Потрес!!

• 8 500
  • 87
  •   1
Отговори
# 60
А като се разминете с човек, който пуши сигурно ще се сринеш съвсем...
Аз и детето сме болни и последните 3 дни се тъпчем със сладолед - за лекарство, не че ни се яде  Laughing
Този път започнах навреме и се спасих от кашлица (с извадени сливици съм и всичко слиза надолу, ако не го спра с нещо).
До преди няколко години зимата си беше приключение да намериш магазин, в който продават сладолед, добре че се очовечиха  Simple Smile

П.П. На 11 г. е, пила е АБ веднъж на 6 г., цялата градина пламна заради стрептококи.

# 61
Охохо, искам да знам коя е съфорумката, която ходи на фирмени партита с Любен Белов.
Дай снимката да я видим и ние, може някой да я познае.  Mr. Green
Иначе не те признавам за клюкарка, пък.  Crossing Arms

Скрит текст:
Тази пързалка е по-интересна!  Party

# 62
Направо съм в потрес какви неща ги потрисат хората  ooooh!

Думи нямам... Joy
Пързалка ще да е.. Laughing

# 63
  • На земята, която е всъщност звезда.
Охохо, искам да знам коя е съфорумката, която ходи на фирмени партита с Любен Белов.
Дай снимката да я видим и ние, може някой да я познае.  Mr. Green
Иначе не те признавам за клюкарка, пък.  Crossing Arms

Скрит текст:
Тази пързалка е по-интересна!  Party

Нещо си се объркала по отн. на мен. Не пиша това за да клюкаря, а от профила ми ясно се вижда с години назад дали си падам по тази работа. Разгледай му профила, приятелите.

# 64
Извинявай, нямах за цел да те обиждам, просто всички, които пишем в Клюкарника, се наричаме "клюкарки". Форумски жаргон.  Peace

Рядко ми се случва да ровя в профилите на непознати хора, ама щом казваш...
Видях снимка на един модератор тук, който от известно време работи в НЕГ.БГ. Не знаех, че е тайна, щом дори аз го знам. Това ли имаш предвид? Laughing
Но снимки на фирмени партита не видях, само маратони разни...

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 16:16 от Как` Сийка

# 65
  • Ямбол
Със сладоледа се изсили, но все щеше да се пързулне някой. С колата обаче пресоли и никой не ти се върза.

# 66
Само първия пост прочетах, но си спомних две годишния ми син, който ядеше сладолед през зимата и една баба ми се скара, как може да му давам. Аз и казах, че е супер времето, защото не се топи и съответно не се капе  Joy.

# 67
  • sf
А моят на 8, вчера освен,че яде сладолед и игра футбол зад блока по къс ръкав  Mr. Green
Обожавам погледите на съседските баби  hahaha hahaha

# 68
  • На земята, която е всъщност звезда.
Извинявай, нямах за цел да те обиждам, просто всички, които пишем в Клюкарника, се наричаме "клюкарки". Форумски жаргон.  Peace

...

Ха, не го свързах с Клюкарника, да, в този смисъл става.  Laughing

Аз повечето модератори ги знам, все пак от години пиша и то горе-долу в едни и същи подфоруми. А и те си го пишат. Тя не беше.

Обаче 5 стр. навъртяхме, и то по безумна тема, и то за потребител, който се е регистриал днес.  Laughing

# 69
И какво излезе накрая? Всички рупат сладолед в това студено време, а аз цял ден се мъча на някакъв си крем карамел? Баси как изостанах... #Cussing out Joy

# 70
...но аз все повече си мисля, че има поне няколко човека, на които се плаща за пускане на теми...

При наличното количество луди и умиращи си да се гаврят с бгмаммите наистина ли мислиш, че някой би дал пари  Shocked hahaha

# 71
       Потресена съм от нехайното отношение към авторката при този сериозен проблем. Подценявате ситуацията и  давате уронващи морала и правилното възпитание примери за хрупане на сладолед по всяко време на годината. Май и при болно гърло прочетох. Светотатство. Оставете там разните глупости за облекчаване на състоянието, действието му като анестезия и необходимата калоричност, от която човек се нуждае при ангини. Баба е казала, че с болно гърло сладолед не се яде. Точка. Нищо, че още от детските ми години лекарите го предписваха след операция на сливици. Предписваха не е в кавички. Лекарите не са баба. А да сте чували, че затоплената Кока-Кола действа като средство против кашлица? Още едно светотатство! Съдържала някакъв си там кодеин, ала-бала.
       Апелирам незабавно да подкрепите авторката подобаващо. Може и аз да се включа по някое време, защото не обичам нито сладолед, нито Кока-Кола.

# 72
  • Пловдив

Как какво е? Говоря за платени участия и давам пример. Друга теза нямам! Също така, ти обръщам внимание на думите, които винаги съм подбирала доста внимателно. За нея съм написала "спомена", т.е. прочела съм го тук, във форума и то точно по повод изказването на Боряна и не от случайна съфорумка. Не съм виждала този договор, не знам дали е вярно. В същото време за другата съфорумка съм написала, че съм видяла с очите си какво е писала там, снимките й с Л.Б. и как се е представяла тук. Виждам как се промени политиката относно потребителите, как им се разреши да са анонимни, как отпаднаха ограниченията, как вече дори не се трият безумни и тъпи теми, как много от интересните съфорумци вече не пишат и то от дълго време, как по цял ден се въртят само няколко теми на титулната страница, как официално има и платени рекламни теми. Е, мога да събера 2+2 и да си направя изводи. А дали точно ти ми вярваш изобщо не ме интересува!
Първо - Не е БоРяна, а Бояна Ламбер. Второ - клеветиш, и изобщо не ме интересува какво се е споменавало, Бояна я уважавам и познавам и никога не е писала в този форум за пари. Искала е - писала е активно, писнало и е - махнала се е, както са направили много други. Другите НЕ ги обсъждам, защото не знам поименно за кого става дума.

# 73
смятам че всяка майка преценя как да гледа детето си ...

# 74
  • София
смятам че всяка майка преценя как да гледа детето си ...

Точно, де. И точно затова потресът  на авторката е излишен.

Общи условия

Активация на акаунт