Здраве сред природата в Горски дом – Трявна. Участвайте и спечелете!

• 10 153
  • 166
  •   1
Отговори
# 75
Браво за страхотният Дом. Харесвам този район и се радвам, че има такова място. Стаите изглеждат много добре, ресторанта също и най- големият плюс е, че сте се погрижили и за малките деца. С удоволствие бих ви била гост, заедно с цялото семейство.

# 76
  • Варна
Благодаря за отговора! Мястото изглежда много добре и със сигурност ще ви имаме предвид, когато организираме следващата си семейна почивка! Peace

# 77
Аз бих искала да попитам: в менюто ви включват ли се вегетариански ястия и когато се избира пакет с включена закуска и вечеря може ли предварително да се уточнява какво ще представляват тези закуска и вечеря?

# 78
Харесваме много Трявна и отскачаме винаги, когато имаме възможност.
Поздравления за кадърно направения сайт!
Надявам се да спечеля и да посетим в най-скоро време красивото балканско градче.

# 79
Не сме ходили, все не остава време, а сега и с бебче не знам кога ще успеем. Но е много красово и се надявам някой ден да отидем. Природа, чист въздух - биха се отразили отлично на децата. И да попитам за бебета плаща ли се допълнително?

# 80
  • Varna, Bulgaria
Трявна е едно от любимите ми кътчета в България . Желая ви успех и много доволни клиенти  Peace

# 81
  • София
Много ми хареса, че има детски кът. Не съм била в Трявна все още, но в темата за 100-те национални туристически обекти дестинацията е горещо препоръчвана...

# 82
  • Sofia, Bulgaria
Изглежда чудесно и с удоволствие бих го посетила. Искам да питам как е пътя до там и подходящо ли е за посещение през студено време?

# 83
Прекрасно място, с удоволствие бих го посетила със семейството си.

# 84
Не съм посещавала Трявна, но определено изглежда красив подбалкански град , в който се помещава Вашия страхотен дом за гости . При възможност бих посетила точно този Горски дом - има една приятна българска атмосфера, далеч от градски шум и град Трявна със сигурност ще си заслужава виждането : )

# 85
  • Русе
Изглежда много хубавоо, въпросът ми е има ли безплатен Wi-Fi?

# 86
Изглежда чудесно  Hug Дано имате вариант за настаняване на многодетни семейства  Peace

# 87
Здравейте, мястото е уникално, при първа възможност бихме го посетили. Каква стая трябва да резервирам за 2 възрастни+ 1 бебе и предлагате ли сгъваеми кошарки или трябва да си носим?
Благодаря
Здравейте, за двама възрастни и едно бебе можем да ви предложим стая Комфорт, в която да ви осигурим бебешка кошара с протектор и спално бельо без допълнително заплащане. Ще се радваме да ни посетите. Очакваме ви!

# 88
Здравейте,
Мястото изглебда уникално! Приемате ли кучета?
Здравейте, благодарим за хубавите думи. За съжаление към настоящия момент домашни любимци не се допускат в Горски дом Трявна с някой изключения. Ще се радваме да ни посетите. Очакваме ви!

# 89
Прекрасна гледка,обстановка и атмосфера лъха само от представянето .
Има ли възможност за наемане на къщата,или няколко стаи за посрещане на Нова Година. Позволено ли е посещението с домашни любимци?
Здравейте, нашето предложение за Нова година ще бъде готово до няколко дни и ще ви изпратим линк, за да се запознаете с него. Горски дом Трявна е изключително удобен за наемане от една компания предвид неговия бутиков капацитет и нашето желание да обърнем индивидуално внимание на всеки гост. Ще се радваме да ни посетите. Очакваме ви!

Общи условия

Активация на акаунт