Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-219тема

• 44 764
  • 728
  •   1
Отговори
# 705

A, Туба като в тест за наблюдателност ли я е скрил? Joy Joy Щото аз я Rolling Eyes открих с един поглед

Виждам наведената и глава и рамо зад плота до лампата. Косата си личи най- ясно .

А бе, не съм сигурна, ама не виждам добре. Може!  Peace

148 страни в света!  Mr. Green
Има ли го още оня конкурс в Монте Карло, за най-гледани сериали?  newsm78

# 706

A, Туба като в тест за наблюдателност ли я е скрил? Joy Joy Щото аз я Rolling Eyes открих с един поглед

Виждам наведената и глава и рамо зад плота до лампата. Косата си личи най- ясно .

Аз не виждам нищо. Rolling Eyes Но е от тази сутрин, а Туба трябва да е в Истанбул(според мен).

Мисля, че на откриването акапелното пеене е на Савино Заба:

# 707
 Добре, добре Stop Ами то от толкова снимки напоследък, и у нас я виждам Wink Joy Joy Joy
Ще правя опит да гледам бразилски сериал "Кралицата на сърцата" , някой гледал ли го е? Видях го в руски сайт за сериали и някакси ми заприлича заглавието на "Пленителката на сърца"  Ще жертвам един час за един епизод да погледна, не съм очаквала, че епизодите им са толкова дълги Sad

# 708
Добре, добре Stop Ами то от толкова снимки напоследък, и у нас я виждам Wink Joy Joy Joy
Ще правя опит да гледам бразилски сериал "Кралицата на сърцата" , някой гледал ли го е? Видях го в руски сайт за сериали и някакси ми заприлича заглавието на "Пленителката на сърца"  Ще жертвам един час за един епизод да погледна, не съм очаквала, че епизодите им са толкова дълги Sad

Дай линк да го видя. Аз отдавна съм заложила един друг и кога ли ще го започна дори. ooooh!

Ах, сетих се. Дай заглавието на пародията за Щирлиц.  Praynig И ще ти сигнализирам за Али баба и петит-чоджучетата. Peace След малко ще ти пратя на лични нещо. Wink

# 709
# 710
Прибрах се и веднага минавам през темата! Laughing

Надин HugЦвети HugСаби HugЛинка Hug

Заредили сте всичко ново за Туба! newsm10

# 711
Ето и дълго видео от церемонията и интервюто на Туба. Странното е, че като се смее тя, и аз неволно се усмихвах, въпреки, че нищо не разбирам.  Grinning

Прочетох някъде обаче, че на въпрос за новия филм на Ферзан Й. не е отговорила, а само се засмяла.  newsm78

https://youtu.be/KweawsqsCXo

# 712
Здравейте Hug

На всички именици и близките им честит празник smile3525

Имаме си и виртуални полицаи и асоциирана полицайка, може и тях да поздравим:

Още едно клипче с друго интервю:
http://m.haberler.com/oyuncu-tuba-buyukustun-e-vatikan-da-odul-7 … gn=twitter_paylas

Цитат
Не чух какво я пита господинът, но Т. отговори: "Не знам, това е животът, никога не съм мислила, че ще бъда актриса"

И след това, по повод представянето на соц. й дейност от страна на Вики Б., отговаря нещо от рода: "Мисля, че най-важното нещо, което човек трябва да знае, е че трябва да се докоснат сърцата на хората, нещо  да се промени". (звукът на РСто, но което съм в момента не е добър Peace

Забелязах, че на тази церемония, тя не беше така развълнувана, както на Мипкома и не толкова еуфорчина, както в НЙ. И друго - много по-спокойно и същевременно разпалено и убедено говорише за своята мисия.  

Сабинка, какво значи ФО newsm78

Дива, колажчетата ти в синьо, са съвсем в тон с песента от откриването thumbsup То и текстът е син. Досега знаех, че лирическият герой лети, но не знаех, че е син Wink Както се казва "всичко хубаво на този свят е синьо"

с превод: http://vbox7.com/play:59340f19b8&pos=prb

Цитат
Баги  Hug не четеш сериозно.  Naughty В пост 643 съм сложила туита и снимките, които е направила Ясемин.  Peace

Линка, почти бях да започнала  smile3511, макар че без бой съм си признавала, че не винаги всичко внимателно чета, но като се разсъних, видях, че този път ти не си обърнала внимание на емотиконката и на стопкадъра, на който се вижда Ясемин абла като фотограф.  А репликата е на една фенка по повод заспалия й вид на един от първопоявилите се кадри.

Музикалното откриване церемонията.

https://www.facebook.com/video.php?v=1675415432701456

Дали ще видим някоя от снимките на Ясемин абла, феновете толкова я молеха Wink

Ама нали ти е ник ден, вместо Naughty,  cheers

Май пак няма да имаме снимки от Анталия Sad, но е в стила на Онур да подкрепи бойкота.

Хубав следобед, момичета Hug

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 19:24 от Bagi

# 713
  • Русе
Да, прави сте  Peace - този път събитията в Кан, Неапол и Ватикана се отразяват качествено от комшиите. Изненадват ме, но... как да мълчат когато светът говори за това  Simple Smile

А наградите повече или по-малко престижни са си все награди, та трябва да се отбелязват  Peace
Да видим сега следващият материал за продаваните навън сериали  Wink пак ли ще изпускат нашите ( има ли друг сериал продаден в 148 държави  newsm78, а пък за АСИ факта си е неуспорим  Wink)

Радвам се, че съм си избрала точната любимка - без да мисля за титли и слава, усещайки я само със сърцето си. Това, което съм получила следвайки я през последните вече 5 години няма как да изброя изцяло, но... емоциите покрай филмите и реалните и виртуални приятелства с единомислещи са ми най-големият подарък  Peace

И понеже сме тема с любопитковци и с разнообразни интереси да не пропуснем празника на един голям и много обичан вярвам и от всички нас преди години актьор  Simple Smile

Скрит текст:
Ален Делон е вече на 80 години...

Домът на Ален Делон е като хоспис за бездомни и сакати животни. Актьорът легенда, станал кумир на 2 поколения жени, има цяла ферма, в която намират подслон много животни.
Предпазлив е по отношение на хората, но храни безрезервна любов към опашатите. От малък расте, обграден с домашни любимци, и животът му съпътстват четириноги приятели. Първата му любима е доберманката Гала Веднъж актьорът се ядосва и я удря леко по гърба. Гала сяда, поглежда своя стопанин и... почва да плаче. „В този момент разбрах грешката си. Сега всички мои кучета винаги се усмихват”, разказва Делон пред швейцарски журналисти

И още нещо интересно  Simple Smile за таланта няма значение потекло, възрст и визия - как се приема той, най-точната преценка е реакцията на публиката  Peace

Скрит текст:

Линка  Wink този път ти не внимаваш -  hahaha аз отдавна пуснах това видео  Laughing
Хванах ли те  Joy Joy Joy

# 714
  Разлика в грима. Без грим срещу Макс Фактор.

Млад неаполитански тенор е пял някакъв химн явно(по ръце "върху сърцето"). Не го открих и слагам още една "китка" в изпълнение на Савино Заба:

П.П. Линкове не слагам. Хората туитват и отзивите в други страни. И утре ще е така.А които не следя? Laughing

# 715
Цвети  Hug права си!  Praynig Съжалявам. Мислех, че е краткия вариант, който се въртеше в ТТ. Не го отворих и сгреших. Едно гифче, специално за теб, че да ми простиш! Simple Smile

Скрит текст:

А това е за всички. Simple Smile

Баги  Hug видях, че Ясемин снима на снимката от залата, която си сложила, но тя си качи снимките в ТТ и получи благодарността на феновете.  Peace Напразно я нападаш.  Wink
Скрит текст:
Да, прави сте  Peace - този път събитията в Кан, Неапол и Ватикана се отразяват качествено от комшиите. Изненадват ме, но... как да мълчат когато светът говори за това  Simple Smile

А наградите повече или по-малко престижни са си все награди, та трябва да се отбелязват  Peace
Да видим сега следващият материал за продаваните навън сериали  Wink пак ли ще изпускат нашите ( има ли друг сериал продаден в 148 държави  newsm78, а пък за АСИ факта си е неуспорим  Wink)

Радвам се, че съм си избрала точната любимка - без да мисля за титли и слава, усещайки я само със сърцето си. Това, което съм получила следвайки я през последните вече 5 години няма как да изброя изцяло, но... емоциите покрай филмите и реалните и виртуални приятелства с единомислещи са ми най-големият подарък  Peace
И понеже сме тема с любопитковци и с разнообразни интереси да не пропуснем празника на един голям и много обичан вярвам и от всички нас преди години актьор  Simple Smile

Скрит текст:
Ален Делон е вече на 80 години...

Домът на Ален Делон е като хоспис за бездомни и сакати животни. Актьорът легенда, станал кумир на 2 поколения жени, има цяла ферма, в която намират подслон много животни.
Предпазлив е по отношение на хората, но храни безрезервна любов към опашатите. От малък расте, обграден с домашни любимци, и животът му съпътстват четириноги приятели. Първата му любима е доберманката Гала Веднъж актьорът се ядосва и я удря леко по гърба. Гала сяда, поглежда своя стопанин и... почва да плаче. „В този момент разбрах грешката си. Сега всички мои кучета винаги се усмихват”, разказва Делон пред швейцарски журналисти

Скрит текст:
И още нещо интересно  Simple Smile за таланта няма значение потекло, възрст и визия - как се приема той, най-точната преценка е реакцията на публиката  Peace

Скрит текст:

Линка  Wink този път ти не внимаваш -  hahaha аз отдавна пуснах това видео  Laughing
Хванах ли те  Joy Joy Joy

Какво нещо са годините, а...  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:

Ето я главния секретар на фондацията  Вики Б. с МЙ преди години, и сега с Туба. И на нея годините не са простили, галиба...  ooooh!

Баги  Hug въпросът, на който Туба е отговорила с "Не се знае. Това е животът. Аз дори не мислех да ставам актриса." е, дали ще снима в Холивуд.  Laughing

Един поздрав с споменатия вече красавец Ален Делон.

# 716
  Савино Заба е бил изглежда и водещ. Туитнал е три снимки с наградените и първата е с Туба. Grinning

Ретуит от Онур:

А тази снимка е с нейна почитателка ( и на КРА) - Неджет от Истанбул, която е в Рим и е успяла да се снима с нея, преди да влезне за награждаването.

Баги, сега виждам поста ти, защото и аз съм с един лаптоп... ooooh! ФО пиша съкратено Ферзан Озпетек, докато не ми изчезне написаното. Cry

# 717
При толкова новини и материали, явно доста неща се изпускат и не винаги се схваща закачката. Линка, не ми е любимка Ясемин, но на празник не нападам никого Peace, нито ме интересува кой какво пуска и дали пуска - нали има и то в големи количества Laughing Просто беше шегичка с емотиконка. Явно телеПатията не винаги сработва Wink

И едно въпросче: там, където си прочела превода на въпроса, нямаше ли още някой превод newsm78

Разлика в грима. Без грим срещу Макс Фактор.

Млад неаполитански тенор е пял някакъв химн явно(по ръце "върху сърцето"). Не го открих и слагам още една "китка" в изпълнение на Савино Заба:

П.П. Линкове не слагам. Хората туитват и отзивите в други страни. И утре ще е така.А които не следя? Laughing

Сабинка, не е някакъв химн, а химна на Италия Peace

Мадам Максфактор thumbsup Joy Joy Joy
На мене тя ми прилича на хористка с тази рокля - ще, не ще трябва да я носи, както и да има повечко грим заради общата визия.  

Може и да сте писали за малкия призьор, но той не е просто победител със статуетка, той е абсолютният победител тази година.

И още нещо, което ми направи впечатление. Мъчех се да разпозная откъде са кадрите от клипа за Туба. А тя Линка го е написала. И се чудя защо newsm78 Дали не е реклама на Роклята преди представянето й на Католическия филмов фестивал  Thinking

ПП Сабинка, благодаря за ФО Hug Аз си го пиша ФЙ, та хич не се сетих.

# 718

А пък аз се каня да погледам това след малко Rolling Eyes Ще си го сложа в едното ъгълче на монитора и ще поглеждам към картинките. До него ще лепна някое кротко пасиансче и ...
Просто съм любопитна какво се случва Embarassed За КПА, Хриси ми го разказваше...  Grinning

# 719
Здравейте Hug

Надин Hug и аз съм на вълна стига нета да не се доизгаври за деня,че днес това прави.

Малко музичка Четиримата канадски тенори и Селин Дион.

www.youtube.com/watch?v=uz6BkBbqlVg

Общи условия

Активация на акаунт