90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 283
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • Targovishte
ПЕШЕХОДКА  Hug Благодаря, ще се погрижа за себе си. Нямам време да боледувам.

# 211
  • софия
Добро утро!Днес пак задържам. Менюто е банани,ябълки,портокали и ядки.
Хубава събота.

# 212
  • София
Добро утро,
ПешеходкаHug разкошно събуждане както винаги. И  Shocked какъв е тоя минус, ще взема да пробвам и аз на сладко, въпреки, че не е моята храна.
Курдов, отсвири и утрешната кампания и легни се наспи, пийни едно греяно вино и ще видиш как ще се оправиш Hug
Не съм се мерила тази сутрин сигурно е минус, но след вчерашното не ядене няма да е реален.
Меню не съм мислила и ще го напиша по - късно.

# 213
Добро утро, снощи легнах късно....днес пък затова станах рано Sad
Пешеходче rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ех, Курдов направо те ожалих днес как ще изкараш....... Hug Hug, като се върнеш натопи краката в топла вода със морска сол, през два часа пии чай.....и колкото и да не ти се яде се насили да хапнеш, че тези прахчета адски дразнят стомаха....най евтините капки които можеш да купиш и помагат са ксилометазолин.....повярвай ми като спре реката днес и остане само запушения нос.....утре ще  са ти нужни и ще ти донесат облекчение.....пии и ампулки витамин С течен, много помагат Hug Hug Hug
Днес пак имам да пиша един материал, времето е лошо така, че това ще ме окрили.....а и смятам за разнообразие да ида на маникюр 4470
Яденето е неясно, започвам с печена ябълка Simple Smile, с канела и една лъжичка мед Simple Smile
хубав ден....на всички!

# 214
  • Габрово
Добро утро!
Ир,на теб също добро утро Wink или добър ден,или добър вечер  Joy ,благодаря за кафето!
Пешеходка,сладурано,благодаря за целувката от снощи и за усмивката,която ми донесе тази сутрин!
Курдов,съжалявам че си толкова натоварен и болен,няма ли начин поне 2 дни да се измъкнеш?
Вангоби,Хриси,Мими, Hug
След  100 години днес най-накрая имам - ,е 200 грама,ама кой ти ги дава Joy
Приятен ден на всички!И за настроение в съботния ден
http://s13.postimg.org/jvbmaznrr/554068_635272359830094_1103538705_n.jpg

# 215
Благодаря за кафето на Ир и сладурите на Пешеходка Hug Hug

Курдов  Confused човече как издържаш на това темпо  ooooh! Я вземи да си починеш, че така ще се изтощиш. Зарежи ги тия предизборни прояви.  Hug Бързо да оздравяваш, дали са ти добри съвети за лекуване на настинката  Hug

Аз днес, след плодов, съм - 100 гр. и ново най-ниско тегло 64.2 кг.  newsm68

Менюто днес
з. - топла вода с мед и последните плодчета бъз
о. - омлет с гъби и салата
в. - не знам  Wink

Хубав съботен, облачен и дъждовен ден  bouquet

# 216
ili-ana,честито ти минус. Ииии, да попитам това товята тераска ли е ? Ако е така  travel идаааааааааа

# 217
  • планетата Земя
Добро утро.Честито на всички с минусчета

Ир74,благодаря за кафето
Курдов,да оздравяваш бързо

Днес Белтъчен

з-кивита
о-салата айсберг с моркови и омлет с чушки и гъби
в-салата и месо на скара

# 218
  • София
Добро утро!  Hug
Курдов, бързо оздравяване!
Аз днес имам необясним + 1,300  Confused
Предполагам, че е задържана вода, защото не съм прегрешавала.
Вчера хапвах:
З: Грозде
О: Кисело мляко + салата
В: Печено месо с чесън + салата
Единствено водата ми беше малко.
Направо се плаша какво ще е утре след плануваните картофи с грах за днес...

И едно интересно четиво, на което попаднах снощи:
Нещо линка не ми се получава, защо ли ?

# 219
ili-ana,честито ти минус. Ииии, да попитам това товята тераска ли е ? Ако е така  travel идаааааааааа
Да бе идеш, а мен къде забрави..... animal037 animal037

# 220
  • Targovishte
Благодаря момичета за пожеланията и съветите  Hug Hug Hug Hug
Чая вече го почнах, ще си купя и капки, ако няма вкъщи. Само вие ми съчувствате. Ей го на - до сега: заявки-доставки-стекове, подреждане-вкарване - една цигара не може да изпуши човек. То не че ми се пуши много, ама нали така се казва. Добре че поне клиенти няма. Сега чакам най-големия доставчик на бира и безалкохолно, че чак като прибера и тази стока мога спокойно да се отпусна.
А кампанията няма как да я отсвиря - не че съм незаменим, но други просто няма. Единствен съм кореспондент на Дарик, единствен снимам за БТА, във вестника могат да си направят снимките, но стават ужасни и после пак ще съм виновен. Оф... Мрън!

Извинявам се за спама

П.П. Не знам защо, но си чувам гласа точно като този дублирания на Йори от Мечо пух.... Направо няма да ме познаят по радиото.

И аз искам при ИЛИАНАААААААААА animal037 animal037

# 221
Е как, съм те забравила не видиш две глави в колата.

# 222
  • Стара Загора
Добро утро и от мен  Hug
Сега се "излюпвам "от леглото ,ама събота и неделя си посливам  Whistling  Малката още спи  Simple Smile ,баткото отиде на мач,а каката при баба си....какъв кеф да си изпиеш кафето на спокойствие  Grinning
От денс ще врътна една четворка.Менюто ми ще е:
З-кафе
О-2 яйца в доматен сос,салата от настъргани моркови,пълнозърнест хляб и люти чушки 
В-1 яйце,салата и чушки
Всички болни бързо да се оправят  Hug

# 223
Е как, съм те забравила не видиш две глави в колата.
Ох, отдъхнах си, ама нали не карам аз hahaha

# 224
Ох, отдъхнах си, ама нали не карам аз hahaha
Аз карам  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт