Отговори
# 720
И аз има такова усещане. ooooh!

# 721
  • София
Според мен е рано Йо да разбира още. Ще разбере, когато вече окончателно в хлътнал до уши, за да му е много гадно.

# 722
нормално е първият като е само ашк,вторият да е с интригите  Whistling ooooh! нещо за Иза и Дениз ще да е  newsm78

Мише,и аз така мисля  Peace сега ще ги съберат,след като Синан реагира така за истината,Дефо няма да посмее да му разкаже...може и да се оженят и след това някой са се изпусне за истината  Peace

# 723
Ще разбере, когато вече окончателно в хлътнал до уши
Има ли накъде повече  Joy Joy Joy Той от сега се е разтопил  Laughing

# 724
Човека гори вие ми говорите да хлътва повече.То от това накъде не знам. Joy Joy

# 725
  • София
Ще разбере, когато вече окончателно в хлътнал до уши
Има ли накъде повече  Joy Joy Joy Той от сега се е разтопил  Laughing

Има, има. Той от една целувка и от един ден във вилата се разтопи, представи си, ако е имал истинска връзка с нея?! Да са заедно, да ѝ се е доверил за семейството си и т.н. Засега почти нищо не ѝ е казал за себе си.

# 726
# 727
 Hug Терии, бързо оздравяване  Hug
всички там се събрали #2gunfire май е по-добре с къса коса

# 728
Кефи ме фрагмента  Party Дефо как се зъби на Йо  Crazy

# 729
Систъри ще ме извинявате, ама ще пострелям Тръпчинката  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 730
Фрагмана ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дефне как се озъби на Йомер.
Ама ще има Дениз срещу Йомер.
И Синан ще я бърка.

# 731
Систъри ще ме извинявате, ама ще пострелям Тръпчинката  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И аз заедно с теб  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Какво му става на тоя човек, той ачик, ачик бута Йомер в ръцете на тоя и Яса, и ако и Шоколадка е у кюпа  ooooh! А очакваме и Дениз да покаже интерес и към Дефнето... И нашето момче само остана  Rolling Eyes

# 732
мдааа,Дефо се взе в ръце  Party и Йо ще съжалява мнооого  Mr. Green йессс,ще тр да я омилостивява  Crazy

Не ми харесва,че Сенан се кара с Омер заради Дениз  Naughty не би тр да е толкова надъхан по отношение на конкуренцията...а Яса как хитро си стои и гледа сеир само  Whistling

# 733
И аз заедно с теб  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Какво му става на тоя човек, той ачик, ачик бута Йомер в ръцете на тоя и Яса, и ако и Шоколадка е у кюпа  ooooh! А очакваме и Дениз да покаже интерес и към Дефнето... И нашето момче само остана  Rolling Eyes

И аз с вас  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Няма да остане сам Йо, Дефне ще е до него, нищо, че му се зъби  Simple Smile

# 734
  • Керодиспансера
Ще се присъединя към теб , Синан ще играе номера зад гърба на Йо  ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Поне не дадоха Шококадката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт