Избор на комбинирана пералня със сушилня

• 274 323
  • 1 506
  •   2
Отговори
# 855
Имам въпросче към собствениците на АЕГ   L9WBC61B ,програмата за почистване на барабана ,от къде се пуска?Пробвах по описанието в инструкцията ,но нещо не се получи.Уреда е новозакупен и още не съм свикнала с него.Надявам се проблема да е при мен,а не в уреда.
както е обяснила petiaivanov, първо нагласяш на плакнене, после трябва да натиснеш двата бутона едновременно (без долния да светне) и ако успееш изписва CLE - на мен ми се получава след 5-6 или повече проби. Така и не мога да разбера как да ги натискам, че да ми се включи - и леко докосвам, и задържам и 'тъчвам'.. голяма мъка.

# 856
Имам въпросче към собствениците на АЕГ   L9WBC61B ,програмата за почистване на барабана ,от къде се пуска?Пробвах по описанието в инструкцията ,но нещо не се получи.Уреда е новозакупен и още не съм свикнала с него.Надявам се проблема да е при мен,а не в уреда.
както е обяснила petiaivanov, първо нагласяш на плакнене, после трябва да натиснеш двата бутона едновременно (без долния да светне) и ако успееш изписва CLE - на мен ми се получава след 5-6 или повече проби. Така и не мога да разбера как да ги натискам, че да ми се включи - и леко докосвам, и задържам и 'тъчвам'.. голяма мъка.

Това правя,но явно и аз като теб не успявам да се справя.Аз дори смятах,че долния задължително трябва да светне.Ще пробвам пак.Благодаря ви.

# 857
  • София
Как да си вържа телефона с Candy Alise?
Минах почти всички стъпки, сега трябва да свържа wi fi. Обаче не става.

# 858
Някой има ли/може ли да даде коментар за LG-тата? https://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines%26Dryers/Washing- … F4J7FH1W/p/680284
Водещо ми е дълбочината 60-61 общо взето.

# 859
Някой назад беше писал,че lg не са с добро гаранционно обслужване.

# 860

Free Agent, ти с Candy ли си?

# 861

Free Agent, ти с Candy ли си?
Аз съм с Candy Alise от 2002 г. И пера всеки ден...
Преди около 2 години смениха лагери и още нещо.
В петък си купих AEG, а тази ще я дам на сина ми, че суши само до 3 кг. и за него ще е ОК. Направо сърце не ми дава да я изхвърля като чувам колко са нетрайни новите...

# 862
  • София
Моята е 10 кг барабан. Вчера пъхнах прането /нормално количество към 5 кг/ от старата пералня и го изсуших на дълга програма. Стана перфектно!

# 863
  • София
Пак съм аз. Вече започнах да виждам недостатъците.
Първо, сушилнята свива някои дрехи. Ще го преживея, нормално е.
Второ, пералнята всъщност има 5 програми!  И то всички ме дразнят.
Perfect mix - вие сте идиот, пералнята ще мисли вместо вас.
Perfect rapid - същото.
Бяло - 3 часа и половина!
Черно или цветно няма.
На теория имам 1400 оборота центрофуга, на практика не мога да ги ползвам. Всички програми са ограничени до 1000.
Въобще - всичко е ограничено електронно.

# 864
Кофти избор, явно.  Моята няма ограниченията, споменати от теб. Също няма програма "цветно", ама като се замислиш не е и нужно, защото важна е материята. Но мога да си мърдам градусите и оборотите  в доста широки граници (за някои не дава над 1200 обаче). Времената по подразбиране са дългички, но имам две степени на редуциране и стават съвсем приемливи.

# 865
  • София
Седнах да чета книжката и открих, че нещата не са толкова зле.
Даже има освежаване с пара.

# 866
Момичета, имам проблем със сушилнята.

Имам комбинирана AEG пералня+сушилня. Миналата зима пусках една пералня пране на два пъти сушене за по 1,40-50 ч. и нямах проблем, излизаха дрехите сухи.

Сега /тази зима/ пак пускам така, но дрехите са влажни, опитах с повече време, дори 2,30-40 ч., но пак излизат леко влажни и самата пералня вътре си е влажна. Иначе за изсушаване - да, явно си суши, но не като преди.

Какъв е проблемът според вас? Да викам ли майстор?

# 867
Филтрите почистваш ли редовно, опита ли с автоматична програма за сушене? Да няма някой чорап заврян в маншона?

# 868
Филтърът /един знам само/ го почистих. Пробвах с автоматичната програма, която е 2,40 ч. , пак са леко влажни. За чорапа как мога да проверя..?!?  newsm78

# 869
Има общо 3 броя филтри : два за мъховете и един долу при помпата. Твоята всъщност кой модел е? Или беше без филтри за мъхове?
Прокарай ръка вътре в маншона, където е прегънат по целия кръг.

Общи условия

Активация на акаунт