Лидл ::71::

• 83 906
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте Simple Smile, за тази разпродажба, която говорите как разбирате, кога ще я правят и в кой магазин ще е?
Ние имахме брошурка в пощенската кутия.

# 46
Да се запиша в новата тема  bouquet

# 47
  • Русе
Някой купувал ли е апарата за кръвно от следващата седмица? Моля за отзиви дали е точен.
Имаме го още от първия път, когато го пуснаха, от няколко години вече. Точен е и все още работи без проблем  Peace
+1 и от мен мери точно нашия е от началото на тази година .За съжаление бабата и с него не се справя и се налага пак някой да и мери кръвното / но тя за всичко е така " не мога"/. Само цената ми се струва нагоре ако правилно помня го купих на 35лв.
И майка ми го има от около 3 години. И за три години смени три апарата. Всяка година се поврежда и и го заменят с нов Joy Иначе мерят точно. От време на време сверява с апарата на сестра ми, който е японски и преди 16-17 години струваше около 100 лв.(тогава 100 000 лв. Laughing )

# 48
Ние днес ходихме на разпродажбата, за да се изпилят на мм нервичките  Laughing Голяма лудница, всеки рови, граби, дърпа, но аз реших да си сложа пердето и да не се дразня от това и съвсем спокойно порових и аз. Еми много съм доволна от покупките. Всичко за малчо - 6 блузи с дълъг ръкав, 1 дънки, 2 бр. джинси, 9 потника, 7 слипа и шаблони за рисуване общо за 47 лв.

# 49
Разпродажбата е кошмар.  Що за бутане и що за отношение към стоките.  Възмутена съм от клиентите.  Оставих 100 лева,  но не с удоволствие.

# 50
  • София
Само като ви слушам и ми става много болно за манталитета ни. Ужас.

# 51
  • София
Тази разпродажба на този Лидл при Джъмбо ли е? Дали ще е отворено към 8:30?

# 52
  • София
Ужас беше наистина! Пълно с прост народ. Една госпожа два пъти ме блъсна въпреки, че вече огромният ми корем личи от далеч...

# 53
Panayotu, какво стана, сработихте ли се с кантара?
За другата седмица харесах черния джегинс с кожата. Отдавна съм хвърлила мерак на такъв. Помня, че имаше преди друг вид в Лидл, който така и не успях да си взема.

# 54
Днес беше страшен хаос в Русенския Лидл - особено при дрехите - така разхвърляно и намачкано, че все едно животни са ги тъпкали отгоре. Нищо не ми хвана погледа, не че съм се и устремила да купувам като ги видях на какво приличат.

Иначе тенденциозно ги наблюдавам как вдигат цените - ние с моя мъж много харесваме един бял боб в зелена консерва - ами лятото последно взимахме и беше 0.99 лв., сега е вече 1.19 лв., едно плодово мляко много харесвах - първоначално го спряха и помислих, че повече няма да се появи, но днес забелязах, че са го върнали в асортимента - и какво мислите 30 стотинки отгоре. Тортилята от испанската седмица също е с повишени редовни цени.

Не че ми е за някакви стотинки, но като се замислиш оттук вдигнат малко, оттам вдигнат и накрая ти надуят сметката с едно 5 лева, особено ако пазаруваш повечко неща.

# 55
Днес беше страшен хаос в Русенския Лидл - особено при дрехите - така разхвърляно и намачкано, че все едно животни са ги тъпкали отгоре. Нищо не ми хвана погледа, не че съм се и устремила да купувам като ги видях на какво приличат.

Иначе тенденциозно ги наблюдавам как вдигат цените - ние с моя мъж много харесваме един бял боб в зелена консерва - ами лятото последно взимахме и беше 0.99 лв., сега е вече 1.19 лв., едно плодово мляко много харесвах - първоначално го спряха и помислих, че повече няма да се появи, но днес забелязах, че са го върнали в асортимента - и какво мислите 30 стотинки отгоре. Тортилята от испанската седмица също е с повишени редовни цени.

Не че ми е за някакви стотинки, но като се замислиш оттук вдигнат малко, оттам вдигнат и накрая ти надуят сметката с едно 5 лева, особено ако пазаруваш повечко неща.

Кой тоз "русенския Лидл", защото не са един или два. Тази вечер пазарувах в "нашия русенски Лидл" и определено не видях "страшен хаос" - дрехите си бяха подредени съвсем нормално. Да не би в някой от другите да са пуснали такава извънредна промоция?

# 56

при нас полска седмица имало ли е?

# 57
  • София
И аз имам черните боти с пухчето от миналата година, бяха 33 лв. Много са удобни, но при продължително носене миришат. Ходя с тях до работата и се преобувам, иначе Sick

Смесителя май беше с три години гаранция.

# 58
Аз вчера бях в Лидл Дружба Русе, изглеждаше ми всичко наред. Мисля, че в Родина са малко по-разхвърляни. Аз по принцип редовно ходя до този до болницата.

Аз наблюдавам как качиха цената на крилата. Бяха 2,69, сега са 3,19 лв. Нямам навик да гледам цени, но това го забелязах.

# 59
  • До морето
Някой помни ли дамските гумени ботуши от коя седмица са?

Общи условия

Активация на акаунт