90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 246
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Добър ден  Hug Hug Hug
Малък +след белтъчния само 200гр, това до сега не се беше случвало, винаги беше по тлъстичък.
Днес варива, мразя ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
З- грозде
О- ориз- направо скрих шапката на колегите, в нашия ресторант порциите не са много големи, и така и така ще съм + си викам поне да се нахраня като хората, та една порция ориз със спанак и една с праз и маслини, и от двете остана по малко, но сега съм доволна, а и салата от моркови и цвекло.
В- някаква измишльотина с нахут, царевица, моркови и домат и салата от зеле

Искам да питам кестени кога може да се хапват newsm78 и може ли вобще newsm78

# 166
Стига сте бачкали днес е петък ще ви умре началника! Хайде заповядайте на кафенцеееееее

uploading pictures
eminav, добре дошла пожелавам ти воля и инат  Mr. Green

# 167
  • планетата Земя
Хриси,супер ти е станала супичката.Прияде ми се,а съм на плодове и ще стискам
eminav ,добре дошла  bouquet

# 168
Хриси, ама била съм права  hahaha. Така де, аз не меря, че не ям сирене и кашкавала ми е едно парченце като ям. Ако ям.
Пешеходке, ама и сладкото ли да ядем?  newsm78 Аз пък днес се разработих много  hahaha

# 169
  • София
pe6exodka, Воля и инат имам, но проблема е, че работя 3/3 по 16ч и като стана сутрин в 5ч до 12ч трудно издържам на закуска само с плод. Затова мисля да наблегна на банан и грозде.А и не обичам да пия течности - никакви или ако пия то може да е фреш или натурален сок. но това е изключение.
Предния път не бях много стриктна, в смисъл не се лиших от капучиното, прегрешавах от време на време и пак имаше ефект. Но от тогава да сега минаха 3-4 г и предполагам, че сега ще е по сложно.И все пак за ръст 154 см 70 кг са си много, така че е наложително да се стегна.

# 170
  • планетата Земя
eminav ,наложи си да пиеш вода или чай без захар.Добре е за изхврълянето на токсините от организма,пълни корема и създава чувство за ситост.

# 171
  • Берлин
Стаси, аз съм от 1те активистки. Например пържоли в йената с гъби и топено сирене си беше супер режимно меню. И при ВГХ има промени - по онова време /освен сладък обяд и вечеря/, беше нормален сладкиш от кексово тесто и заливка крем или пък белтъци на сняг. Помня даже, че някои момичета пиеха кола 0 в този ден, а в другите сода  newsm78 Много различен изглежда сега режимът. Не мога да кажа по-добре или по-зле е.Към момента следвам нововъведенията, ще видим резултатите. Колежката в офиса почна с мен преди 2 дни, за да вървим донякъде заедно. Тя път на всяко ядене обилно слага кетчуп и майознеза - на всяко. Твърди,че го е прочела в немския форум,че е ок. Разни хора, разни режими. А уж всички сме на 90 Д  #Crazy
Чудя се дали е ок за довечера топка сладолед + парче сладкиш. Не помня сладоледът сам ли вървеше...

# 172
pe6exodka супееер кафенце,тъкмо отпийвам и от моето Hug

# 173
. Тя път на всяко ядене обилно слага кетчуп и майознеза - на всяко. Твърди,че го е прочела в немския форум,че е ок. Разни хора, разни режими. А уж всички сме на 90 Д  #Crazy

Кетчуп, стига да е без захар може, ама майонезата не се ли прави от яйца, значи само на белтъчен и или само салата с майонеза или и яйца към това  newsm78 newsm78, незнам
Никой не казва нищо за кестените

# 174
Папурче, точно това имах предвид. Тук нещата доста са изчистени при нас. И е нещо средно между разделно хранене (за това не се смесват протеини, че трудно се разграждат сами, пък какво остава и заедно), здравословно хранене (без коли, 3-в-1, 3-без-1 и т.н.), Зоната (тази филийка ФПХ е от там - Тамара ни "светна") и т.н. Боби обясняваше защо не е хубаво да се яде два пъти сладко на ден - на обяд и вечеря, нещо за инсулин и кръвна захар обясняваше, аз не помня вече. Момичетата си правиха експерименти, но един път е едно, а всеки четвърти ден друго. Иначе и аз съм чела за диета само на шоколад, ама няма да се опитвам  hahaha
Ядките са сурови, даже откиснати, да паднат консервантите. Печени ядем ние като си печем - без брашно и сол, аз така фъстъци ям  Peace. Че точно от тук научих, че печени били с някакви паразити ли беше, ужасна работа  Sick

Дано съм била полезна  Rolling Eyes

Дописвам:
Мина, някой за въгрехидратен май каза били кестените. Пресните съдържат почти 50% въглехидрати и май май са за ВГХ ден. Но нека още някой каже.

# 175
Хриси, ю
Пешеходке, ама и сладкото ли да ядем?  newsm78 Аз пък днес се разработих много  hahaha
Стаси, сладкото днес е за мен #2gunfire стрелям за него  smile3533. Ама ти май хич не си обичащ шефчето Аааа?
pe6exodka, Воля и инат имам, но проблема е, че работя 3/3 по 16ч и като стана сутрин в 5ч до 12ч трудно издържам на закуска само с плод.
Аз съм почти на твоя режим и сутрин като ставам в 5 правя по две плодови закуски, с водата и аз съм на вие. Научих се обаче да пия чай натюр много е хубаво особенно със собственоръчно надрани билки е супер
neli_asneli, аз нали днес я подкарах на сладък ден, пия и кафе , че много сладко ми стана. В почивка съм!!!
PAPURCHE MEHURCHE, ей това с кетчупа и майонезата ме разби тотално. Аз мисля, че втора цел на този режим е да ни научи да се храним здравословно със домашно приготвена храна

# 176
Никой не казва нищо за кестените

Кестените са за въглехидратните дни.  Grinning
Обожавам кестени, излязоха ли вече по пазарите?  Heart Eyes

# 177
  • планетата Земя
В Белтъчен ден на обяд НЕ ям ФПХ.Грешно ли е?

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 15:07 от Milena___

# 178
eminav, добре дошла в редиците! И аз съм нова тук, ама и за диетата.
Аз имам едно питане към старшите: тоя бульон мога ли да го замествам с нещо, защото не мога да си правя домашен, а казвате, че кубчетата са химия и не е желателно, то си е така, де. Просто не мога да пия такова нещо.
 Praynig

# 179
Морска вълничке пропускаш го бульона, не го заместваш с нищо  Peace
Тук повечето не го пием  Peace
Стаситке ти да не започна работа в бгмама  newsm78 Преди, като не работеше изобщо не се мяркаше в темата, а сега си много активна  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт