Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-219тема

• 44 766
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Май сме се събрали важните 4% от населението на света !  Joy
Не се съмнявам в интелигентността на пишещите в темата, така че съм убедена, че сме тема от Щтирлици!  hahaha Joy Joy Как само звучи!  Joy Определено и Щирлиц е ГБП!  Party

Поредното прессъобщение!  Mr. Green

http://www.meydangazetesi.com.tr/magazin/tuba-buyukustun-vatikan … liyor-h42153.html

Сега чакаме снимки от феновете, които ще я разпознаят по улиците на Рим, а после и от голямото събитие във Ватикана. От там винаги има много снимки, видео и популяризиране на наградените, то нали са перспективни, трябва хората да ги знаят.  Peace

Едно лебедче от нашето ято  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes промоцира на света в ТТ Райна Кабаиванска, и така разбрах любимата й опера. Сега ще я поздравя за жеста непрекъснато да предлага "българска връзка" в ТТ, с ария от любимата й опера. Ария, която аз обожавам - Каста Дива в изпълнение на Мария Калас. Да затвърдим интернационалните връзки!  Peace

Скрит текст:
Актриса Бестемсу Оздемир, известная ролью сестры Тубы Бюйюкустун в сериале "Грязные деньги и любовь", обручилась на днях с актером Йыгытом Киразджи, который ,на данный момент, играет роль Мерта в сериале "Война роз". Поздравляем!

Честито на Бестемсу!  Peace
Харесвах я в сериала, дано продължи възходящо кариерата си!  Peace

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 10:36 от Lina_4

# 571
Здравейте Hug

Малко от атмосферата във операта.
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/65694DDD441273823308919554048_3bcd72b17e9.1.5.5111115810200238489.mp4?versionId=H8.LR7pguAVJJEVKUjaWIEtfwLozaXvH

За теста.
 Вячеслав Тихонов невероятен артист, не само като Щирлиц.Имала съм удоволствието да го гледам на живо.                               
Скрит текст:
Ваш мозг обнаруживает соответствия лучше, чем у 96% населения.

Только 4% от общего числа людей могут похвастаться таким же результатом, как у вас. Вы обладаете по-настоящему уникальным умом и можете заметить даже малейшие различия в объектах и рассчитать все возможные варианты исхода.
К тому же, у вас потрясающее терпение и отличная концентрация внимания -именно эти качества помогли вам пройти тест на отлично!

Линка newsm10 за  невероятното изпълнение на Мария Калас.

Днес е международния ден на мъжете.

На 5 -Ноември се чества Световният ден на мъжете
Честит празник!
Да са здрави и щастливи, грижовни и обичливи, опора и сила на жените, добри родители и истински кавалери. Нека в тяхното присъствие в семейството и връзката, всяка жена се чувства желана, обичана и незаменима!

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 11:49 от vdleri Вичона

# 572

Баги не позна, че знам номерата на епизодите от сериалите на Туба. На ПС донякъде ги докарвам, но на КПА не само номера и детайли, но и цели епизоди ми се губят Embarassed Embarassed

Бестемсу с много готин обручальник се е сдобила  Wink Виждала съм го как разхожда манекенско тяло във "Войната на розите" . Няколко епизода гледах и там, затова и пожелавам в живота,  избраникът и, да няма нищо общо с героя Мерт.

Не знам какво е общото между ГБП и Щирлиц, но аз като такава се смея на пародийната версия/ наричат я цветна/ на сериала Grinning
Породията естествено раздели руснаците в мненията им. Както винаги имаше и такива, които я бъркат с подигравка Thinking Слагам в скрити нещичко за онагледяване Sunglasses

Скрит текст:

# 573
Туба днес шества в пресата.

# 574
 wavey wavey wavey

Саби Hug,явно сутринта от много четене си пропуснала моя пост,защото за протокола Laughing  аз съм Щирлиц №3,а Надин №4! Wink

Надин HugЛинка HugВичи Hug за новините и клиповете! Peace

Честито на Бестемсу! bouquet

Е,поне нови колажи бол! Laughing

# 575
Здравейте Hug

Днешният ден е продължение на вчерашния по Яворов "когато гръм удари как, ехото заглъхва"  Няма да се чудя колко кратно ще е ехото - идва 7ми  Laughing
И въобще, защо трябва да се чудя. Чудех се какво ще гледам като няма проект, а то - толкова неочаквани, но закономерни събития. Дизитата хич не ми липсват, нищо че продължавам кротко да си лежа без тръстика Wink

Днес обърнах внимание на другата дама на Ф.Й. Вчера набързо романтично го бяха лепнали на Туба до момента, в който се появи снимката на Kasia Smutniak Mr. Green
Линка,
 Hug за линковете. Освен, че доста е снимала, но и е доста награждавана.И това опредено е в + за Туба, ако си партнират. Само не попаднах на "Червения Истанбул" newsm78
Според мене, Ф.Й. е поканил последната си и следващите си ГГ Thinking
Някой гледал ли е  Allacciate le cinture (Затегнете коланите), 2014. Аз се зарадвах, че съм го намерила. Отворих си го, а то се оказа корейски ooooh!
Прочетох анотациите за филма. И в този филм има хомопривкус. (Не ми пречи, не страдам от хомофобия Peace)  Интересни и не толкова стандартни, а понякога и забавни (ирония на съдбата - осезаема химия и близост м/у хора с различна ориентираност, изправени от втъпителните събития един пред друг) взаимоотношения се създават м/у героите му, поднесени с лекота, без излишен драматизъм и осъдителна позиция.
Просто си мисля, че и новият му проект няма да се размине без подобна история. Кой герой в крайна сметка ще се окаже гей - съпругът, любовникът или гл.героиня newsm78  Интересно би се получило, ако съпругът и любовникът вместо на дуел, свършат романтично или пък утешавайки се взаимно, тъй като любимата им жена е гей newsm78

Дали няма да се разходим утре и из Местре и Венеция newsm78  

# 576
Злати, аз си поправих номера от 3 на 4, след като видях поста ти. Явно Сабинката го е видяла преди това.  Grinning Пиша вместо нея, защото тя пътува.

Искам вече да има нов епизод на "Спомни си Гьонюл" Wink Ама много искам, то даже и втори фрагман няма.  Sad Не знам на каква реклама разчитат от STAR Thinking Може да е на тойзи красавец Wink Поне на корицата пише, че е харизматичен и в дебели дрехи Grinning Явно не му трябва да излиза от море, за да му броим плочките  Joy Joy

Енгин Озтюрк за InStyle :

Баги, не съм гледала "Затегнете коланите". След Гришо ще погледна по моите явки за филми. Актрисата съм я гледала само в "От Париж с любов", затова и него сложих в темата. Даже и бях забравила лицето Embarassed Погледнах, че има награда "Златен глобус", но за дебютна актриса.

И като ви казвам, че е наш Wink Бял, та бял... Joy Joy Joy
Виж, кой #Crazy
Скрит текст:
Гришо в новата реклама на "Ролекс" с Ана Иванович

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 16:45 от nadine1111

# 577
Злати, аз си поправих номера от 3 на 4, след като видях поста ти. Явно Сабинката го е видяла преди това.  Grinning Пиша вместо нея, защото тя пътува.

Искам вече да има нов епизод на "Спомни си Гьонюл" Wink Ама много искам, то даже и втори фрагман няма.  Sad Не знам на каква реклама разчитат от STAR Thinking Може да е на тойзи красавец Wink Поне на корицата пише, че е харизматичен и в дебели дрехи Grinning Явно не му трябва да излиза от море, за да му броим плочките  Joy Joy

Енгин Озтюрк за InStyle :

Баги, не съм гледала "Затегнете коланите". След Гришо ще погледна по моите явки за филми. Актрисата съм я гледала само в "От Париж с любов", затова и него сложих в темата. Даже и бях забравила лицето Embarassed Погледнах, че има награда "Златен глобус", но за дебютна актриса.

И като ви казвам, че е наш Wink Бял, та бял... Joy Joy Joy
Виж, кой #Crazy
Скрит текст:
Гришо в новата реклама на "Ролекс" с Ана Иванович

Забравих за теста, ама трябва ли да обявявам резултата си Wink

Надин, полякинята е била номинирана и за най-добра актриса на Златния глобус, а е и номинирана и получавала едни от най-престижни италиански награди. Сребърната лента е аналог на турските Оскари. Тук Туба я води с една статуетка Wink Но все пак италианското кино е световна класика.  При всяко положение да работиш в международен екип с представители на световни школи създава нови, по-широки и високи хоризонти. Най-малкото се излиза от етнозвученето Wink

Добре, че не ти е излязла снимката, иначе нямаше да разбера, че Е.О. е играл във Фатмагюл. А аз се чудех за какъв изнасилвач писа Дива.  Търсейки снимка, попаднах на негово интервю:
Скрит текст:
Енгин Йозтюрк /Engin Öztürk , в ролята на Селим
Разликата е ,че ролята на Селим е първата за него – кариерата му тепърва започва!

Роден през 1986г. в Ескишехир, четвърто дете в семейството на военен от запаса и домакиня. Завършил е 3 класа театрално майсторство в Хаджтепе Университет в Анкара.

Едно интервю ( не професионален превод от турски , но се подразбира!)

Fatmagülün suçu ne ? Как достигнахте до избора за участие?
Кандидатствах първо за роля в „ Малките тайни”, но не успях. По- късно Директора на кастинга на Fatmagülün suçu ne " ме покани ; чаках 15 мин. режисьора Керем Чатай, който имаше съвещание , последваха снимки и ме одобриха.

Приличате на Къванч Татлу. Има ли ефект за сериала?

Не вярвам в тези неща. Но се гордея , че ме сравнявате с Къванч. Той изглежда много добре и е световно известен. Но сравнението е неуместно.

За първи играете в сериал, не се ли притеснявате ?
Аз съм Енгин, той е Селим. Аз съм глупака в любовта в сериала, но може утре да бъда такъв и в живота?! Не се притеснявам да пресъздавам такъв характер...

Нека да обсъдим по- обширно сцената на изнасиването. Можеше ли Вашия отказ да повлие на сцената?
Очевидно, това с изнасилването е лошо, но такава е ролята. Изпитвах чуство на жалост, но героя ми трябваше да стори това на Фатмагюл. Бях повече напрегнат, отколкото в другите сцени. Заснехме сцената, този етап приключи, не се наложи отново да снимаме това.

Беше написано , че Берен Саат е получила психологическа поддръжка за тази сцена. А вие , насилниците?
Берен Саат, Енгин Aкюрек, Каан Ташанер , Бура Гюрсой и аз имахме психологическа поддръжка няколко пъти. Приличаше на групова терапия. Получавахме указания и съвети преди, по време и след сцената с изнасилването. Например моя герой - единствено дете на богаташи, разглезен, няма никаква отговорност към нищо и никого. Към това и желанието на властния баща- той не иска да се жени и търси изход. В допълнение – алкохол и наркотици.....

И така, каква е вината на Фатмагюл?
Фатмагщл няма вина . (Смее се.)

А реакцията на баща ти?
Решат Яшаран ме заплаши да даде годежната халка от сериала на баща ми. Баща ми свиква с професията ми и се гордее с мен.

А любовта ?

Сам съм, достатъчно съм стар и не съм готов. Обичам брюнетки....

Берен звезда ли е ?
Веднъж на снимките в Чешме , режисьора ни събра, донесоха столове за главните герои , но независимо от умората с, Берен се отказа от стола.

Съгласен ли сте с изказването на Хуля Авшар – „ Моята сцена с изнасилването бе по-красива!”
Не съм съгласен. Никое изнасилване не може да бъде по-красиво. Имам впечатление от филма. Но аз се гордея с нашия проект. Продуцента Хилал Сарал можеше да даде други изисквания...

(Ayakligazete.com)

A от надписа в скритите ти разбрах, че Гришо има "вятър в кралата си" - пак ли е разперил крила за романтичен танц newsm78

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 18:12 от Bagi

# 578
Баги  Hug гледам, че си тук, та преведеш това:

Моля! Praynig

https://vine.co/v/eLJQzBlQrjw

# 579

Моля! Praynig

"Лявата определено е нейна - има подпис, а и тя го каза в Бейаз шоу, когато даряваше картината за децатас аутизъм. Дясната почти сигурна съм, че е нейна (90%).
Има още една, която се появи в КПА, която мисля, че също е нейна, ама никой не е съгласен с мене."

Коя ли е третата картина newsm78

# 580

Моля! Praynig

"Лявата определено е нейна - има подпис, а и тя го каза в Бейаз шоу, когато даряваше картината за децатас аутизъм. Дясната почти сигурна съм, че е нейна (90%).
Има още една, която се появи в КПА, която мисля, че също е нейна, ама никой не е съгласен с мене."

Коя ли е третата картина newsm78

Благодаря!  bouquet
Напиши въпроса на английски и ще попитам  в ТТ.

Коментар:Саша Асадова

Скрит текст:
Скульптура "Любовь"одесского скульптора Александра Милова .
Скульптура представляет собой две огромные железные клетки в виде мужчины и женщины, сидящих спиной друг к другу, которые никак не могут найти общий язык, но маленькие детки внутри них тянутся друг к другу и пытаются соприкоснуться ладошками.
"К сожалению, с возрастом даже у самых близких людей накапливаются обиды, недопонимания и разочарование друг в друге. Однако внутри каждого из нас есть маленький ребенок, который хранит в себе остаток тепла и света. Поза этих детей символизирует искренность и чистоту, связывающую между собой людей, и которая также дает хоть и маленький, но шанс на примирение. Мой проект — это символ человеческих отношений" -А.Милов.

Следващите скрити Баги  Hug да не гледа...  Wink  Mr. Green Laughing

Скрит текст:

# 581

Благодаря!  bouquet
Напиши въпроса на английски и ще попитам  в ТТ.

Следващите скрити Баги  Hug да не гледа...  Wink  Mr. Green Laughing

Скрит текст:

Късно е чадо Mr. Green
Пък и тъкмо навреме:

# 582
А въпросът на английски?  newsm78

# 583

Bagi, тази снимка ли не е излязла Sad Аз си я виждам в поста, но я повтарям с по-лошо качество. Другата я взех от списанието, може да има някаква защита Thinking

И за мен беше "мъгла" този актьор, но полека ми се вдигна Mr. Green Има интелигентно лице, а и добре отговаря в интервюто. От КВФ гледах малко, затова не съм травмирана от изнасилването. Не, че ги обичам такива сцени , но в киното ги има.

Скрит текст:
Хубаво, че свърши сезона за Гришо Mr. Green След още някой и друг мач, трябваше да се харча за баячка на кучета Wink Горкото хайванче, има да сънува псуващи баби Joy Joy

# 584
  • AMS

Привет на всички!!!  Hug Hug Hug
Малко е да ви кажа, колко сте ми интересни и полезни!!!
Всички имате лайк!!! Голямо удоволствие ми доставяте!!!
Като ви изчета, се изпаряват всички други теми, сериали и постове!!!
Даже ме е срам да пиша, защото нищо ново не мога да добавя.
Ааа, мога  Embarassed
В клипа с Андрей Рио, когато търсеше думата на английски,
продължи след това на холандски, за по ясно  Wink
Е, те там всичко му разбрах
Баги,  Hug благодаря И за интервюто с Енгин Озтюрк!!!
Да, мога вече да кажа, че в СГ го виждам в друг образ.
Надин,  Hug не съм била травмирана толкова от сцената, а от друго  Mr. Green
Но за Онур ми е малко криво. Много го харесвах, като Левент.

Очаквам вече с нетърпение Туба, да я видим на церемонията във Ватикана!!!

И накрая искам да сложа един поздрав с превод за всички от ятото и теста.
Виж те го!

МИГОВЕ! ♫•♪'♥♫♥'♪♫
https://www.youtube.com/watch?v=U4iiL82vzwU

Доволни ще останете, че от тези колажи с МЙ и ЕА ми се разстройва системата  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт