По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 2

• 34 259
  • 726
  •   2
Отговори
# 195
Заради изпращането до Германия е толкова скъп. Моя го правих в клиниката и беше 25 не съм гледала в лабораториите в града, но Бодимед отпада със сигурност като вариант. Беше 25 ОН назначи ми го доц. Русев и считам, че това е правилния вариант  Wink
Рот до колкото си спомням като проучвах за андрогените преди няколко месеца, когато ги правих само за 17ОН имаше значение да е на 3 ден. Може да се погледнеш в темата с хормоните и да се консултираш с Денис. Така или иначе е хубаво да направиш контрола друг месец без значение точно кога преди да предпримеш някакви терапии. Хормоните са променливи не трябва да се съди само по една стойност.

# 196
  • до едно тепе
Rott ДХЕА-с съм изследвала само на 3 ден от цикъла. Моя е завишен и заради това правих обременяване с глюкоза и лъсна при мен инсулинова резистентност. Заради завишени ДХЕА-с и 17-ОН прогестерон ми правиха и друго изследване, за да изключат ензимен дефицит. Пак беше на 3 ден от цикъла. Правилно ти го е казал ендокринолога Peace

# 197
Много стиснати палци за Момето   Praynig
Люксен добре дошла и дано скоро дойде и успехът и да няма повече изненади

Палчета за всички в нужда  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 198
Благодаря ви мили момичета за отговорите. Аз изследвах и 17-ОН прог. за който имах стойности и в 3-те фази и беше в норма, но и него ми назначи да пусна на 3-ти ден, заедно с кръвна захар, пак пролактин и пак ДХЕА-с. Денис писа, че нямало значение за ДХЕА-с. Оффф май ще чакам другия месец и ще изследвам всичко отново. Не ми се изкаше да губя време, защото предполагам, че лечението ще е доста продължително ако ми се потвърди резултатът 14,5 при г.граница 9  #Crazy

# 199
От две седмици се каня да го изследвам този витамин Д, тази сутрин се наканих и сега от вас разбирам, че имало два вида  Crossing Arms На касовата бележка бише "вит.Д", цената е 30 лв. Казаха, че ще го пратят в Бодимед. И какво в крайна сметка ще ми изследват - витамина с "ОН" или този без "ОН"  Crossing Arms

Моме, нали знаеш че те чакаме, какво се размотаваш  Flutter

Аз най-накрая се сдобих с цикъл - след 5 месеца закъснение заради гадния блокаж. Чак пуснах сълзичка от радост  Mr. Green

# 200
  • В сърцето на любимия човек
Папая - ако си го пуснала в Надежда е ОН  Peace

# 201
Папая - ако си го пуснала в Надежда е ОН  Peace

оффф, успокоих се  kiss

Аз се изненадах, че ще е готов след седмица, а то защото ще пътува до Германия  ooooh!

# 202
Моя го пусках вторник или сряда и беше готов в събота или неделя  Rolling Eyes

# 203
Пънче, те не излизат он-лайн, нали? От регистратурата ли ги взе?

А пък аз тази сутрин установих, че съм се сбъркала съвсем. Цяло лято не бях стъпвала в клиниката (след последния неуспех) и тази сутрин като влязох, имах усещането, че се запълва огромна празнина в мен Rolling Eyes Сякаш съм се добрала до нещо, което ми е липсвало отчайващо... и се почувствах, как да кажа... пълна, цяла. И ако ви кажа, че ми липсват вече упойките за пункциите, сигурно ще ме изгоните от темата. Направо не знам какво ще правя като родя и престана да ходя там  Joy Вероятно ще трябва да наминавам за по една упойка и бегом обратно  Crazy

# 204
Току-що излезе. Днес, десети ден след ЕТ на тридневни ембриони - 35,08. Не е ли ниско  Tired
Lightworker, на регистратура 1 звънях.
Люксен, добре дошла.
ПП. Допълвам се, че и вчера, и днес правих уринни - вчера имаше мноого бледа черта, днес е по-наситена. Сега ще звъня на спешния. Ето затова не трябва да се бърза с кръвните, ама нали гледах да съчетая с ТСх-то.....

# 205
  • София
мааалко е нисичко.
по-важно е вдругиден колко ще е.

# 206
Лелее, Моме... ама той е положителен мила  Hug Не разбирам от стойностите, но защо пък да е ниско  newsm78 Май ще трябва да се бодеш отново след ден. Ама дотогава си с положителен резултат  Hug

# 207
Моме - малко е нисичко, но нищо не се знае. Моето след трансфера беше 22 на 9-ти ден на 5 дневни, а после започна така бързо да расте, че чак се притесних. Имаше си и сак, всичко се развиваше нормално, ама сака се отлепи. Виж как ще е след 48ч. Според мен има шанс. Стискам палци  Praynig

Папая - от регистратура лично се вземат, но звъни на информация да ти кажат дали е готов. Непременно им кажи, че резултата е от външна лаборатория, да го търсят на хартия.

# 208
Ако правилно помня/ не съм сигурна/ моето на 11 ден на тридневни беше 72, така че ако се продължи да се удвоява е ОК.

# 209
За Германия ги пращат в четвъртък, та и от това зависи колко ще се чака.
Моме, аз не разбирам от ЧХГ-та, но на мен ми изглежда супер.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт