90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 289
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Добро утро!  Wink

Тази сутрин съм - 100 гр. след плодов ден.
Голям инат е този кантар не ще да падне по 60 и това си е!  Crossing Arms

# 706
  • Габрово
Добро утро!
Ир,Пешеходка,без вас няма да ми е хубав деня,със ставането и отварям темата,може да не пиша,но ви търся,благодаря Hug
Курдов,"не човек,а желязо"  Hug идея нямам колко си преуморен вече и как ще се възстановиш,а килограмите са от стрес,после ще се махнат ще видиш.
Вангоби,ето имаш минус Hug
Пешеходке,да почвам да плета,но трябва с Мими да кажете какъв лак искате,да не объркам нещо Simple Smile
Стаси,аууу,и аз искам пица с вино,да взема да си спретна една,а?
Нели,не съм замразявала сиропиран сладкиш,но пробвай Wink тъкмо ще кажеш дали става,нали знаеш,че така става-проба-грешка-проба.
Мими,сега пък и ти с тази френска торта,знаеш ли от колко време не съм я правила,а ако я направя ...докато не и видя сметката няма да спра,на мен също ми е любима.
Гени,много се радвам на Лили,а че ти е трудно-зная,Моята малка дъщеря беше такъв ВИХЪР,още ми се вие свят като се сетя,да са здрави само,а и ти се оправяй! Hug
dilyanad,не се хаби,сега е по-важно друго,после ще смъкваш килограми.
Изгаряща,приятно прекарване и да качиш снимки!
Ей,Лаура и Тамара не са се появявали скоро,да не говорим за Васко и за Лъчо-какво ли правят?
Аз вчера как си хапнах туршия,не е за разправяне-хем солена,хем със захар,днес клепачите ми са опряли в очилата,никакъв Кантар поне седмица(В ПОЧИВКА СЪМ ЗА НОВИТЕ ФИДАНКИ Simple Smile  )
Менюто за днес е рибно.
Хайде,отивам да пазарувам и да готвя  Hug

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 11:30 от ili-ana

# 707
  • Стара Загора
Добро утро и от мен  Hug
То станало добър ден,но преди малко станахме с малката  Simple Smile Баткото отишъл на мач /играят в Сливен днес/ , какато при свеки / живее на 2 къщи от нас  Grinning / и ни оставиха да поспим .
Ужасно съм подута.До 1-2 дни чакам "гостите".Вчера ядох и свинско с кисело зеле,което също допринесе за подуването,ама мнооооого го обичам  ooooh!
Днес не знам какво ще се яде - иска ми се нещо по-леко,ама да видим  Crazy Сега изпих кафето,за закуска не остана време.
Сега отивам да ви чета  Heart Eyes  

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 17:17 от pamsi

# 708
pamsi голямо бонбонче е детенцето

# 709
Ей Памси голям сладкиш и от моята партия....къдрокосо, сладурана.... Heart Eyes
Илянка лакът задължително бордо..., мразя, сини, зелени, да не говорим за цикламени лакове...почвай нашите, че сега всички ще поискат....

# 710
  • Стара Загора
Благодаря момичета  Hug Нашето слънчице е тя  Heart Eyes

# 711

Добър ден  Laughing Друго си е да се наспим.

Ям грозде, сядам да ви чета и ще се включа пак.

# 712
  • У дома
Памси, голям бонбон малката, големи къдрици baby_neutral Малко сладурче Heart Eyes На колко е е дребосъчка?
Банда, ние излизаме навън, вече е около 4-5градуса, отпусна малко, сутринта беше -2, а нашата с ботушите стои пред вратата ooooh! Хайде до по-късно, отиваме на оборка на площадката Joy

# 713
PAPURCHE MEHURCHE, браво за смелостта да си вземеш по-малка рокля! Мисля, че може да се получи, имаш време да свалиш.  Hug

Milena
, и на теб ще ти стане по-малката пола, хубаво е да си поставяме цели и да ги гоним. До голяма степен ние сме си господари на съдбата.

ili-ana, добра идея за зимен маникюр  Laughing Аз вече си ходя из дома с едни меки огромни чорапи, които са като пухени. Нещо такова са:

vangobi, хахахахахаха, много ми допада кучето, което си постнала преди лягане, това с бутилката, така бях вчера след работния ден, ама с вино  Laughing

mimi.7299, позна, излюпих се на обяд, ама свежа като краставица!  smile3533

newsm51

Стaси, много си слабичка , а менютата ти не ми звучат твърде големи, особено имайки предвид, че си в почивка.  Simple Smile Днес на работа ли си? Така мернах някуде, от 10? Желая ти прекрасен ден  Heart Eyes

ПАмси, имаш невероятна кукла! Пу, пу да не й уроки! Да е жива и здрава, много да ви радва.

# 714
Вангоби, не знам, може и да се. Взеха Пикадили и започнаха да затварят и техните магазини. На един ред по 6 шоколада от един вид и т.н., много мизерен е станал Карфур Thinking
Илиянка, искам и аз такива. Ама порових из темата да видя какво иска Мими, та и аз там  hahaha
Светле, не, до университета ходих. Последна година, нямам никакво желание вече.
Аз с такива ходя и спя в нас, и ти ли?  hahaha
Скрит текст:
А менютата ми бяха за изчистване на плюса, но така ми е много вкусно, само ще гледам да не прекалявам с тези плодове  hahaha

# 715
Илиянка, искам и аз такива. Ама порових из темата да видя какво иска Мими, та и аз там  hahaha
Илянке видя ли....

# 716
  • София
Памси, ангелче русокосо си имате, жива и здрава да е  bouquet
Мими, те май на всички Хепита менютата са различни  newsm78 аз имам една любима салата,която съм хапвала в Парадайс мола с пиле, сирене и спанак, но само там я има в другите цъ.
Илианка и аз направих разходката 3 часа обикаляхме с племенницата и щерката.Днес е много приятно времето.
Стаси, вижда му се края на следването, представям си какво ти е, ама то за Убаво bouquet
Светле и на мен много ми хареса кучето с една такава физиономия е дето и без да говори всичко ти казва Joy
Хайде отивам да положа морно тяло, почнала съм една любовно-изневерителна книжка  Grinning и да я довърша Mr. Green

# 717
  • Габрово
Видях,Мими,видях Simple Smile ,но нали Стаси е мой човек,като всички тук  Hug,ще почвам да плета,казвайте номерата само,че ако ми меря по мен ще трябва по двама да влизате в един чорап  hahaha
Памси,голяма сладурана,къдрокоска златна Hug
Вангоби,и аз се върнах от разходка-вир вода съм,то моето си е направо препускане.
Светле и Стаси,много мекички чорапки си имате,на мен тук ми е горещо и ходя без чорапи,но като се прибера в отпуска и аз ще имам нужда от такива.
Не си направих пица,но ми се ядеееее,може да сменя плануваната риба с една разкошна нережимна пица.
Сега си правя  кафенце,пускам един филм и засядам.Тренировка и разходка -направени,с чиста съвест ще мързелувам.
 Hug

# 718
Такаааа, купих чай Ройбос с ванилия, мъжът ми пък си купи малини с липа Shocked на Биопрограма Wink
Изварата е на Олимпус Simple Smile.....в така любимия на всички Кауфланд имаше сто човека, нямаше колички, един час чаках за синьо сирене при една флегматична буля Crossing Arms и се отказах от салата морски дарове, защото трябваше да чакам още половин час #2gunfire #2gunfire
Времето е мрачно и есенно и студено, затова сядам пред компа да си пиша поредната статия и да си пия чай с ройбос, искам да излезе малко слънчице през деня утре и да се поразходим Praynig Praynig Praynig
Илянка за мен № 37...!!! Hug

ПП УУУУ божествено било да се пие топло, ароматно чайче в тия дни....водата хич не ми върви Simple Smile Simple Smile
Купих много ароматен липов мед от Кошерът, Иринитка, нали го знаеш магазина и се изкуших да сложа една чаена лъжичка Embarassed

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 16:04 от mimi.7299

# 719
  • Стара Загора
Мимии аз си взех чай ройбос и ванилия,но още не съм го пробвала  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт