По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 238
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Ух, гадост, и ти си на моя хал, аз съм и с един яйчник. Много са трудни от регистратурата, аз звънях директно в Геника и тях ги помолих да ми кажат резултатите.

# 76
Звъннах на информация и оттам ми казаха номера на досието.  Peace
Но цитонамазката нямало да мога да си я видя.

# 77
Цитонамазката винаги се коментира лично от лекаря  Peace

# 78
Да, и аз така предположих. Благодаря ти, Фрея  bouquet

# 79
Аууууу, много съм кисела. Сутринта прекарах час и половина в такси (златно ми излезе), за да пусна хормони, защото часът ми беше за 12,40. По принцип трябваше да е 17.00, но го смениха. След като в крайна сметка стигнах до работа, ми се обадиха да ми кажат, че го сменят пак, ама за 15.30...след като вече бях казала, че ще отсъствам половината ден! Междувременно успях да натъпча един фризьор и една тренировка в графика за следобеда и сега идея нямам как да съчетая всичко. Денят ми стана на парцал Crossing Arms Чудя се докога ще ме търпят на работа, че и вкъщи Mr. Green

# 80
  • В сърцето на любимия човек
Дейзи - Я кажи колко са пациентите вече, приблизително.
Миналата година пролетта бяха малко повече от 19 000, интересно ми е за година и половина с колко са се увеличили  Rolling Eyes

# 81
40124 съм  4470

# 82
От къде ги вадите тия цифри?
Аз като приключих с клиниката, по репродуктивните въпроси де, водят ли ме за пациент?

# 83
Предполагам, че това е заедно с бременни, родилки, и пр.?

# 84
  • В сърцето на любимия човек
Сигме - Първоначалната парола за достъп до резултатите он-лайн е номера на досието. Не знам ти дали не се водиш пациент на Малинов  newsm78 Нали като прави процедурата още не се бяха преместили, та не знам дали с новата база данни не са въвели нови регистрации на пациентите  newsm78 Факт е, че миналата година когато Райков напусна и ме преместиха при Персенска, случайно чух от една от жените на регистратура, че пациентите са над 19 000, а само на Райков пациентите са били 1500 (ако вече не ме лъже паметта). Съвпадение или не, моето досие е с номер над 19 000. Ама щом въведоха списък и за Персенска изобщо не ме учудва ако за една година има 20 000 пациента  Tired В последно време трудно намирам място за сядане пред кабинетите  ooooh!

Моме - може, ама и половината да са за сектор "Репродуктивна медицина" пак е ужасно много Sad

# 85
Ами тогава аз се отписвам и стават вече 40123  Mr. Green

Процедура правих в Малинов, но за два месеца ме гледаха и в новата болница.

# 86
Я кажете дали записват часове за първичен за Стаменов? Едни познати са попълнили онлайн формата за първичен есента миналата година, октомври някъде, и на едната се е паднал Цветков, съответно е чакала около 6-7 месеца, а на другата Перси - 9 месеца. Любопитно ми е просто.
Worker-че дано имаш късмет и да не чакаш дълго до сбъдването на мечтата си  Hug
Кристи късмет и на теб и на всички момичета  Hug Hug Hug Hug
Пънче не залагай прекалено на прогестерона. Аз имах същите дертове. Ама все пак при мен организма се снабдява само от хаповете. Сама си назначавам дуфастона. Перси дава само утрогестан. И като се прецакаха работите, тя ми каза, видя ли, че не ти е от прогестерона. И Стаменов питах дали е възможно да е от него и той отрече. Михова и докторката с
Ч.... нещо си казаха, че 6 утрогестана на ден е максималната доза. Явно в БГ отричат високите нива на прогестерона, които гонят турците и гърците. Гена обширно ни образова, за което й благодаря, обаче аз нищо не мога да направя, не бих си сама назначавала инжекции, честно.

# 87
Съжалявам, Зазу  Hug

# 88
и аз попълних онлайн формуляра и се паднах при д-р Шефкетова, впоследствие при д-р Цветков. Чаках 6 месеца. Една приятелка с ендометриозна киста директно са и записали час за Стаменов, като чака 2-3 месеца.

# 89
.... казаха, че 6 утрогестана на ден е максималната доза. Явно в БГ отричат високите нива на прогестерона, които гонят турците и гърците. Гена обширно ни образова, за което й благодаря, обаче аз нищо не мога да направя, не бих си сама назначавала инжекции, честно.

Джас, принципно си права за самоназначаването на лекарства  Peace, но пък и аз лично нямам финансовата възможност да позволя експерименти с мен на докторите кое действа и кое - не  Hug и да ми кажат - Ами следващия път ще включим и ... още нещо си.... Wink
А инжекциите ми бяха назначени от клиниката, след като им изпратих резултата  Naughty А и зависех от тях да ми изпратят рецепта за тези инжекции, иначе нямаше как да ги купя...

Общи условия

Активация на акаунт