90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 311
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • Калифорния, САЩ

И закуската, че някой се е успал  Joy Joy Joy.

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 06:54 от ir74

# 691
Здравейте,пу първа на кафенцето,но само глътка ,да има и за Вас

ir 74изискано както винаги и с много настроение Hug

Вангоби това хлебче е толкова лесно и уникално вкууусно Правих си го и аз,на кантара нямаше поражения
Постнах рецептата тук, но Тинки ми писа ,че не е режимно ,че не е постно тесто Неразбирам много  от теста,но и аз вчера се запасих с брашно от лимец и утре ще правя същото хлебче

Гени много ми е приятно да чета за твоята сладуранка Лили и нейните забавления Внасяте ми толкова много положителна енергия Hug

след грахта вчера нови +0,300 или за 2 дни +0,700 е бива ли,,,,,
Днес въглехидрати
вече изядох дежурния банан
о-имам лучник,но може би ще правя пълнозърнести спагети,че резултата от тях е по хубав на кантара и салатка разбира се
в-снощи направих айле сладкиш Ще се пробва най накрая,откога му се точа и рчш
В тази връзка Вие замразявали ли сте сиропирани десерти и стават ли после за ядене
Желая Ви спокойни и топли почивни дни

# 692
  • софия
Добро утро!Много ми липсвате!След една седмица опити да направя мой режим кантарът тръгна стремглаво нагоре.Реших да се върна и да продължа до където съм стигнала.Когато наближи краят ще удължа с две четворки.Кърменето ще видим какво ще стане, надявам се да продължи, но се чувствам ужасно, че качвам, а се съобразявам какво ям.Така днес трябва да е въглехидратен:закуска банан, обяд и вечеря спагети с лютеница и салата краставица, към вечерята и рчш.Усмихната.събота.

# 693
  • У дома
Добро утро банда, и аз се излюпих вече, така ме боли гърлото, дано не се разболея сега аз Praynig
Днес ВГХ-реших да се мъча, цял ден на сладко Blush, та менюто днес: З-чай, Прекрасното кафенце на Ирка Hug и едни "наръфани" сливи от Лили hahaha, О и В-имам "Сълзица"(сладки бутерки от турския, мнооого ги обичам), орехчета, но май не са с локум и четвърт парче торта, супер сладка (купих я за миналия ВГХ),другото го замразих, оставих си само за опитване този път, за В и РЧШ.
Нели, балгодаря за милите думи, но това хлапе наистина понякога ме побърква, вчера и жената с нас се убеди, че не си ги говоря празни приказки, защото тя все вика "Леле, че послушно и тихо дете, вчера беше изумена от изродчето" Whistling
Вангоби, няма снимки, няма дявол, то тук са толкова спокойни, че дано до догодина ни ги изпратят Joy
Делианад, какво яде по твоя режим, защо качи. Напиши едно примерно меню, смесва ли много?

# 694
Добро утро
След белтъчен -0,300гр. Стаси, все извара ще си хапвам. bouquet
Днес бобов:
З:банан
О: чушки с боб и краставица
В: половината.
Ир, отпих от прекрасното ти кафе. и грабнах няколко плодчета
Гени, много се радвам, че малкото се оправи. Радвай му се на дивотиите Hug
Хайде, банда. Грабвам раницата, малешка и мъж и отиваме на Балкан. Утре вечер ще ви навестя bouquet

# 695
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug

ПЕШЕХОДКА  Hug Hug Hug чакам си усмивката

Банда, снощи се прибрах в 2.30 часа  Shocked и изобщо не съм ви нагледал, дано сте се завили сами. Тази сутрин още в 7 без 10 пак бях в редакцията. Времето изобщо не ми стига. Назад съм с около 24 часа за предаването за печат на едни брошури, съвсем не по моя вина. Не знам наистина дали физически и психически ще устискам до края на кампанията.
Вчера изпратих Калфин, днес посрещам Миков  ooooh! От това днешно събитие имам платени репортажи - 5 минути за регионалната и 3 минути за централната емисии на Дарик. От същото събитие имам платен фоторепортаж за вестника в който работа и поръчани са ми 3 снимки за БТА. Пак от същото трябва да направя и различен материал за сайта на Дарик. Ако и с това се справя няма да имам равен. В същото това време чакам всеки момент колежката, която е кореспондент на БТА, да роди всеки момент, което може да наложи да правя и текст за БТА. Дано устиска колежката и да не роди днес  Praynig Малко егоистично от моя страна, знам.

Вчера обядвах: гарнитура (100 гр.) варени картофи, гарнитура боб-салата и две гарнитури салата домати. Вечерях донесените от моя син печени картофи на фурна - цели необелени ги хвърля МЖ във фурната, и два домата натюр. Е точно след това ядене съм плюс ДВЕСТА грама  Shocked Shocked Shocked

Днес въглехидрати. Миков идва в 11 часа, та не знам кога точно ще обядвам и дали? Но идеята е 2-3 пълнозърнести филийки и два домата за обяд. Вечерята ще е сладка.
За новите: аз съм в почивка, но въртя режимни четворки до водния, който е на 27-28 октомври. Целта е да сваля 4 кг, но явно това ще остане мираж.

Четох ви по диагонал, направо ми липсвате  Hug Hug Hug

Желая на всички приятен почивен ден и се извинявам за спамището  bouquet Hug bouquet

# 696

upload a gif
Ама вие много рано ставате в събота сутрин аз си полежах малко. Сега се чудя, ама няма да ви сложа закуска нали сте на диета.

adult image sharing
Гени, радвам се, че чудото е добре и ти лази по нервите, то така детето се грижи за твоята физическа форма,
Илиянка , разби ме този маникюр и аз искам така.
Аз пък няма да казвам какво ще ям защото започвам предстартово омазване, но умерено само събота и неделя  Mr. Green

# 697
Аааа pe6exodka не може така да не казваш менюто А ние сладокусниците как ще я караме Hug
Казвай  пък ние ще си го пригодим към режима newsm78

# 698
Добро утро!
Вчера рождения ден мина в доста ядене, но горе долу режимно...издънката беше френска домашна торта с боровинкииии, ей точно тази торта мога да я ям до припадък Simple Smile
Днес не знам какво ще се яде, плод няма, извадила съм пиле Дюк да готвя от ЛИДЛ
Курдов, Курдов направо те съжалявам, но дано всичко мине, една седмичка остана.... Hug
Жени дано не се разболееш, този вирус от Лили да не е прескочил при теб newsm78
Ир, Пешеходка...обичам ви момичета....всяка сутрин изненади! Hug
Стасимирка да не учи вече...???? Светлето е ясна ще се мерне към обяд Joy Joy

# 699
Добро утро,
Снощи не съм влизала, че не бях в нас, прибрах се и си легнах.
Днес 51.200, а във вторник изядох света, доволна съм  hahaha. Но менюто ми беше еднакво тези дни, пиша го скрито, че е хем почивно, хм не точно по правилата:
Скрит текст:
З1 - две ябълки, З2 - ябълка, О - домати (с печени чушки или варени броколи), извара към 200гр., с ленено семе я бъркам последните дни, ФПХ на Елиаз - 102 зърна,  СЗ - ябълка, В - бяло грозде към 500 гр. Тук със забележката, че ако правя плодова вечеря, мога да ям два пъти и за това изчаквам към 4 часа от обяда, че е белтъчен, тогава мушвам ябълка и после до към 18.30 гледам и гроздето. Кафето без мляко вече съвсем, преди на обяд пиех с мляко, сега тц.
Днес мисля да ям пица с винце, да видим на обяд или на вечеря ще е. Отдавна се точа.
Вангоби, там не съм търсила, много ми е смотан този Карфур. Онзи ден ходих, само една извара имаше и ме ядоса  hahaha
Гени, ей ме  Hug
Изгаряща, така де, вчера пак четох за ползите от нея. За трениращи, за диетуващи, за зимата като няма плодове и зеленчуци, все била хубава. И също за:
Скрит текст:
жени с предразположеност към гъбични инфекции, та за това само извара вече ще ям  hahaha
Мими, отивам след малко, от 10 съм днес  Mr. Green

# 700
  • София
Добро утро,
Мими, представям си колко е вкусна тората щом ти я ядеш, предвид, че сладко не обичаш Grinning
Гени, взимай мерки да не те повали и теб нещо bouquet. Много рано почнаха вирусите тази година. Пу, пък тия големи мърди, кажи им , че чакаме снимките Laughing
Курдов, стискай зъби не остана  Hug
Ир, Пешеходка, благодаря ви момичета bouquet
Аз след омазването вчера имам -0,300  Shocked, но ми стига колко зле се чувствах.
Днес плодов имам печена тиква, ябълки и мисля малко грозде да си взема.
Стаси, аз каулфланд имах предвид, но ме мързеше да го пиша, иначе Карфур не съм ходила от години, а и те май са пред фалит newsm78

# 701
Добро утро,
Мими, представям си колко е вкусна тората щом ти я ядеш, предвид, че сладко не обичаш Grinning
Много, много, има я в менюто на Хепито....!!!
днес и аз ще пека тиква, ще сложа и канелени пръчки Simple Smile

# 702
  • софия
Гени, смесвах, но примерно варени картофи със сирене, пълнозърнеста филийка с кашкавал.Количествата бяха минимални.Ох, не знам и аз!Ядях плодове и това е.

# 703
ММ опита вече айле сладкиша Чудесен ,но е една голяма тава.
Мога ли да замразя,моля за мнение ,които е опитвал Rolling Eyes

# 704
  • У дома
Нели, никога не съм правила сиропирани сладкиши и не съм замразявала, но съм замразявала с крем и нищо им няма Peace
Делианад, мини на режим "почивка", т.е. ядеш на О-белтъчни(приемрно), на В-варива или ВГХ, според това какво ти се хапва, ако примерно смесваш на О, на вечеря нещо по-леко, салата или К.М., или плодове и ядки, като цяло не би трябвало да качваш по този начин, може и да свалиш, но ако смесваш постоянно, макар и малко количество ще качваш Peace Аз на О съм хапвала по 2 ПЗФ с кашкавал и шопска салата, на В-само КМ и бях на минус, но картофи и сирене не съм яла досега Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт