 52, преди 3 седмици мисля е правена:

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 18:41 от Стaси

# 235
Стаси може костите да са ми по-тежки  Hug
Аз 50-52 кг. съм хърба вече,не помня скоро да съм била такива кг.,  както писах под 55 не са моите кг.,
Ти изглеждаш уникално, и фона е божествено красив  Hug
Не слабей повече  bouquet

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 12:13 от Виляна 81

# 236

Добър ден, дами и курдов  Simple Smile

Честита събота, пожелавам ви прекрасен почивен ден  Hug Толкова се радвам, че дойдоха почивните дни, чакала съм ги с огромно нетърпение.

Странното е, че след моя сладък ден миналите дни, започнах лесно да свалям. Днес съм 48.1.  Rolling Eyes

Менюто ми вчера беше (в почивка съм):

З: ябълка
О: закука с кашкавал и извара
В: миш маш + пълнозърнест хляб и домат

Реално имах смесване на белтъци, а пак имам -. Може би количеството е било малко  Rolling Eyes

Стaси, пробвай и ти тази тактита със сладкото, да видим как ще ти се отрази. Стаси, позна, че спах до късно, чудесно се чувствам, заредена с енергия  Whistling И днес имам минус, дълго време бях 49 и 8, а сега съм 48.1. Ти как си изкарваш почивните дни  Heart Eyes

Виляна 81, стискам палци леко да ти мине експеримента със сладкото. Само съвет от мен-като ядеш, гледай да не е прекалено сладко - т.е. на обяд кроасан или кифла с шоколад, че ако ядеш шоколади за обяд и вечеря, може и лошо да ти стане  Tired

Толкова е хубавооооооо да си почиваме уикенда. Връщам се да ви дочета и пак ще коментирам  Heart Eyes

# 237
  • планетата Земя
Само и времето да беше по-хубаво уикенда.Тъкмо се нагласихме да излезем и заваля.Айде,пак вкъщи.
Чакам още 45 минути,за да обядвам.Тогава ляга малката и предпочитам да хапвам на спокойствие,че иначе човек не усеща,че се е нахранил

# 238
Привет, група  Hug Аз днес съм на 0, което е добре.
Искам и аз на самолета към терасата на Илианка Crossing Arms
Днес варива, менюто е

З - купичка грозде
О-купа леща с елда и салата домат и краставица, ФПХ

Скрит текст:

В-същото на половина

Приятен ден ви желая, а аз отивам да поработя  Hug

# 239
  • София
Стаси, изглеждаш перфектно!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт