Отговори
# 285
Тая мръсница не се появи ей така  ooooh!

Абе още 1-2 серии и гитти битти гялмеди  Mr. Green

Бу, от негативнизма ти ми е дошло до гуша. Crossing Arms  От къв зор ще я задържат, като феновете ореваха орталъка, че не я понасят  Joy Joy Joy

И тая колко е зле. Като ще ти излиза филма по кината скоро, бива ли да се набуташ в сериал с отрицателна роля  ooooh! Joy

# 286
 Е как остава и ще работи за тях ???Кой я е канил и назначил на работа???
  Като в сериал  ooooh! Появява се  бившето ( измислено) гадже на една вечеря с класа , после коктейл , остава да преспи у шефа и хоооп . Хем се урежда на работа , хем никой нищо не може да и каже . Йомко гледа кат пребозал но пък и дума не може да  обели .... Сега остава и на Дефнето един от детската градина да и измислят  ooooh! Mr. Green с пълни права в нейния живот  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha
и аз това се замислих,щяла да им помага  newsm78 сигурно е неква и тя по дизайна,иначе с какво ще им съдейства...ще бърше пода ли  Mr. Green
Хаха ама хич не следиш малките неща Joy нали са съученици бе Joy

# 287
Нема страшно Йомко е жИлезен... Mr. Green Тая ще си отиде, както си е дошла...след един- два епизода ще й кажем...гюле, гюле... Joy

Само се надявам да вкарат някаква интрижка с Дениз и Дефнето, та да видим ревнив Йомко...Леле - мале... Mr. Green

Ще ни хареса  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 288
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе Борко, да няма днеска рожден ден, гледам сега му честитят  newsm78

# 289

не може само комедия да е ,това значи да се повтарят Нера и Кориша а там започват леко да втръсват ....за първи път Нера ме подразни с лигавенето си

# 290
  • Още у мъглата ...
Ще остане за постоянно, така го виждам аз.  И когато Йо разбере за сделката на Дефо и Нерка, ще вземе да се върне при таз девойка и ще стане много напечено. А Дефо ще е с Денизчо сигурно.

Няма как да й се развие образа за постоянно Peace Като каква Laughing Peace
Ще измислят нещо ако я оставят, ще тръгне да си ходи, поради нещо ще остане после драмата с разбирането и  Йо ще дразни Дефо с нея. А и ако работи с Дениз ехеее драма има за два сезона още.

Честно, не ми се вярва Peace Не само, че не ми се и иска Laughing, но това са моментни дразнения, според мен Peace То няма един и същ дразнител да имат цял сериал и да тъпчат на едно и също Peace

# 291
28 Потребители и 45 Гости преглежда(т) тази тема.

мхъм
Скрит текст:
Mr. Green
Скрит текст:
 Rolling Eyes
Скрит текст:
утре пак да ни изметат  Crossing Arms

# 292
Бе Борко, да няма днеска рожден ден, гледам сега му честитят  newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy Ирко ,още от снощи започнаха да му честитят

# 293
За Иза, и аз като систъра, много съмнително дойде и голямо съвпадение баш като им предложи тоя Денисз, а и той каза на Яса, че вече има план за действие  Thinking
Още повече че Дениз май и той живеел в Италия или Франция ...а тя там избягала  Peace
И тя се занимава в същата сфера кат тях и може да работи за него и да връща на Йомко за миналото  Peace защото нали каза - друга не може да обичаш освен мен  Crossing Arms  значи я е оставил

Ма и Синанчо защо тъй се набута бе  Crossing Arms

# 294
  • Още у мъглата ...

Бу, от негативнизма ти ми е дошло до гуша. Crossing Arms  От къв зор ще я задържат, като феновете ореваха орталъка, че не я понасят  Joy Joy Joy

И тая колко е зле. Като ще ти излиза филма по кината скоро, бива ли да се набуташ в сериал с отрицателна роля  ooooh! Joy

Ами като няма други предложения, а трябва да се яде Peace Явно се е съгласила Laughing, но и на мен ми е странно Whistling Ама тя не е някоя кой знае колко знайна актриса Peace Ако не беше във филма с Чачо, толко шяхме да я знаем  Mr. Green Peace

# 295
За Иза, и аз като систъра, много съмнително дойде и голямо съвпадение баш като им предложи тоя Денисз, а и той каза на Яса, че вече има план за действие  Thinking

+1 ,пък и Синан защо приема толкова присърце съдружието  Rolling Eyes тя Яса повече  се дърпа ми се струва  Thinking

# 296
  • София

Теро реализъм, реализъм, сериали съм изгледала хиляди, за да знам, че щом има друг и друга обикновено нещата се заплитат и има буюк драма. Еле па в техния случай когато има и такава голяма тайна, която Йо няма да приеме лесно. Аз ти казах да не очакваш от тази сценаристка кой знае колко комедия, тя си пада по драмата.

# 297
фрага с руски субки    http://vk.com/feed?z=video-95575917_171356131%2Fbf33d235becf404800  

# 298
  • Още у мъглата ...
Нема страшно Йомко е жИлезен... Mr. Green Тая ще си отиде, както си е дошла...след един- два епизода ще й кажем...гюле, гюле... Joy

Само се надявам да вкарат някаква интрижка с Дениз и Дефнето, та да видим ревнив Йомко...Леле - мале... Mr. Green

И аз го искам ревнивко малко  Party Party Party Party

# 299
А тия в туитър какво са ревнали против Йо . При положение, че  е поставил граници. Това, че е излезнал 2 пъти с нея на бар не означава нищо. Човека се държи на ниво и като гледам няма очи за друга освен Дефне. И във фрагмента го виждаме, че само с нея се занимава  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт