Отговори
# 705
Струва ми се,че Синан ще играе двойно не ме стреляйте.Такова усещане имам.

# 706
  • Керодиспансера
Струва ми се,че Синан ще играе двойно не ме стреляйте.Такова усещане имам.
Точно такова усещане имам - затова попитах  Peace Не ми харесва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А явно е наивен , щом така се подведе по играта на Суде  Mr. Green

# 707
просто и лесно беше да и каже - да, влюбен съм , има друга в моя живот
Еми той каза ДА  Mr. Green После явно се сети, че беше брутално зарязан във вилата и реално няма връзка и каза НЕ  Laughing
Още повече, че тя се усети, какво повече да й се обяснява, то беше ясно, че е влюбен в друга. Joy

Проспах деня  ooooh!

# 708
Не ми се вярва Синан да е чак толкова наивен.За Суде няма да коментирам тъй като тя е по опасна и от майка си.

# 709
  • Керодиспансера

От рейтинга на тая серия в събота зависело дали серияла ще продължи или ще направят финал  Sad Rolling Eyes

# 710
Не ми се вярва Синан да е чак толкова наивен
Наивен е и още как. Направо се лови на гола кука от кулокран  Laughing

# 711
# 712
Тери и аз да те подкрепя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 713

От рейтинга на тая серия в събота зависело дали серияла ще продължи или ще направят финал  Sad Rolling Eyes

И как ще направят добър рейтинг,като не правят никаква реклама да ни зарибят, а конкуренцията е страшна в този ден... днес хвърлих един поглед на Черешките ...те ме бяха загубили като зрител,заради простотиите,ама смея да твърдя,че са направили страхотно начало на сезона  Peace Статуса също казвате,че е с добра гледаемост...  хич не възлагам надежди аз ..жалко,защото в историята имаше доста потенциал,ама СЦ не хванаха момента  Crossing Arms

И аз съм на мнението на Тери за поведението на Йо към лютата Шоко,нищо,че не съм гледаме с превод  Peace Mr. Green

# 714
Къде е фрагмана  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 715
  • София
Хммм, и мен нещо ме кара само на сън. Tired

Не съм гледала серията с превод на руски ез. и не мога да коментирам държанието на Йо.

СЦ могат както да направят един сериал хитов, така и да го закопаят. Това по повод Ягодките. Дано имат късмет и не ги спрат.

Фрагман обикновено пускат към 21ч.

# 716
Това инфо за ягодките сигурно ли е  newsm78 Несериозно е да финализират сериала, защото само веднъж са паднали под 6 %.  ooooh! И още ми е непонятно как така се сринаха  ooooh!
То като гледам всички сериали имат тенденция надолу, защото се върнаха стари, дето хората си ги гледат  Stop
Тъпо е, при положение, че бяха номер 1 в сряда преди това..  Tired
А събота е много гаден ден за тях..  ooooh!

Ани, права си за черешите. Голяма помия беше миналия сезон след 20 епизод някъде го развалиха. Ама и аз гледах първи епизод от новия сезон и ми хареса  ooooh!

# 717
Да си кажа, че нещо имам чувството, че ще ни попарят с фрагмана  Crossing Arms Дали няма да има някоя тъпотия  ooooh!

# 718
  • София
Да си кажа, че нещо имам чувството, че ще ни попарят с фрагмана  Crossing Arms Дали няма да има някоя тъпотия  ooooh!

И аз очаквам няколко серии да са разделени. Ще има смях, ревност, гонене, сърдене, но няма да се съберат.

# 719

И аз очаквам няколко серии да са разделени. Ще има смях, ревност, гонене, сърдене, но няма да се съберат.
После като ги съберат, съвсем ще се забълбукат и тогава ще разбере Йо и ще стане  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт