Отговори
# 600
  • София
Ани, тъкмо това щях да пиша снощи и забравих. В епизода си е с къс ръкав. Peace

# 601

то хич не е смешно,направа сме яко пристрастени  ooooh! hahaha hahaha hahaha
А бана не  Joy Joy Joy Аз съм си така, каквото ми е интересно го гледам докато вече ми втръсне яко  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 602
то лошото,че не ни втръсва до финалния СОН  hahaha hahaha hahaha аз даже на тела в Тубето си чистя историята периодично,че да ми седят само любимите клипове,за по-бързо търсене  ooooh! Crazy

# 603
то лошото,че не ни втръсва до финалния СОН  hahaha hahaha hahaha аз даже на тела в Тубето си чистя историята периодично,че да ми седят само любимите клипове,за по-бързо търсене  ooooh! Crazy
Е защо не ги добавяш в плейлисти  Laughing

Аз отварям профила на сериала в ютуб и си избухвам  Joy Joy Joy Joy

Иначе на компа свалях някъде до 13 епизод, ама нещо ми омръзна, гледам си ги от ютуб  Laughing

# 604

[/quote]Явно не си като нас  Mr. Green Ние по цяла седмица си гледаме ашка докато дойде новия епизод  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
[/quote]
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Аз ги гледах всичките миналата седмица, още са ми пресни, а вие сигурно сте ги гледали още откакто са започнали през лятото. Иначе майка ми е точно като вас, тя ми каза за сериала, започна да го гледа около седмица преди мен, и дотук е гледала всичките серии поне по 4 пъти. Там вече е патология, на изуст ги знае!  Crazy

Сега се сетих за бабата, която като видя Йомер и възкликна: "Абе, момче...с какво те хранят!?"  Laughing Laughing  Laughing

# 605
 ooooh! ooooh! ooooh! Ама и в Ютуб ли го има, бре! Така кажете, аз се мъча през Vboxa, там понякога засичат клиповете и е много досадно да се рефрешва.

Аз пък си извадих повечето песни от сериала от клиповете, даже телефона ми звъни с тази:
https://www.youtube.com/watch?v=CORRxAiGi6M

# 606
Аз почнах да го гледам като беше минал 2 епизод  Mr. Green От тогава си го гледам онлайн и после здраво гледане   Joy Така да не ми липсват толкова през седмицата  Joy Joy Joy Joy

А точно като започнах да гледам не знам колко пъти превъртях 1 и 2 епизод  ooooh! ooooh! ooooh!

Зарибих се тотално  Laughing И то на последната сцена дето я притисна до вратата  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 607

Аз пък си извадих повечето песни от сериала от клиповете, даже телефона ми звъни с тази:
https://www.youtube.com/watch?v=CORRxAiGi6M

Мислех, че ще е на на ни ни на на на  Joy Но и тази е хубава  Party

# 608

[/quote]Мислех, че ще е на на ни ни на на на  Joy Но и тази е хубава  Party
[/quote]

Хахахахах! Тази ми е на алармата за събуждане!   Grinning Grinning Grinning

# 609

Joy Joy Щеше да е кофти да пренебрегнеш Айдилгето  Laughing

Нищо не каза за Баръш и Елчин, харесват ли ти като игра  Peace

# 610
Мислех, че ще е на на ни ни на на на  Joy Но и тази е хубава  Party
[/quote]

[/quote]
Откачалки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 611
Ти па си много нормална  Joy Joy Joy Joy

# 612
Joy Joy Joy Joy Joy
ми то ако сме нормални, нема сме тука бе  Mr. Green

# 613

Joy Joy Joy Joy Joy
ми то ако сме нормални, нема сме тука бе  Mr. Green
ФАКТ  Naughty Joy

# 614

[/quote] Joy Joy Щеше да е кофти да пренебрегнеш Айдилгето  Laughing

Нищо не каза за Баръш и Елчин, харесват ли ти като игра  Peace
[/quote]

Ооо, чок чок! Точно това коментирах докато гледах, колко съм впечатлена от играта на всички, особено на тях двамата! Емотират с очи, мимика, потрепване на нерв - толкова са достоверни, чак се чудя дали не са се влюбили наистина и на живо, както често се случва!

Общи условия

Активация на акаунт