Избор на комбинирана пералня със сушилня

• 274 319
  • 1 506
  •   2
Отговори
# 870
Моята май е само с един филтър долу, поне в книжката така чета....

Прокарай ръка вътре в маншона, където е прегънат по целия кръг.

Това е по гумата на вратичката, нали така?

# 871
Да, но бръкни в сгъвката Й, тя е прегъната. Пъхни пръсти вътре и ги прокарай по целия кръг.
Ако не е проблем, кажи кой е моделът.

# 872
Благодаря, ще опитам.

# 873
  • София
На колко градуса сушите, ако можете да избирате? Цветно, предимно памук.

# 874
Не знам колко са градусите,  но гледах някакво клипче за сравнение на термопомпата с обикновения нагревател. Та бяха показали някъде около 52-54 градуса за термопомпата. Ако го намеря, ще го сложа тук.
Не намерих клипчето, но намерих картинка:

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 21:28 от petiaivanov

# 875
 newsm78 май нямаше нагласяне на градусите при сушене, само на вид - за гладене, за прибиране и на минути (на време)

# 876
  • София
При моята има и градуси и затова се питах.

# 877
  • Countryside
Наталчо, проверете за нагънат или затлачен маркуч към канала. Щом не суши добре, а не дава грешка, друго не ми идва наум.

# 878
Мерси, Сиренце, не е от маркуч, защото пералнята си пере и източва. Сушилнята също суши, но излизат леко влажни пък ги пускам на повече време от преди. Ще го мисля, де....засега не намирам от къде е проблема. Май ще опрем до майстор...

# 879
Въпрос към собствениците на AEG с термопомпа.
Не мога да разбера дали връзката ни към мръсния канал не е както трябва или просто така си работи машината. Циклите на изпомване не са продължителни а са на често, през кратки интервали - спира/тръгва и често в началото се чува измъчен звук.
Между другото тази машина е всичко друго но не и тиха.

# 880
Не знам дали моята е с термопомпа, но наистина в началото изпомпва. Според мен е, за да се премахне всякаква влага/вода преди да налее новата. Наистина си вие, но нашата е в мокрото и не е чак нетърпимо. Ако е в кухнята, ще се чува доста...

# 881
Не съм забелязала точно такива звуци /но като цяло си звучи странно според мен в сравнение с предишната ми пералня, по всяко едно време на пране или сушене/ , но съм съгласна за високия шум.

# 882
  • Варна
Здравейте. Имаме комбинирана пералня/сушилня HotPoint Ariston. Вече повече от 3 години си я ползваме неуморно и без никакви проблеми, до днес.
Когато пуснах на "Сушене Вълна" барабана не върти. Всичко си работи - помпи вода, нагрява, духа, изпомпва, но не се върти. Пробвах на "Сушене Синтетика" и "Сушене Памук" и всичко е ОК, но на вълна не тръгва. Викам да не би да му тежи нещо и за да не може да ги завърти, но не е и от това.
Случайно да знаете къде би могъл да е проблема? Thinking

П.С. Не, че е голям проблем, че "Вълната" не суши, но според моите наблюдение до сега това е най-ниската степен от трите (като "Памук" духа най-силно, а "Синтетика" по-слабо). Използвах програмата за сушене на по-деликатни дрехи и съответно някои вълнени блузи.

# 883
  • София
Някой да има идея на коя програма не се свиват дрехите от 100% памук? Питам ползвателите на комбинирани перални със сушилня без термопомпа. След две пранета  със сушене на синтетика, памучните тениски се свиха с около 3-4 см на дължина.

# 884
  • София
Някой да има идея на коя програма не се свиват дрехите от 100% памук? Питам ползвателите на комбинирани перални със сушилня без термопомпа. След две пранета  със сушене на синтетика, памучните тениски се свиха с около 3-4 см на дължина.
Ето за това обяснявам, че тормопомпата е необходимост, ама после ми обясняват нямало нужда - има нужда.

Общи условия

Активация на акаунт