болничен и ясла

• 1 155
  • 6
  •   1
Отговори
  • pleven
здравейте мами искам да попитам някой запознат ли е когато си болничен заради детето може ли то да ходи на ясла ?

# 1
  • Варна
Не, разбира се! Тва като другия казус - детето на ясла, но майчинските да не спират...

# 2
Е то ако детето е болно и са ти дали болничен, за да го гледаш, как така ще ходи на ясла?

# 3
  • Sunshine state
Е то ако детето е болно и са ти дали болничен, за да го гледаш, как така ще ходи на ясла?

И аз това се питам.  newsm78

# 4
  • pleven
тя ми даде 10 дни а то се оправи за това искам да го пусна на ясла и аз на работа и за това питам

# 5
Ами щом детето е било болно и е оздравяло, се води на лекар, за да го прегледа и да установи, че това е така. От там трябва да ти дадат бележка за яслата, че е здраво и може да посещава. Така или иначе ще ти я искат. Без тази бележка не можеш да го пуснеш да ходи. И като отидеш за това, ще питаш дали могат да ти направят корекция в болничния.

10 дни първичен болничен наистина е много, особено ако е за някаква лека настинка/вирус. Другия път не се съгласявай. Поискай 3, ако не е оздравяло детето ще ти пуснат вторичен болничен.

# 6
  • Пловдив
Трябва да се коригира болничния,а няма да го направят.Също са ти писали и че ти трябва бележка,че детето е здраво.Няма да ти дадат предсрочно.Гледате се докрая на болничния

Общи условия

Активация на акаунт