90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 250
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Морска вълничке, не го пием  Peace
Вили, това е защото съм мултифункционална  Joy. Хем работя, хем ви следя изкъсо  hahaha

# 181
Виляна 81, Стaси , ,
Живи да сте! Не мога да опиша какъв камък (бульон) ми падна от сърцето! Laughing
На обед хапнах яйца с лук и кьополу, то нали си е салата, + филийка. За довечера - същото, но 1/2. Добре ли е така???
Петъкът си отива, дерзайте! До после!

# 182
На обед хапнах яйца с лук и кьополу, то нали си е салата, + филийка. За довечера - същото, но 1/2. Добре ли е така???
Хубаво е винаги да има прясна салата, заради фибри-мибри и т.н. Яйцата с лук 1/2, но добави сега и салата.

# 183
Аз мисля, че втора цел на този режим е да ни научи да се храним здравословно със домашно приготвена храна.

Точно това е основната цел на режима, а отслабването е вследствие на това  Peace Затова и има толкова фиданки като Стаси, Вили, Мими тук- не за да отслабват, а да се хранят здравословно.

# 184
  • Берлин
Стаси, Хриси +1000001  Peace

# 185
Стaси ,
 bouquet

# 186
Здравейте и от мен в този дъждовен, страхотен за дрямане в къщи, ден! Simple Smile

След вчерашния сладък ден днес Кантарчо ми се усмихна, само дето е малко колеблив между -300 и -600г, не знам как става този номер, в началото ми показа -600г, после като се качих пак ми показа -300г, чудата работа. newsm78

Морска вълничка и аз не пия бульона, не искам да го правя с готови кубчета, защото са пълна химия, отделно не мога всеки ден да си приготвям някакъв бульон, за това реших да го пропускам генерално. Пък и аз така ще се пукна след хапване, кусур ми и бульон.  Laughing
PAPURCHE MEHURCHE ама на това момиче как му се получават нещата...как така кетчуп и майонеза на всяка храна #Crazy Като се има предвид, че и тези сосове, които са в търговската мрежа също са си е сбирщина от почти всички елементи от Менделеевата таблица. Пък и както казаха другите - майонеза...? Поне успява ли да отслабва с това приложение на режима?

Аз днес съм на плодове. Станах късно, към 11ч и хапнах една ябълка набързо, сега наваксвам с водата. После хапнах малко ядки, преди малко няколко печени ябълки и круши с канела. За по-късно пак ще включа ядки с някакъв плод. Това съм запланувала за днес. Simple Smile

Хубав дъждовен ден, милички!  bouquet

# 187
  • Габрово
Здравейте,прекрасни!
Ир,Пешеходка,Светле,без вас не ми започва деня,благодаря! Hug
Лека,полека излизам от дупката.Благодаря ви,че мислите за мен !
Светле,Мими,Жулиете,Гени,Ир,Иринита и за всички,които се чудеха как съм и ми пращаха прегръдка,сега аз ви прегръщам силно Hug
Курдов,мисля те,голямо натоварване,приятелю,а почивка не ти се очертава скоро.
Видях минуси,видях нови попълнения,радвам се Simple Smile
Ще започна да пиша вече(освен че чета)
При мен нищо ново-тренирам с програмата на Румяна Илиева за начинаещи,правя някакъв мой режим,но от тази тема не излизам!!!
Сега ви оставям,отивам да извадя хляба от фурната,как ухаеееее,не се издържа hahaha но ще чака до утре,няма да го бутна.

# 188
Аз мисля, че втора цел на този режим е да ни научи да се храним здравословно със домашно приготвена храна.

Точно това е основната цел на режима, а отслабването е вследствие на това  Peace Затова и има толкова фиданки като Стаси, Вили, Мими тук- не за да отслабват, а да се хранят здравословно.

И аз съм от фиданките Embarassed Хриси  Hug Hug Hug
Прибрах се, наистина денят мина прекрасно.....и в Котел валеше, но проверките минаха приятно....
За вечеря, карфиолена супа, на обяд пиле жулиен и салата краставици и домати.....
Илянкаааа Hug Hug Hug

# 189
ili-ana,
Скрит текст:
Пешеходката, доволно хапна един брой шоколад и малко сладолед сега до сабалян съм на чиста филтрирана водица да ми е мирна главица. Събирам предложения за утрешно меню. Mr. Green
Чакам щерката да ми донесе палачинка от гаджето. Днес у тях цапат не у нас да му мисли сватята Joy hahaha

# 190
  • Берлин
Софи, не знам какво ще излезе. Убедена е,че това е най-тежкият режим на света. Освен всичко друго - взела е една кутия 2 л.с някакъв уж натурален сок и с него замества водата  smile3506 Не знам, такова "чудо" няма, а в резултатите й - не вярвам да се получи. Но всеки знае себе си все пак..
Отивам да си устроя шоколадово парти и после пак в офиса...сполетя ме на Курдов съдбата  smile3515

# 191
Това, ако е най-тежкия режим, аз съм трамвай  Mr. Green С тези майонези и сокове после ще обвиняват режима, че бил вреден и не работи. Ама всеки си знае, а ние тук знаем най-добре.

Мими, точно така си е Hug

Илианка, липсват ни твоите кулинарни шедьоври  Hug

# 192
  • София
Ако има някакъв режим с повечко шоколад бих преминала на него.  Mr. Green
Щото по сокове и майонеза не си падам много.  Laughing

# 193
  • Берлин
жгмъц, аз съм луд фен на всякакви шоколадови изкушения /затова съм и на този хал и пак тук де/. Преди горе-долу 2 години правих експеримент - само шоколади 2 седмици. Резултатът беше -2 кг, обаче....Ни бял кон, ни никакъв, само едно куцо магаре се мяткаше. Да не говорим, че се наложи после солидна инвестиция в козметичните салони - даже като тийн нямах толкова пъпки...
Приключвам с писането днес, ще ви чета от телефона по-късно, че ...  smile3523 Останаха още оферта и половина до довечера...мъка

# 194
  • София
Пошегувах се, аз не съм чак толкова пристрастена към шоколада.  Laughing
Аз обичам сладко, като цяло и затова харесвам този режим, знам че в определения ден ще си хапна сладичко без угризения. В други диети, които съм правила сладкото е било категорично забранено, голяма мъка беше... Сега дори мъжете ми са доволни, защото редовно правя сладкиши.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт