Потрес!!

• 8 500
  • 87
  •   1
Отговори
# 15
Е, поне се посмях Joy, а очаквах нещо друго под заглавието на темата. ooooh!

Напротив, под такива заглавия ВИНАГИ има потресаващи простотии  Peace

# 16
ХАХАХА......KariMaliMam -  я ела да видиш тук в Норвегия да видиш как дори и в дъжд и сняг децата ги извеждат на разходка всеки ден, играят навън и.....ЯДАТ СЛАДОЛЕД НЕПРЕКЪСНАТО !!!!!

# 17
  • На земята, която е всъщност звезда.
Поредната пързалка, пусната от скучаещ пубер.

Съдейки по писането и някои от използваните думи /сполетя, изначало, предложиха на синовете си/, не мисля, че става въпрос за пубер. Може някоя скучаеща лелка да се забавлява, но аз все повече си мисля, че има поне няколко човека, на които се плаща за пускане на теми по всякакви въпроси, проблеми, с всякакви думички, така че да се трупат мнения и бг-мамма винаги да излиза първа в търсачките.  Thinking

# 18
Че коя си ти да определяш какво ще яде чуждото дете? Не те са нагли, ти си.

А! Баш. Защо си мислят някои хора, че другите са им длъжни с нещо или само те имат деца?
Чак пък да се съобразявали хората какво и къде ядат.
И като синът ти играе там да не ядат ли? Ми затвори му очите да не ги гледа.

# 19
Е, поне се посмях Joy, а очаквах нещо друго под заглавието на темата. ooooh!

И аз,извинявай KariMaliMam ,обаче прочитайки заглавието си помислих и аз ,че нещо сериозно ти се е случило.Всеки има право да дава на собствените си деца каквото си поиска,всяка майка най-добре познава рожбата си и знае кое може и кое не.И докато всеки се меси в живота на другия няма как да се оправим.

# 20
Не, не мисля, че е лелка. Пубер е. Лелките обикновено знаят, че дума "изначало" не съществува.
Съмнявам се също някой да плаща за пускане на малоумни теми - достатъчно идиоти има, които го правят напълно безплатно и то из целия нет. 

# 21
  • София
Тц, тц, тц... Кола, сладолед, на това студено време....

Ама аз съм в потрес и от авторката- как може в този дъжд да си води детето по площадките?!

Къде живеем и докога тези безумия трябва да се приемат за нормални??? Кога ще се сложи край

Точно така! Време е да се сложи край най-сетне!

# 22
  • Бургас
Пък може и да не е пързалка, какви майки има по площадките...трудно вече може нещо да ме изненада. Днес например, една в опитите си да укроти и прибере сина си в количката, поне три пъти го наруга със закани, че ще го смачка от бой като се приберат... Confused

# 23
Бааам! Е страшен "потрес"  Crazy
Познавам лелки, които много често използват " изначало"  Tired
И мисля, че темата си е истинска,всякакви хора има. ....и то видиш ли детето й тъкмо се заигра в дъжда, студа и вятъра, да дойде на мен да ми направи забележка за моето дете, ще получи истински потрес. Ама така е, такива личности има,че просто само да се чудиш  newsm78

# 24
  • София
Ама аз съм в потрес и от авторката- как може в този дъжд да си води детето по площадките?!
И аз от това се потресох.

Какъв ужас! Възрастни и деца ядат сладолед! Накъде отива този свят  ooooh!

# 25
  • На земята, която е всъщност звезда.
....
Съмнявам се също някой да плаща за пускане на малоумни теми - достатъчно идиоти има, които го правят напълно безплатно и то из целия нет. 

Те им плащат за пускане на определен брой теми, а какви да са решава лицето, което ги пуска. И, разбира се, че има идиоти като нас, които го правят напълно безплатно /вкл. коментарите и участието в темите/, но когато има спад в търсенето на дадена страница се прибягва до подобни тактики. А в бг-мамма определено има отлив откъм теми, потребители и пр. Не случайно вече всеки може да пише независимо от броя публикации преди това. Това не е нещо ново и, между другото, често тъпите и безумни теми генерират повече участие от другите.  Wink

Както и да е, просто споделям подозрение, породено от няколко теми, не само от тази. Нека не разводняваме с повече спам, в случай, че темата е сериозна.  Laughing  

# 26
Само на мен ли ми направи впечатление, че валяло, а майките и невъзпитаните им синове сядат по пейките.
 В София пейките да не са под навеси Thinking

# 27
Очаквах повече от тема с подобно заглавие, останах си излъгана. Къде са тия майки-революционерки за България, които най-после са се усетили, че не студеното и дъжда разболяват децата им. Върховна глупост е цялата тема, лишена от всякаква логика. Голяма скука ще да я тресе авторката, че да се потриса точно от това, на фона на цялата бг действителност и простотия, която се шири по градинките.

# 28
Те им плащат за пускане на определен брой теми, а какви да са решава лицето, което ги пуска. И, разбира се, че има идиоти като нас, които го правят напълно безплатно /вкл. коментарите и участието в темите/, но когато има спад в търсенето на дадена страница се прибягва до подобни тактики.

Сигурна ли си, че не бъркаш форума?  Thinking
Доколкото знам, има хора, които плащат за пускане на теми тук, но с цел реклама и за увеличаване на трафика към чужди сайтове. Изобщо не са "а какви да са решава лицето, което ги пуска". Има един форум, където редовно търсят регистрирани в Бг-мамма, лично съм попадала на много такива обяви. Изрично уточняват, че ще се пуска готов текст, какъвто поръчителят каже.
Но пък и знам, че такива теми се трият, стига да ги надушат. То повечето си личат отдалеч.
Това, че тъпите теми се радват на повече интерес и аз съм го забелязала, но... Подозирам, че такова е нивото на участниците. Няма забрана да се пише в стойностни теми, ама нещо не вървят особено...

# 29
  • Пловдив
Доколкото знам, има хора, които плащат за пускане на теми тук, но с цел реклама и за увеличаване на трафика към чужди сайтове. Изобщо не са "а какви да са решава лицето, което ги пуска". Има един форум, където редовно търсят регистрирани в Бг-мамма, лично съм попадала на много такива обяви. Изрично уточняват, че ще се пуска готов текст, какъвто поръчителят каже.
Но пък и знам, че такива теми се трият, стига да ги надушат. То повечето си личат отдалеч...
Някъде дават пари за писане в бг-мамма? Баси, на мен за повече от 10 години никой не ми е платил нищо. Пиша си безплатно. Обаче ако успея да си взема по стотинка за всяко прочетено мнение ехееее..............

Общи условия

Активация на акаунт