Избор на комбинирана пералня със сушилня

• 274 327
  • 1 506
  •   1
Отговори
# 840
Не знам. Отидох да премеря за да помогна, ама не мисля да си разглобявам пералнята Mr. Green
Че и даже да я измъквам от мястото и е немислимо.
Но бас държа, че не може, защото предният панел е на едно ниво с капака.

# 841
А плотът отгоре дали може да се демонтира?
Не, категорично не може! Както е казала Черна станция, 87 е минималната височина. Като се нивелира си предвиди +1см и още +1, за да не се допира в плота, ако вибрира и да не се ожули докато я наместите, защото е 100 кг. опакована и 98.5 кг чисто тегло!
Можеш да си повдигнеш шкафа с все плот (освен ако не е вкопан в стената) ако е на регулиращи се крака.

# 842
Благодаря ви много момичета за помощта, успях да стигна и до магазин и да видя и мостра, няма да стане Sad

# 843
Никой не се отзова за комбинирания уред на Електролукс, та го купих вчера на своя глава:
https://www.electrolux.bg/laundry/laundry/washer-dryers/free-sta … r-dryer/ew7w369s/
Двоумих се м/у него и Самсунг, но, понеже имам фурна и съдомиялня на Електролукс, а и преди съм ползвала уредите на тази марка, и съм доволна, реших да рискувам и с пералнята.

# 844
Asmegin, може ли да дадеш отзиви за Електролукса след като го пробваш, че и аз на него съм се спряла.

# 845
Little M., разбира се, но не знам, колко ще съм полезна, че имаме да довършваме ремонт и да обзавеждаме апартамент, а това ще отнеме известно време.

# 846
  • София
Хайде и аз съм тук с едно Канди 10 на 6 от Черния Петък. Чакам да ми го донесат в неделя.
Нашите уреди са в антрето. Апартаментът ни е малък и нямаше как да ги наместим на кухненския щранг. Затова пък зад вградения гардероб, в който са, има тръби от банята, така че ги сложихме там.

# 847
Free Agent според мен много добро решение е това, особено когато няма място в кухнята.
И при мен е така - вече в няколко жилища и ми е изключително удобно. Повечето от апартамените от по-старото стриотелство са с хубави големи коридори и големи вградени гардероби. идеално се вписват пералните там.

# 848
  • Варна
А под кухненския плот, какво слагате?

# 849
Под кухненския плот имам миялна машина, шкафове и чекмеджета.
Комбинираната пералня със сушилня /Канди от 2002 г./ е в перално помещение.

# 850
И в моята кухня няма място за перална, стои в килер. И там няма място за два уреда, затова комбиниран може само. Иначе имаше тапа за пералня в кухнята, но едно че е шумен уред, и второ по-добре шкафове и чекмеджета, и съдомиялна.

# 851
  • София
Нашите тръби в кухнята не стават да се закачат уреди. Пък и няма къде, още повече ако са миялна и пералня. Мислех да сложим сушилня под плота, но пералнята така или иначе остаря и шуми и е по-добре да вземем комби с тих мотор.

# 852
Имам въпросче към собствениците на АЕГ   L9WBC61B ,програмата за почистване на барабана ,от къде се пуска?Пробвах по описанието в инструкцията ,но нещо не се получи.Уреда е новозакупен и още не съм свикнала с него.Надявам се проблема да е при мен,а не в уреда.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 19:02 от if-73

# 853
Имам я от 4 месеца и не ми е хрумвало да го чистя. Защо толкова бързаш? newsm78

# 854
Ако питаш за функцията "CLE": поставяш програматора на програма плакнене, след това натискаш едновременно бутона против намачкване и сенсорния бутон за предпране и петна (изобразени са и двете на него) докато екрана светне  "CLE". Стартираш. Това почиства/плакне барабана.
Ако става дума за другото почистване: нагласяш на най-висока температура програма за памук, слагаш МАЛКО прах за пране и пускаш пералнята без пране.

Общи условия

Активация на акаунт