Здраве сред природата в Горски дом – Трявна. Участвайте и спечелете!

• 10 153
  • 166
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Трявна е градът на моето детство Heart Eyes Всяка година след море ходехме там.

# 46
Не съм била в Трябва. Мястото изглежда разкошно и с удоволствие бих го посетила  Simple Smile

# 47
Посещавала съм Трявна няколко пъти.Много спокойно и приятно за разходка градче.Изненадана съм от Горски дом и това,което виждам на снимките.Изключително добро подреждане ,направено с вкус.Детския кът е уникален.Имам малка дъщеря и затова той ме грабна веднага.

# 48
Посещавали сме Трявна - страхотен град! А "Горски дом" изглежда като приказка.  Peace
Само едно не ми стана ясно, т. к. имам две деца - на 1 година и 4 месеца и на 8 години - за малкото дете е безплатно, а за голямото има два варианта: 10 лв. + закуска или 50% от цената за възрастен - това е, ако искам и вечеря за него, така ли?
Здравейте, при настаняване дете до 5 г. включително е безплатно, за дете от 6 г. до 12 г. сме предвидили 2 варианта - 10 лв. нощувка със закуска или ако изберете пакет полупансион - 50 % от цената на възрастен. Ще се радваме да ни посетите. Очакваме ви!

# 49
Имам два въпроса.

- Добра ли е акустиката на амфитеатъра за изнасяне на театрално-музикални постановки с любителско, а не професионално озвучаване?
- Оказвате ли помощ при организирането на събитията по отношение на популяризиране, реклама и осигуряване на пропусквателен режим (ако събитието е с билети), или само предоставяте мястото?

Ще отправя въпросите си и писмено чрез сайта ви, но мисля че отговорите биха били от полза и на други хора.
Здравейте, акустиката на амфитеатъра е подходяща както за театрални, така и за музикални изпълнения. В Горски дом Трявна организираме музикални почивници, където каним музикални формации да изнасят представления.
По отношение на организацията в зависимост от формата на изявата можем да участваме в рекламата на събитието, но нямаме право да осигуряваме пропусквателен режим освен настаняване в комплекса. Предвид артистичната насоченост на комплекса за нас е удоволствие и призвание да работим с творци и ще се радваме да споделите вашите идеи. Очакваме ви!

Благодаря, ще се свържем с Вас съвсем скоро  Peace

# 50
Стаите с по колко кегла са? Харесвам Трявна, а и не е далеч от нашия град!
Здравейте, в стаи комфорт разполагаме със стаи със спални и с две единични легла, във всяка стая има  разтегателен диван и възможност да се постави детска кошара. Ще се радваме да ни посетите. Очакваме ви!

# 51
И двете ни деца са с астма и Трявна ни я препоръчват за климатолечение, но когато децата са на възраст 15 и 12 год. става все по-трудно финансово.Ще се радвам ако има добри ценови пакети и за семейства като нашето, а и възможност за настаняване на 4 членно семейство.А че Трявна е уникална спор няма.

# 52
Здравейте!
Имате ли свободни места за посрещане на  НГ 2016 ?

# 53
Посещавали сме Трявна - страхотен град! А "Горски дом" изглежда като приказка.  Peace
Само едно не ми стана ясно, т. к. имам две деца - на 1 година и 4 месеца и на 8 години - за малкото дете е безплатно, а за голямото има два варианта: 10 лв. + закуска или 50% от цената за възрастен - това е, ако искам и вечеря за него, така ли?
Здравейте, при настаняване дете до 5 г. включително е безплатно, за дете от 6 г. до 12 г. сме предвидили 2 варианта - 10 лв. нощувка със закуска или ако изберете пакет полупансион - 50 % от цената на възрастен. Ще се радваме да ни посетите. Очакваме ви!
Благодаря за уточнението.  bouquet
Ще се радваме, ако успеем да Ви посетим още тази година.  Peace

# 54
  • Бургас
Изглежда много добре.С удоволствие бих го посетила.

# 55
Поздравление, изглежда страхотно. Едновременно направено с стар стил,но много уютно и приятно изглежда. Ресторанта изглежда чудесно, а за празника на влюбените изглежда чудесно подреден! Адмирации за детския кът, който не изглежда никак малък. Липсва при повечето места. А тук изглежда чудесно, спокойно може да си почиваш,докато децата си играят и забавляват сами, мечта Simple Smile))
Поздравление! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet

# 56
И мен ме интересува имате ли вече предложение за новогодишната нощ. Мястото изглежда чудесно, ще се радвам да го посетим. Желаем Ви успехи и много доволни клиенти занапред!

# 57
  • софия
Поздравявам Ви за уникалното място,което сте създали и ще се радвам да Ви посетим скоро.Ние сме семейство,което обича да прекарва всяко свободно време сред природата.Аз също се интересувам за настаняване за почивните дни по Нова година,имате ли вече конкретни оферти,Благодаря!

# 58
  • Бургас
Трявна е мястото за следващата ни почивка. Аз съм ходила веднъж и останах с много добри впечатления от това градче, но ММ и детето не са ходили.
Въпросът ми към вас е : Деца до колко години се настаняват безплатно и има ли осигурени  допълнителни легла/кошари за малките Ви посетители?  bouquet

# 59
Поздравления за интериора на стаите!
Трявна посещаваме всяка година и много обичаме разходките из природата.Диша се с пълни гърди!
Пролетта сме при вас!

Общи условия

Активация на акаунт