Здраве сред природата в Горски дом – Трявна. Участвайте и спечелете!

• 10 153
  • 166
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте,

Планираме посещение на Трявна през пролетта  на 2016-та и определено ще вземем в предвид комплекса "Горски дом".  Бих искала да видя снимки на тематичните стаи, ако е възможно.

# 61
В търсене сме на местенце за Нова година, дали имате новогодишно предложение и ако да, то има ли свободни места?  newsm78 Praynig

# 62
  • у дома
Преди месец минахме през Трявна-градчето много ни хареса,с удоволствие бихме отишли пак...

# 63
Всичко изглежда много добре, сложили сте и снимки, нямам въпроси, остава да ви посетим Simple Smile
Трявна е едно от любимите ми места в България Peace

# 64
Мисля задължително да посетим Трявна и комплекса през зимата!

# 65
Аз имам въпрос.Осигурявате ли разтегателни кошари за бебета?

# 66
Това е едно от любимите ми кътчета в България - Трявна, Боженци, Габрово, Узана... Прекрасна природа, специфична етнографска среда, вкусна кухня (начело с местния щирник Wink ) и много позитивни хора. Надявам се тази година да имам възможността да се насладя на всичко това отново.

# 67
  • Пловдив
Никога не съм посещавала Трявна. Съпругът ми също.  Embarassed
Надявам се да имаме възможността скоро да се насладим на красотата на града. Peace

# 68
Изглежда страхотно и с удоволствие бихме го посетили с моето семейство. Офертите на сайта, които видях са до 30.09. След това цените същите ли са или има промяна?
Здравейте, цените се запазват същите като на сайта и във фейсбук страницата на комплекса можете да следите за нашите специални предложения и тематичните дни, които организираме. Ще се радваме да ни посетите. Очакваме ви!

# 69
Не сме посещавали Трявна, но съм чувала че е много хубаво, а Горски дом наистина изглежда много привлекателно и уютно. Интересува ме за по-големи деца какви забавления евентуално има?
Настаняването на две големи деца в стая Комфорт как става- децата са на разтегателния диван ли?
Здравейте, за по-големите деца сме подготвили зала за настолни игри и библиотека, в която могат да поиграят на Не се сърди човече, Уно, монополи и много други.  Могат също така да се състезават по зимната пързалка на дома. За две по-големи деца можем да ви предложим в стая Комфорт децата да се настанят на разтегателния диван или ако желаете можем да ви настаним в две отделни стаи.
Ще се радваме да ни посетите. Очакваме ви!

# 70
Един прекрасен град ... малък оазис със страхотна природа.Много ми харесва като място където можеш да вдишаш със пълни гърди въздух ... Simple Smile

# 71
закуската  и вечерята с фиксирано меню ли са или на блок маса?  Зависи ли това от дните на седмицата и посещаемостта?  Ако е стандартно меню, какво включва закуската и вечерята?

Покажете повече снимки, например на зимната пързалка и отделните стаи? Отвън има ли детски кът и какво включва?

Малко градивна критика/надявам се приемате/.Детския кът има нужда от още видове играчки, изглежда малко голо. Например колички за бутане и каране, колички за бебета, повече обемни конструктори, магнитни дъски за писане, детска кухня и т.н

Похвално е все пак, че сте обособили такъв кът за по-малки и по-големи деца.

# 72
  • гр. Карнобат
 За мен Трявна е спокойствието на домашното огнище, величествени гледки на нашия балкан, носталгия. Тъй като се омъжих в Карнобат, а аз съм родена и отраснала в Сливен, щом чуя нещо за балкан направо душата ми ликува.

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 07:29 от vaninakuleva

# 73
  • у нас
Трявна е една от бълг. дестинации, които още не сме посещавали семейно. Надявам се това скоро да се случи.  Grinning

Личи си, че "Горски дом" е направен и поддържан с любов. Искам да почувствам тази атмосфера наистина.  Heart Eyes

# 74
Изглеждa много крaсиво  Simple Smile  Ние сме семейство с  близнaци (те сa нa 1,2месецa) зa тях ще се плaщa ли нощувкa?

Общи условия

Активация на акаунт