90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 252
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Привет дами и г-н Курдов!
При мен нещата си вървят по план. Днес бях на въглехидрати.
З - грозде
О - 3 ФПХ с домашна лютеница и задушени броколи и карфиол.
В - май малко прекалих, два еклера и парче сиропиран кекс + РЧШ. Много сладко ми стана, чак ми се  Sick ама нещо ми падна пердето. Скоро сладка вечеря едва ли ще правя. 
Утре съм на грозде и ако видя зор ще задуша пак малко броколи с моркови и карфиол (за вечеря най-вероятно)
Водата аз замествам със зелен чай, днес 1,5л ама нещо коня никакъв ми го няма и ще прибягвам май до моя китайски приятел, чаят "Самие"  Mr. Green
Хубава вечер на всички пожелавам и да осъмнете с много минуси.
Аз за бялото вино бях питала, има ли някакъв вариант да се употреби 1 чаша инцидентно? Дали е голямо нарушение? Една позната ми каза, че се полагало по 0,5л на ден вино  #Crazy Това може би е пак някакъв стар вариант на режима  newsm78

# 196
Papurche,само шококади ли 2 седмици? Как си издържала,не знам.

# 197
  • Targovishte
Ехо, банда  bouquet

Тази вечер не се чувствам добре, май ще последвам Вангоби. Дано поне взема от нея вируса и тя да е по-добре.
Малко МРЪН
Скрит текст:
Тази вечер едва успях да дойда в магазина в 20.15 вместо в 17 часа. След като предадох всички материали в печатница само с час закъснение, успях да отскоча и до село. По неприятен повод. Трябваше да доведа в града с колата моите родители да присъстват на погребение на близък роднина. Бяхме на бдението близо 90 минути изцяло на открито, под дъжда. Вероятно тогава изстинах. После ги върнах на село. След което присъствах на три предизборни мероприятия, запис от единия от които трябваше да предам за Дарик като платен репортаж.
На обяд успях да хапна за 10-тина минути. Преди да дойда в магазина изпих два парацетамола превантивно. След като смених колежката реших да направя сладка вечеря, тъй като не можах да си взема салата. Маркирах един кроасан, отхапах точно три пъти и...  Sick Sick Sick Върнах всичко, едва успях да изляза навън. Прималя ми както никога до сега. Имах чувството че ще падна. Седнах на стола и реанимирах най-малко половин час.
Сега пия чай, пуснал съм духалката и не ме интири-минтири, ако ще и шефа да дойде. Така че нито яденето-ядене, нито пиенето - пиене - максимум 800 грама днес и то само кафета и чай. Утре въобще няма да се видя с Кантарев - сигурно плюсът ще е огромен.
Хубавото е, че успях да договоря отпуск от магазина - от сряда 14-ти до 24 - ти вкл. Просто не успявам - досега четири години и половина съм в магазина и винаги съм успявал да съчетая двете работи, но като тази предизборна кампания - върла, зловеща, хаотична и кървава, непредвидима, многосъбитийна и гадна - не е имало.

Видях че си имаме ново попълнение - ЕМИ - добре дошла и успех  bouquet

ИЛИАНКА  Hug Hug Hug Hug

ПЕШЕХОДКАТА  Hug Как се дерат билки   newsm78 Писала си че ползваш саморъчно надрани билки.  hahaha

Тресе ме, треперя като лист, как ще изкарам до 23 не знам. Едвам чакам да се прибера.

# 198
  • София
Курдов Hug не си давам аз вируса Mr. Green, а ти продължавай да взимаш мерки и не му се давай Hug. Ти си преуморен и трябва да си  вземеш нещо подсилващо - поне според мен. Сутринта бях като теб,толкова ми беше зле, а отгоре на всичко бях на важна оперативка на която трябваше доста да говоря ooooh!. Днес съм изкарала на един банан, 2 литра вода и прахчета за настинка и не защото съм на диета, а защото едва него набутах. Пиша го нережимен и се моля утре да съм по - добре , за да си хапвам по правилата.
Илианка, Джули, Иринита  Hug Heart Eyes

Хайде лека нощ и дано Курдов има сили да ни завие Hug

# 199
 :mrgreen:kurdov, дераги от храстчето или от коренчето.  bowuu Грешна кнопка съм натиснала искала съм да напиша "брани".
За всички болни

screen capture windows
Да се оправяте!!
Айде, по легалат да сте бодри, за сутрешното кафе.
Смятайте се за завити
imgurl

# 200
Пешеходке, да не си драла и "гъби"?  hahaha hahaha hahaha Hug Hug Hug

# 201
  • Targovishte
Лека нощ на всички  bouquet Hug bouquet

# 202
Преди малко изядох един шоколад, на милка, най обикновен, млечен Embarassed и сега с чиста съвест мога да си легна hahaha

# 203
  • Русе
Преди малко изядох един шоколад, на милка, най обикновен, млечен Embarassed и сега с чиста съвест мога да си легна hahaha

А така!?!?   Mr. Green Бравус,  Flutter Да не забравиш да си измиеш зъбките обаче  hahaha  ...   Hug
Лекинка!  Heart Eyes

# 204
За втори път ще ги мия Жул..
Като вечерях веднага ги измих Joy

# 205
  • Русе
За втори път ще ги мия Жул..
Като вечерях веднага ги измих Joy

smile3501Heart Eyes

# 206
Леле, Курдов, закъсал си го като сърбин на косово поле, братче! Стягай се, моля ти се, че какво ще правим без теб? Хем си ни за пример, хем единствен кавалер. Бива ли така? Желая ти бързо оздравяване и те завивам, щото до сега все ти ни завиваш, а теб никой не зави, за това и те намери гадния вирус.
Лека нощ на всички, които още не спят!
До утре, на кафето!

# 207
  • Калифорния, САЩ

# 208
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug

ВЪЛНИЧКЕ   Hug Hug Hug благодаря, че ме зави снощи

Въпреки че едва стоя на краката си, пак съм в магазина, на работа  ooooh! Носът уж е запушен, а тече като река. А в гърлото расте мексикански кактус, а тялото ми поддържа температура, та да не изстине бодливото растение. За това закуската беше две прахчета колдрекс.
Иначе си нося и грозде, но не знам дали ще го ям. Не съм мислил и меню, жената каза че ще готви боб, така че случайно ако мога да хапна нещо това ще е.

Даже кафе не искам, което за мен е нещо удивително. Пих вече и чай ройбос. Надявам се днес да стопирам нещата, ако трябва и с нещо по-силно. Че утре, макар и да е неделя, пак имам да отразявам предизборни прояви. Днешните май ще ги отсвиря.

Пожелавам на всички ви приятен почивен ден!  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

# 209

image upload no resize
Добро съботно утро!

upload gambar
Закуска, за кое е станал рано за късно ставащите не знам дали ще остане.

click image upload
След вчерашния сладък ден съм - 1,200 и се чувствам ей така ( в почивка съм, и провеждам експеримент със себе си)
windows 7 screen shot
Весела събота.
 ir74, благодаря за кафето.  Курдов,
Скрит текст:
за запушения нос - разтапяш мед на водна баня до течно състояние и мажеш синусите отгоре. Купуваш  си капки прополис и пръскаш 3 на ден, за гърлото смучиш захаросан мед, и пиеш упсаринчета за температурата.

Общи условия

Активация на акаунт