Отговори
# 690
 Hug Hug Hug Hug

удари ме и мен вирус  Crossing Arms

# 691

Heart Eyes
най-доброто хапче срещу вируси Simple Smile Simple Smile Simple Smile
 Тери Hug бързо оздравяване

# 692
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes довечера като ни пуснат фрага с Шоколадка в действие ще избягат всички вируси  Joy Joy Joy иначе с този Ашк само се разтапяме повече  Mr. Green

Тери,не му се давай,вземай мерки да го пресечеш навреме... Hug като влезем в този сезон страх ме хвашща  ooooh! ooooh! като знам децата ми как боледуват и при топло време,сега направо се чудя какво по-напред да им давам профилактично  #Crazy

Ред е в следващия епизод да гледаме инатлива Дефо и съжаляваш Йомко  Mr. Green

# 693
Тери  Hug бързо оздравяване  Hug Hug Hug

# 694
Теро  Hug Heart Eyes Започвай веднага с клеева тинктура  Naughty

# 695
  • София
Здравейте!  Hug

Довечера дали ще има фрагман?

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 14:32 от missence

# 696
Благодаря, момичета! Мен по принцип не ме ловят толкова лесно, ама малката ми леля се разболя и тя спи много близо до мен и сигурно от нея съм прихванала. Още повече, че откакто давах кръв преди 2 месеца нещо ИС ми е  ooooh!
Гърло ме боли, лошо ми е, главата ме боли  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Мише, би трябвало да има фрагман  Peace

# 697
  • София
Благодаря, момичета! Мен по принцип не ме ловят толкова лесно, ама малката ми леля се разболя и тя спи много близо до мен и сигурно от нея съм прихванала. Още повече, че откакто давах кръв преди 2 месеца нещо ИС ми е  ooooh!
Гърло ме боли, лошо ми е, главата ме боли  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Мише, би трябвало да има фрагман  Peace

Дано!  Peace

Бързо да оздравяваш! Peace

# 698
# 699
Здравейте, слънчевки  Hug  Hug  Hug Hug  Hug

Тая Дафа значи, една серия киха срещу нас и ще ни поболее всички  Joy  Joy  Joy

Тери  Hug, съчувствам ти, мила, дано мине бързо и без последици. Щото аз вече съм на АБ  ooooh!

А дано фрагмана довечера даде повече яснота болна ли е Дафинка, оздравява ли, та да знаем и ние какво ни чака  hahaha  hahaha  hahaha

Ягодките що толкова свидливи, поне някоя снимка да пуснат  Mr. Green

# 700
  • У Диспансера ...♥♥♥

И уникалната песен Де февго Heart Eyes, поздравявам ви с нея, аз съм снимала тъй че се чуват гласове от тука, таме, гледах аз да  не грача много  hahaha hahaha hahaha hahaha

Диде  Heart Eyes Hug Систър  Heart Eyes Hug да се оправяш бързо и ти  Hug

# 701
Ирка  Hug Hug Hug Hug

# 702
Ирка, Hug страхотна емоция  Peace снощи гледах разл. клипове и като си спомня той как се впечатли при Слави,че публиката пеела с него,на концерта се е размазал сигурно  Peace Голямо признание за един изпълнител е да му зноят песните и в др.страни  Crazy

Диди,наистина Ягодите нещо спряха инфото  newsm78 снощи бях супер изумена,че няма нови фенски клипове дори  Rolling Eyes

# 703
# 704
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug

Току-що изгледах преведената серия на Ашка и много му набрах на Йомер  #Cussing out защитавахте го, че бил отрязал ески севгилито  Naughty как по- точно според  вас я отряза  Thinking това , че не отговори на целувката и ли , или отрече , че е влюбен в друга ли  newsm78 толкова просто и лесно беше да и каже - да, влюбен съм , има друга в моя живот ! Или когато взе книгата , можеше да и каже - подарък ми е от скъп за мене човек , а той промърмори само едно - пази я  ooooh!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
На мен друго ми е интересно - защо Синан толкова навива и притиска Йомер за срещата с Дениз newsm78 защо Синан е винаги  връзката с Дениз  newsm78 играе зад гърба на Йомер или е толкова наивен, за да повярва в добрите намерения на Дениз  newsm78

Тери  Hug скорошно оздравяване  Heart Eyes
Диде  Hug и ти се оправяй скоро  Heart Eyes
Галя  Hug Ани  Hug Ирка  Hug

И две щастливи влюбени Ягодки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт