Здраве сред природата в Горски дом – Трявна. Участвайте и спечелете!

• 10 153
  • 166
  •   1
Отговори
# 90
И двете ни деца са с астма и Трявна ни я препоръчват за климатолечение, но когато децата са на възраст 15 и 12 год. става все по-трудно финансово.Ще се радвам ако има добри ценови пакети и за семейства като нашето, а и възможност за настаняване на 4 членно семейство.А че Трявна е уникална спор няма.
Здравейте, Горски дом Трявна е разработил специални предложения за настаняване на деца и родители при лечение на белодробни заболявания. Подробности за нашето предложение можете да намерите на интернет страницата на комплекса - www.gorskidom.com. За вашето семейство можем да ви предложим настаняване в стая Комфорт с разтегателен диван, на който могат да се настанят вашите деца.
Ще се радваме да ни посетите. Очакваме ви!

# 91
Красота...спокойствие...уют!

А и за децата е помислено! Heart Eyes

# 92
Трявна е мястото за следващата ни почивка. Аз съм ходила веднъж и останах с много добри впечатления от това градче, но ММ и детето не са ходили.
Въпросът ми към вас е : Деца до колко години се настаняват безплатно и има ли осигурени  допълнителни легла/кошари за малките Ви посетители?  bouquet
Здравейте, деца до 5 г. се настаняват безплатно като имаме възможност да ви осигурим детска кошара с протектор и тематично спално бельо в зависимост от пола на детето  Grinning. Ще се радваме да ни посетите. Очакваме ви!

# 93
Много красиво и уютно изглежда! С удоволствие бих посетила мястото, защотото Трявна ми е любим град.

# 94
  • над кукувичето гнездо
Сега, след като попаднах на тази тема, осъзнах колко много имам нужда от откъсване от градската среда и презареждане сред природата. Надявам се скоро да имаме възможност да ви посетим.  Simple Smile

# 95
През лятото бяхме в Трявна.Хареса ни градчето, но останахме разочаровани от хотела.
При вас изглежда всичко идеално, уютно и конфортно.Задължително ще ви посетим.

# 96
Страхотно изглежда,направи ми впечатление детския кът,браво добре сте го измислили.Ще го посетим с удоволствие Hug

# 97
Семпло и уютно. Бих искала да знам- няма ли стаи с по три 'редовни' легла. Почти навсякъде, където ходим детското легло е неудобно и вече питаме предварително  Laughing Ако спечелим, няма да се откажем, де Embarassed

# 98
Ние сме семейство с 2 момченца на 8 години. Ще ни е приятно да посетим това местенце и да разгледаме отново китната Трявна.

# 99
С удоволствие бихме посетили Горски дом в Трявна. Simple Smile

# 100
  • Sofia
 Страхотна къща! Благодаря, че споделихте съществуването и с нас. При първа възможност ще я посетим  Grinning.

# 101
Не съм била в Трявна.С удоволствие ще ви посетим.А интериорът е страхотен,детският кът ще стане любимо място на детето.

# 102
Невероятно е!Информацията е доста изчерпателна.Надявам се,че има възможност за допълнително легло.Мога само да си пожелая късмет,за да ви посетим!

# 103
Не съм знаела за това местенце, но сега пак ми се доходи в Трявна! От студентските ми години не съм ходила там.

# 104
Имате ли Новогодишна оферта?

Общи условия

Активация на акаунт