Re: Дневникът 68 - Да отслабнем всички заедно!

• 33 278
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря момичета Hug
Скрит текст:
За съжаление, когато човек не вижда подобрение в нещо започва да се отчайва, но надеждата наистина умира последна Praynig

Ваня Ч. какви крака изкара Shocked ooooh! Вярно, че в лице си е подпухнала, но някои просто трудно свалят от тази част. Обаче краката са й ... убиец!

# 661
Зизу  Hug

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 07:01 от alex.viki

# 662
alex.viki, благодаря Hug
Скрит текст:
Нека спрем с тази тема, че хем се разстройвам, хем може да е натоварваща и за други Peace
Стискането на палци и за моята, и за твоите две мами е достатъчно bouquet

И за да не спамим повече: Мързел голям ме е налегнал. Друг път докато гледам Брадъра механично си ставам, загрявам и правя упражненията, а днес - на биричка ooooh!
Рожденият ми ден е на 12.02. Ще ставам на четвърт век, както обичаме да се шегуваме с приятелка Laughing И мисля от сега да си купя някоя умалена дрешка с цел до тогава да вляза в нея Peace

# 663
Добро утро, момичетаа  bouquet
Днес продължавам с ден 14: Варени картофи  Flutter
След малко потеглям и към фитнеса
Чувствам се прекрасно - заредена с положителна енергия, много амбицирана, лекичка, грам не ми се ядат боклуци.... Отдавна не съм се чувствала така  Rolling Eyes Дано да продължа в същия дух  Mr. Green

# 664
75,200кг. съм днес, което е още към -400гр. надолу Flutter Още 10 килца и стигам желаната горна граница Peace

# 665
Здравейте, милички!  Hug
Аз минавам да ви нагледам и да ви пожелая един прекрасен и незабравим декември.  Heart Eyes
TheOneS, ти две седмици си направила, браво за постоянството. Продължавай така, че 08.12 идва, а и 21   loveuuu
Зизу, браво за килограмите. Ти мина ли на някакъв конкретен режим?

lovekiss

# 666
Нищо конкретно.
По-скоро имам доста дни с много малко калории, а други са с повечко В или П и организма не свиква да задържа, в което няма нищо хубаво, освен минусите, но се надявам като замина за няколко дни да се поуспокоя и да оправя нещата с храната и тренировките Peace

# 667
Мери То не ми пука толкова за 8-ми, колкото за 21  Mr. Green
Обаче има вероятно и датата да не е 21, а 15-16 /още не са ми казали със сигурност/, така че никакво отклонение, че не остана  Mr. Green

# 668
  • Велико Търново
Добър вечер Heart Eyesда съм на работа, че да прочета и се разпиша Simple SmileВечерях яйчна салата/зелена салата+яйца/ към 18.00 и довечера като се прибера най-много да изпия един протеин.
Утре започвам детокса като го планирам да е с 2 дози протеин и фреш от грейпфрут/около литър/ и първото ми твърдо хранене да е на 04.12 в 21.00. Дано устискам Crazy
Днес не съм тренирала, само клековете направих днес бяха 70 бр. и едни много стълби с около 20 кг. тежести-наказанието на бедната домакиня. Много си мисля да направя след 10.12 една седмица с твърда храна само на обяд, а сутрин и вечер по доза протеин. При такава рестрикция, обаче сили за тренировки и другите ми задължения няма да има, но ще пробвам де Blush
На 21.12 мъжа ми има рожден ден, а на трите дни по Коледа съм по 12 часа в аптеката и няма да съм изкушена, а за Нова година ще почивам, защото принципно и там работа по 12 часа

# 669
Момичетаааа  bouquet bouquet Прекрасен декември на всички!

Мери, много се смях с твоя ден на омазване  Mr. Green Mr. Green

Снощи ядох бъркани яйца със сирене и домат и зелено лукче  Twisted Evil
Днес закусвах портокал, обядвах пълнозърнест хляб "Вита с 6 зърна" с масло и шарена сол, вечерям късно заради танците - Активия + една лъжица ленено семе + една лъжица мюсли + банан ( малко като за закуска ).

Имах зверски 3-дневен запек  Sick, днес с филиите на обяд отмина  Crazy

Прегръщам виииии!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 670
Сиска, пак ме подсещаш с твоето меню. Като спомена яйчена салата се сетих за яйца със сметана, вместо майонеза, дори си го записах като идея за белтъчния.  Grinning
Тутмъничка, това е меню за зърнена диета.  Mr. Green Като имам проблем с 00 пия Сание. Веднага подобрява ситуацията.

Peace

# 671
Добър вечееер  bouquet
При мен днешния картофен ден мина успешно.  Peace
Във фитнеса направих смазваща тренировка - накрая имах чувството, че ще припадна, но пуст инат, изкарах си я до края.  Mr. Green
И аз всяка вечер си пийвам по 1 чай Сание и нямам никакви проблеми  Peace

Лека и спокойна вечер на всички и до утре  Hug 

# 672
Добро утро, момичета  bouquet
Аз днес продължавам с ден 15: Кисело мляко
След малко: фитнес
Добре, че днес имам само кардио във фитнеса, а утре ми е почивен ден по програма, че вече краката ми са като локум, едвам стоя на тях  hahaha

Приготвила съм се и за лунната утре  взех си грейпфрути, ще си направя ок. 800мл. фреш и като прегладнея много ще си пийвам по малко.  Heart Eyes
Редакция: Луната започва в 09:41:35.  Mr. Green

Хубав и много усмихнат ден на всички.  Hug

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 10:02 от TheOneS

# 673
Че е утре лунуването - утре е, но започва в 09:41:35 Peace Часа, който си писала е за Ноември Grinning
И аз му се каня, че имам малък плюс, а и с това ПМС като нищо утре плюса може да е дори по-голям, макар и временен  Whistling

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 09:59 от Зизy

# 674
Зизу Благодаря за поправката. Редактирах го, че да не обърквам момичетата  hahaha
Още не съм си изпила кафето и съм леко разсеяна  Embarassed hahaha
И аз съм пред МЦ, което със сигурност ще повлияе на мерките и теглилките в Петък, ама каквото-такова.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт